MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 18-09-2006   #191 (mesaj-linki)
beyza7414
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

SEVGİLİ ARKADAŞLAR YA MSN DİSCOVERY LIVE
YUKLEDIM COK IYI CALISIYOR FAKAT BU CONTACTS BOLUMUNE GIRDIGIMDE
ENGELLEYENLERI VE SILENLERI ANLAYAMIYORUM PUNIF NOKTASI YADA KULLANAN ARKADASLAR BIR YARDIM EDERSE ÇOK MAKBUL GECER SIMDIDEN TŞK...

YA ARKADASLAR MSN DISCOVERY INDIRDIM HERSEY SUPER DE
BU CONTACTS BOLUMUNDE YAZILANLARI ANLAMADIM BIR TURLU NASIL ANLAYACAGIM SILENLERI ENGELLEYENLERI YARDIM LUTFEN

Son Düzenleyen beyza7414; 18-09-2006 @ 18:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 18-09-2006   #192 (mesaj-linki)
halfblind

beyza7414 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
SEVGİLİ ARKADAŞLAR YA MSN DİSCOVERY LIVE
YUKLEDIM COK IYI CALISIYOR FAKAT BU CONTACTS BOLUMUNE GIRDIGIMDE
ENGELLEYENLERI VE SILENLERI ANLAYAMIYORUM PUNIF NOKTASI YADA KULLANAN ARKADASLAR BIR YARDIM EDERSE ÇOK MAKBUL GECER SIMDIDEN TŞK...

YA ARKADASLAR MSN DISCOVERY INDIRDIM HERSEY SUPER DE
BU CONTACTS BOLUMUNDE YAZILANLARI ANLAMADIM BIR TURLU NASIL ANLAYACAGIM SILENLERI ENGELLEYENLERI YARDIM LUTFEN
öncelikle merhaba..contacts bölümüne girdiğinde sadece seni silenleri görmek için üstteki menüde show the followin contacts yazıyor üst tarafta.bunlardan "sadece" "deleted me" kısmına tıklarsan seni listesinden silenleri görebilirsin.seni engellemiş ama listesinden silmemişse bunu göremezsin maalesef bildiğim kadarıyla henüz bunu bilmenin bir yolu yok..silenleri böyle göremediyseniz başka yolu da var lazım olursa belirtin onu da anlatayım
Eski 18-09-2006   #193 (mesaj-linki)
beyza7414

yıne ben rahatsız edecegım dedıgınız gıbı yaptım fakat lıstemde olan herkesı gosterdı siz bana dıger yoluda anlatırsanız sevınırım ayrıca hazır sormusken bısey daha engelleyenı gormemız mumkun degıl anladım pekı çevrım dısı gozukupte aslında cevrım içi olanı gorebılme imkanımız var mı?? bu son sorum
Eski 19-09-2006   #194 (mesaj-linki)
halfblind

beyza7414 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yıne ben rahatsız edecegım dedıgınız gıbı yaptım fakat lıstemde olan herkesı gosterdı siz bana dıger yoluda anlatırsanız sevınırım ayrıca hazır sormusken bısey daha engelleyenı gormemız mumkun degıl anladım pekı çevrım dısı gozukupte aslında cevrım içi olanı gorebılme imkanımız var mı?? bu son sorum

resimde işaretlediğim gibi sadece "deleted me" kısmı seçili olacak(dikkat ederseniz gölgeli).diğerleri de seçiliyse üstüne tıklayarak seçimi ters çevirebilirsiniz
Eski 19-09-2006   #195 (mesaj-linki)
zilzurna

Herkese Selam
Windows Live Messenger kullanıyorum.Dicovery Live 1.00 indirdim.
Bir kaç sorum olacak...
Caldıgımız resımlerı nasıl kullanabılıyoruz...
Alt + S kısayolu tanımlı her resımı otomatık alıyo fakat
acılan pencerede FEATURE INCOMPLETE diye bır yazı cıkıyor pencerenın ortasında..
Yardımcı olabılırsenız sevınırım...
Eski 20-09-2006   #196 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

zilzurna adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Herkese Selam
Windows Live Messenger kullanıyorum.Dicovery Live 1.00 indirdim.
Bir kaç sorum olacak...
Caldıgımız resımlerı nasıl kullanabılıyoruz...
Alt + S kısayolu tanımlı her resımı otomatık alıyo fakat
acılan pencerede FEATURE INCOMPLETE diye bır yazı cıkıyor pencerenın ortasında..
Yardımcı olabılırsenız sevınırım...
Maaleef MessengerDiscovery'de Resim Hirsizi Özelligi Calismiyor.
Eski 20-09-2006   #197 (mesaj-linki)
xalipton

benm MessengerDiscovery de sorun var heralde acılmıyor anlayamadım iyi anlayan biri msn ini falan verirse tam olarak anlatıyım çünki pek bişey anlamadım burayada saçmalamak istemiom
Eski 21-09-2006   #198 (mesaj-linki)
halfblind

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Maaleef MessengerDiscovery'de Resim Hirsizi Özelligi Calismiyor.
mdl ver. 1.1den itibaren çalınan resimler üzerinde oynama da yapabileceğiz(yani mdl çalınan avatarları resim dosyası olarak bi klasöre kaydedebilecek) [buarada ben mi yalış anladım yoksa mdl v.1.00 da resim çalma özelliği yokmu dediniz? 1.0.0019 için bu özellik var ve ben sorunsuz kullanabiliyorum,bilginize]
Eski 21-09-2006   #199 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

halfblind adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mdl ver. 1.1den itibaren çalınan resimler üzerinde oynama da yapabileceğiz(yani mdl çalınan avatarları resim dosyası olarak bi klasöre kaydedebilecek) [buarada ben mi yalış anladım yoksa mdl v.1.00 da resim çalma özelliği yokmu dediniz? 1.0.0019 için bu özellik var ve ben sorunsuz kullanabiliyorum,bilginize]
Sanirim Yanlis Anladiniz. Resim Hirsizi Özelligi Var, Ancak MessengerDiscovery Live Final Sürümünde Calismiyor Demek Istedim. Bircok Kiside, Bende Dahil Olmak Üzere "Feature Incomplete" Hatasi Veriyor. Sizin Kullandiginiz Sürümde Calisiyor Olabilir.
Eski 22-09-2006   #200 (mesaj-linki)
halfblind

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanirim Yanlis Anladiniz. Resim Hirsizi Özelligi Var, Ancak MessengerDiscovery Live Final Sürümünde Calismiyor Demek Istedim. Bircok Kiside, Bende Dahil Olmak Üzere "Feature Incomplete" Hatasi Veriyor. Sizin Kullandiginiz Sürümde Calisiyor Olabilir.
hımm özür dilerim yanlış anlaşılma için bu özelliğin çalıştığı 1.00.19 versiyonunu kendi sitesinden bu adresten indirebilirsiniz

Messenger Discovery Live

saygılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32