| | #191 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
SEVGİLİ ARKADAŞLAR YA MSN DİSCOVERY LIVE YUKLEDIM COK IYI CALISIYOR FAKAT BU CONTACTS BOLUMUNE GIRDIGIMDE ENGELLEYENLERI VE SILENLERI ANLAYAMIYORUM PUNIF NOKTASI YADA KULLANAN ARKADASLAR BIR YARDIM EDERSE ÇOK MAKBUL GECER SIMDIDEN TŞK... YA ARKADASLAR MSN DISCOVERY INDIRDIM HERSEY SUPER DE BU CONTACTS BOLUMUNDE YAZILANLARI ANLAMADIM BIR TURLU NASIL ANLAYACAGIM SILENLERI ENGELLEYENLERI YARDIM LUTFEN Son Düzenleyen beyza7414; 18-09-2006 @ 18:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #192 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta bildiğim kadarıyla henüz bunu bilmenin bir yolu yok..silenleri böyle göremediyseniz başka yolu da var lazım olursa belirtin onu da anlatayım | |
|
| | #193 (mesaj-linki) | |
yıne ben rahatsız edecegım dedıgınız gıbı yaptım fakat lıstemde olan herkesı gosterdı siz bana dıger yoluda anlatırsanız sevınırım ayrıca hazır sormusken bısey daha engelleyenı gormemız mumkun degıl anladım pekı çevrım dısı gozukupte aslında cevrım içi olanı gorebılme imkanımız var mı?? bu son sorum | |
|
| | #194 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta![]() resimde işaretlediğim gibi sadece "deleted me" kısmı seçili olacak(dikkat ederseniz gölgeli).diğerleri de seçiliyse üstüne tıklayarak seçimi ters çevirebilirsiniz | |
|
| | #195 (mesaj-linki) | |
Herkese Selam Windows Live Messenger kullanıyorum.Dicovery Live 1.00 indirdim. Bir kaç sorum olacak... Caldıgımız resımlerı nasıl kullanabılıyoruz... Alt + S kısayolu tanımlı her resımı otomatık alıyo fakat acılan pencerede FEATURE INCOMPLETE diye bır yazı cıkıyor pencerenın ortasında.. Yardımcı olabılırsenız sevınırım... | |
|
| | #196 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #197 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta benm MessengerDiscovery de sorun var heralde acılmıyor anlayamadım iyi anlayan biri msn ini falan verirse tam olarak anlatıyım çünki pek bişey anlamadım burayada saçmalamak istemiom | |
|
| | #198 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #199 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #200 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta bu özelliğin çalıştığı 1.00.19 versiyonunu kendi sitesinden bu adresten indirebilirsiniz Messenger Discovery Live saygılar | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |