| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
her şeyi yptım ama çalıştıramadım nedir bu ya nasıl iş nasıl çözeceğiz bunu bende aynı zamanda çoklu ortam açıcısı var acaba bundan dolayımı olmuyor saygılar | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta İyi Ama Türkçe Seçeneği Yok Bende Gözükmüyor.... Yardımcı Olursanız Sevinirim... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
Ya ben bu zip i indirdim dışarı cıkaramıyorum içindei dosyayı hata veriyor ne yapmalıyım?
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||||||
Son Düzenleyen zaqq; 23-06-2006 @ 11:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Konuyu iyice karıştırmışsınız. MDX beta başka bir sürüm, MessengerDiscovery Live Beta başka bir sürüm. Ayrıca bu virüs söylentisi de nedir? Hangi anti-virüs programı tam olarak ne tür bir uyarı veriyor? Virüsün adı nedir? MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesi hakkında hiç daha önce tartışılmamış gibi mesajlar göndermişsiniz. Lütfen MessengerDiscovery konularını dikkatlice inceleyin. Virüs konusuna açıklık getirmek adına da bu uyarıyı alan herhangi bir ekran görüntüsü eklerse sevinirim. Hata Veriyor - Virüs Var - Olmuyor - Çalışmıyor - Link Bozuk... gibi mesajlara yanıt vermemiz oldukça zor... Daha verimli olunması açısından spesifik olun lütfen. Saygılar | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
Not: Avast Anti-Virus şifreli ZIP dosyaları ve exe dosyalarda modifikasyonlar yapmaya yarayan yamalar hakkında sıkça virüs-spyware-trojan uyarısı veriyor. MsXLabs.org'tan indirdiğiniz hiçbir dosyada virüs ya da benzeri zararlı kod bulunmamaktadır. | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
bu arada yanlış yazdığım için özür dilerim bilmiyordum... | |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
Üzgünüm, orjinal MessengerDiscovery v3 sürümü MSN Messenger 7.0 için çıktığında sponsor yazılım barındırıyordu. MsXLabs olarak bu sponsor yazılımı kurulum paketinden çıkararak MessengerDiscovery v3 Repacked adında temiz bir sürüm yayınlamıştık. Sanırım avast! anti-virus, MessengerDiscovery reklam-spyware içeren programlar listesine almış. Yayınladığımız hiçbir MessengerDiscovery sürümünde reklam yazılımı bulunmamaktadır. Açıklamalarım içinizi rahatlatmıyorsa, tedirgin bir şekilde bu eklentiyi kullanmamanızı öneririm. Saygılar | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
son sürüm messanger betayı açtım bu gece bu discoveryide yükliyeyim dedim ama sürüme uyumlu değil çıktı | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |