| | #211 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
OLdu çok merci | |
|
| | #212 (mesaj-linki) | |
Bu programı yükledim fakat iletiyi taklit etme olayı olmuyor, !imitate yazıyorum yine de bişi deişmiyo lütfen yardım edin | |
|
| | #213 (mesaj-linki) | |
arkadaslar linki kullanamıom link ölümü acaba... ?
| |
|
| | #214 (mesaj-linki) | |
Bu beta sürüm için sanırım tam sürüm de çalışmadı benim Msn açınca otomatikman kapanıyor discovery üstelik işlevleri de çalışmıyor.Tam sürüm olan içini var mı peki?
| |
|
| | #215 (mesaj-linki) | |
messenger 7,5 te çalışıo mu bu?
| |
|
| | #216 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar benim sorunum şu, programı indirdim ama windows yüklememe izin vermiyor ''windows belirtilen aygıta yola ya da dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için izniniz olmayabilir'' Hata msgı bu.Yardımcı olursanız çok sevinirim...
| |
|
| | #217 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar ben programı bir türlü yükleyemdim malasef, her yükleme girişimimde avast virüs uyarısı yapıyor. Açıkçası çekiniyorum avastı devre dışı bırakmaya da çünkü bilgisayar şirketin bişi olursa yanarım. Bu programı çok istiyorum ne olur yardım edin banaa..... :'( | |
|
| | #218 (mesaj-linki) | |
bende birşey sorabilirmiyim peki bu program çevrim dışı gireni ve herhangi bir arkadaşın msn i hangi saatte açtığını bildiriyormu.teşekürler
| |
|
| | #219 (mesaj-linki) | |
Bide virüslü olmasa harika olurdu ( çok sorry
| |
|
| | #220 (mesaj-linki) | |
aynen virüs işi bozuyorr
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |