MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-06-2006   #31 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

her şeyi yptım ama çalıştıramadım
nedir bu ya
nasıl iş
nasıl çözeceğiz bunu
bende aynı zamanda çoklu ortam açıcısı var acaba bundan dolayımı olmuyor saygılar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-06-2006   #32 (mesaj-linki)
PuLL

İyi Ama Türkçe Seçeneği Yok Bende Gözükmüyor.... Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Eski 21-06-2006   #33 (mesaj-linki)
Mortal_Abas

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Evet
Bugün yükledim mdx betayı fakat kontak kişilerine tıkladığımda bu özelliği kullanabilmeniz için otorum açmalısınız diyor halbuki açık.Restart attım sildim baştan yükledim fakat olmadı acaba bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim...
Eski 22-06-2006   #34 (mesaj-linki)
bekomat

Ya ben bu zip i indirdim dışarı cıkaramıyorum içindei dosyayı hata veriyor ne yapmalıyım?
Eski 23-06-2006   #35 (mesaj-linki)
zaqq

Mesajımın sonunda eklenmiş dosyalar bölümündeki tek ek, tıklayın ve indirin...
hata veriyor

Mortal_Abas adlı kullanıcıdan alıntı
Bugün yükledim mdx betayı fakat kontak kişilerine tıkladığımda bu özelliği kullanabilmeniz için otorum açmalısınız diyor halbuki açık.Restart attım sildim baştan yükledim fakat olmadı acaba bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim...
bahsettiğim hata bu.

Son Düzenleyen zaqq; 23-06-2006 @ 11:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-06-2006   #36 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Konuyu iyice karıştırmışsınız. MDX beta başka bir sürüm, MessengerDiscovery Live Beta başka bir sürüm. Ayrıca bu virüs söylentisi de nedir? Hangi anti-virüs programı tam olarak ne tür bir uyarı veriyor? Virüsün adı nedir? MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesi hakkında hiç daha önce tartışılmamış gibi mesajlar göndermişsiniz. Lütfen MessengerDiscovery konularını dikkatlice inceleyin.

Virüs konusuna açıklık getirmek adına da bu uyarıyı alan herhangi bir ekran görüntüsü eklerse sevinirim.

Hata Veriyor - Virüs Var - Olmuyor - Çalışmıyor - Link Bozuk...

gibi mesajlara yanıt vermemiz oldukça zor... Daha verimli olunması açısından spesifik olun lütfen.

Saygılar
Eski 23-06-2006   #37 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

anfener241 adlı kullanıcıdan alıntı
http://img77.imageshack.us/my.php?image=ads305z8vu.png

Kaspersky Anti-Virus 6.0 kullanıyorum, en güncel virüs tanıma veritabanı ile birlikte... Böyle bir uyarı almadım, programı Türkçe'leştiren ve paketleyen kişi benim. Reklam, spyware ya da herhangi bir zararlı kod içermiyor MessengerDiscovery... İçerdiğine inanıyorsanız lütfen indirmeyin, yüklemeyin, kullanmayın.

Not: Avast Anti-Virus şifreli ZIP dosyaları ve exe dosyalarda modifikasyonlar yapmaya yarayan yamalar hakkında sıkça virüs-spyware-trojan uyarısı veriyor. MsXLabs.org'tan indirdiğiniz hiçbir dosyada virüs ya da benzeri zararlı kod bulunmamaktadır.
Eski 24-06-2006   #38 (mesaj-linki)
Mortal_Abas

Konuyu iyice karıştırmışsınız. MDX beta başka bir sürüm, MessengerDiscovery Live Beta başka bir sürüm. Ayrıca bu virüs söylentisi de nedir? Hangi anti-virüs programı tam olarak ne tür bir uyarı veriyor? Virüsün adı nedir? MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesi hakkında hiç daha önce tartışılmamış gibi mesajlar göndermişsiniz. Lütfen MessengerDiscovery konularını dikkatlice inceleyin.

Virüs konusuna açıklık getirmek adına da bu uyarıyı alan herhangi bir ekran görüntüsü eklerse sevinirim.

Hata Veriyor - Virüs Var - Olmuyor - Çalışmıyor - Link Bozuk...

gibi mesajlara yanıt vermemiz oldukça zor... Daha verimli olunması açısından spesifik olun lütfen.

Saygılar
ben messenger discovery live betayı WLM 8 Final ile denedim. MDX ile mi denemem lazımdı ?
bu arada yanlış yazdığım için özür dilerim bilmiyordum...
Eski 25-06-2006   #39 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ILLKEANE adlı kullanıcıdan alıntı
Avast Antivirüs reklamyazılımı bulundu diye bas bas bağırıyor ve çıkarmaya izin vermiyor zip içinden bu da resimi :=)
Bir şekilde güvenilen programlar listesine ekleyin, anti-virüs yazılımınızı değiştirin ya da MessengerDiscovery'i kullanmayın.

Üzgünüm, orjinal MessengerDiscovery v3 sürümü MSN Messenger 7.0 için çıktığında sponsor yazılım barındırıyordu. MsXLabs olarak bu sponsor yazılımı kurulum paketinden çıkararak MessengerDiscovery v3 Repacked adında temiz bir sürüm yayınlamıştık. Sanırım avast! anti-virus, MessengerDiscovery reklam-spyware içeren programlar listesine almış.

Yayınladığımız hiçbir MessengerDiscovery sürümünde reklam yazılımı bulunmamaktadır. Açıklamalarım içinizi rahatlatmıyorsa, tedirgin bir şekilde bu eklentiyi kullanmamanızı öneririm.

Saygılar
Eski 25-06-2006   #40 (mesaj-linki)

son sürüm messanger betayı açtım bu gece bu discoveryide yükliyeyim dedim ama sürüme uyumlu değil çıktı
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32