| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
arkadaşlar ben bir kere engelelyenleri görmek için yükledm ama başaraamdım.eğer böyle bir imkan varsa hemen yeniden yükleyeyim... yardımcı olursanız sevinirim..
| |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 13-10-2006 @ 15:01. | |||||
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
yukluyemedim discovery lıve tr yı yardımcı olack varmı vırus oldunu soyluyor program Son Düzenleyen epso; 17-10-2006 @ 00:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
slm herkese ben bu programı daha önce kurdum ve gayet normal bi şekilde çalıştı daha sonra netstat diye bi program kurdum .kurdukduktan sonra msn dizcovery live da bütünleşme sağlanamadı yazısı çıkmaya başladı Aaçmaya çalıştığımda discovery live ı bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekir yazısı çıkıyor msn de seçenekler-bağlantıya girdiğimde internete UPnP Ip kısıtlamlı nat aracıyla bağlısınız diyor bu daha onceden yoktu ne yaptıysam bu sorunu düzeltemedim ,yardımcı olursanız sevinirim teşşekkürler | |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR BetaBu sorun Microsoft'un yayınladığı ve bilgisayarınıza otomatik güncelleştirmeler sonrası kurulan bir Windows XP güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i kaldırıp yeniden kurabilir, bir eski sürümü kurup "yeni sürümleri kontrol et" seçeneğinin işaretini kaldırabilir ya da kısa bir süre sonra yayınlanacak MessengerDiscovery Live 1.1 sürümünü bekleyebilirsiniz. (Bu sürüm aynı zamanda MessengerDiscovery sayfamızda resimli anlatımıyla birlikte bulunacaktır) | |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar türkjçesini nasıl yaparım lütfenn
| |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ERCMEN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]merhaba daha önce bu programı kurdum gayet iyi çalışıyordu ama birden tekrardan açılmamaya başladı kaldırıp tekrar kurdum ama şuan çalışmıyır eşleşme olmuyor yardım ederseniz sevinirim
| |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
evet ben dede calısmıyor. kuruyorum saatin yanına yerlesiyor. daha sonra live msn i actığımda otomatik olarak kapatıyor
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |