| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
ya beyler bunun türkçesini nerden indiriyosunuz burda verilen linkten inglizce oluyo | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
ilk önce bu verdğiniz hizmet için tşkur ederim bi sorum olacaktı disvoveryde konuşurken karşıdaki kişi benim msn penceremi aşağıya indirdiğindede kapandı uyarısı verebilirmi? | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
İlk Mesajda Eklenmiş Dosyalar Mevcut İlk Mesajın Altında Görebilirsiniz Linki.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
yaa çok teşşekkürler ama ben eklenmiş dosyalarda ki şndirme linkine tıkladım ama indirmio kalan süreyide göstermio ilerlemioda yardımcı olursanız sewinirim
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
soyledınız her yerden denedım ınmedı ingılızcesını ındırdım tr nasıl yapabılırım
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
slm MessengerDiscovery Live TR Beta kurdum ama ( Run-time'7': Out of memory) hata veriyor yardımlarınızı bekliyom şimdiden saol un | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
"invisible talk" ilk sefer kullandığımda herşey normal, fakat görünmez yaptığım kişiyi tekrar görünür yap dediğimde olmuyor, yine görünmez kalıyor. Msn'yi kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve tüm görünmez yap dediklerimi tekrar görünür yaptıktan sonra yine görünmez yap demem gerekiyor. Yani ölme eşeğim ölme oluyor Bunu nasıl halledebiliriz?
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
benim sorunum discoveriyi başlangıçta çalıştıramıyorum neden acaba
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
merhaba çok güzel bilgilendirdiğiniz için de çok memnunum bende windows live mesenger kurdum açıldı galiba pek sorunda yok ama plus eklentilerini güncellemiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |