MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-09-2006   #201 (mesaj-linki)
ezgi_my
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

arkadaşlar ben bir kere engelelyenleri görmek için yükledm ama başaraamdım.eğer böyle bir imkan varsa hemen yeniden yükleyeyim... yardımcı olursanız sevinirim..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-09-2006   #202 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ezgi_my adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben bir kere engelelyenleri görmek için yükledm ama başaraamdım.eğer böyle bir imkan varsa hemen yeniden yükleyeyim... yardımcı olursanız sevinirim..
Sizi engelleyenleri görmeniz mümkün degil.

Son Düzenleyen Blue Blood; 13-10-2006 @ 15:01.
Eski 17-10-2006   #203 (mesaj-linki)
epso

yukluyemedim discovery lıve tr yı yardımcı olack varmı

vırus oldunu soyluyor program

Son Düzenleyen epso; 17-10-2006 @ 00:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 17-10-2006   #204 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

epso adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yukluyemedim discovery lıve tr yı yardımcı olack varmı

vırus oldunu soyluyor program
Virüs falan yok, anti-virüs programinizi gecici olarak devre disi birakin.
Eski 17-10-2006   #205 (mesaj-linki)
gambit

slm herkese
ben bu programı daha önce kurdum ve gayet normal bi şekilde çalıştı daha sonra netstat diye bi program kurdum .kurdukduktan sonra msn dizcovery live da bütünleşme sağlanamadı yazısı çıkmaya başladı
Aaçmaya çalıştığımda discovery live ı bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekir yazısı çıkıyor
msn de seçenekler-bağlantıya girdiğimde internete UPnP Ip kısıtlamlı nat aracıyla bağlısınız diyor
bu daha onceden yoktu
ne yaptıysam bu sorunu düzeltemedim ,yardımcı olursanız sevinirim
teşşekkürler
Eski 17-10-2006   #206 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

gambit adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm herkese
ben bu programı daha önce kurdum ve gayet normal bi şekilde çalıştı daha sonra netstat diye bi program kurdum .kurdukduktan sonra msn dizcovery live da bütünleşme sağlanamadı yazısı çıkmaya başladı
Aaçmaya çalıştığımda discovery live ı bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekir yazısı çıkıyor
msn de seçenekler-bağlantıya girdiğimde internete UPnP Ip kısıtlamlı nat aracıyla bağlısınız diyor
bu daha onceden yoktu
ne yaptıysam bu sorunu düzeltemedim ,yardımcı olursanız sevinirim
teşşekkürler

Bu sorun Microsoft'un yayınladığı ve bilgisayarınıza otomatik güncelleştirmeler sonrası kurulan bir Windows XP güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i kaldırıp yeniden kurabilir, bir eski sürümü kurup "yeni sürümleri kontrol et" seçeneğinin işaretini kaldırabilir ya da kısa bir süre sonra yayınlanacak MessengerDiscovery Live 1.1 sürümünü bekleyebilirsiniz. (Bu sürüm aynı zamanda MessengerDiscovery sayfamızda resimli anlatımıyla birlikte bulunacaktır)
Eski 17-10-2006   #207 (mesaj-linki)
gambit

TEŞEKKÜRLER
Eski 18-10-2006   #208 (mesaj-linki)
maya

arkadaşlar türkjçesini nasıl yaparım lütfenn
Eski 18-10-2006   #209 (mesaj-linki)
edk

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ERCMEN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]merhaba daha önce bu programı kurdum gayet iyi çalışıyordu ama birden tekrardan açılmamaya başladı kaldırıp tekrar kurdum ama şuan çalışmıyır eşleşme olmuyor yardım ederseniz sevinirim
Eski 19-10-2006   #210 (mesaj-linki)
oz_gur_

evet ben dede calısmıyor. kuruyorum saatin yanına yerlesiyor. daha sonra live msn i actığımda otomatik olarak kapatıyor
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32