| | #41 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
Bütünleşme sorunu yaşamanız uyumlu olmadığı anlamına gelmiyor. Genelde v2, v3, mdx, live gibi sürümler bağlantı protokolündeki değişikliklere göre yapılıp yayınlanıyorlar. Önceki mesajları inceleyin, bir şekilde bütünleşmeyi sağlarsanız, eklentiyi kullanabilirsiniz. | |||||
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
merhaba. bir çok arkadaşın yazdığı gibi benimde dbütünleşme sorunum var üç gündür bunula uğraşıyorum belki benim beceriksiliğim ama dikkatimi çeken iki konu var bunları sormak istedim. 1 biri evde diğeri iş yerimde iki bilgisayrım var ikisinde de windows xp sp 2 var iş yerinde her iki diskovery i kurdum ikiside bütünleşti ve çalıştı aama evde bir türlü bu olmuyor. evdeki windows u da yeniledim ama olmadı. 2- msn araçlar> seçenekler>bağlantı sekmesinde bağlantı durumu kontrol edilirken "internete kablolu bağlantı ile bağlanıyorsunuz " dedi an diskovery i görmüyor. ama orda proxy geçerse o zaman bütünleşme sağlanabiliyor. yapmadığım ayar kalmadı. şuan gecenin 03:30 u ve son çare size anlatmak kaldı.... umarım yardımcı olursunuz saygılar | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
bu bütünleşme konusunda sizden ayrıntılı bir yazı beklyoruz... yada varsa göremiyormuyuz ? | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
tamam cok guzel ama tam turkce degil galiba menude turçe yok yani dil seçiminde ayrıca ayrların cogu ingilizce
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
yaa virüs uyarısı yapıyor yükleyemedim | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
arkadashlar bu güvenlik duvarı sorununu bende de veriyo bununyüzünden virüs prohramımım sildim ama hata veriyo fakat işin ilginç tarafı program sorunsuz çalışıyo | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta Kullandığınız Messenger sürümü,===WLM 8 FİNAL İşletim sisteminiz (=== Windows XP Sp2 prof. Internet bağlantı türünüz ==== ADSL 512 Yüklü olan güvenlik yazılımları.==== Kaspersky 6.0 service pack2 efet arkadaşlar bilgileri verdim yardımcı olabilecek varmı ? ben mdxlive betayı kurdum ve 8final ile çalışıyor dediler fakat bende bütünleşme sağlanamadı daha önce msn 7.5 dede denemiştim olmamıştı fakat 7.0 yükleyince oluyor. proxy kullanmıyorum acaba modemimle ilgili bi sorun mu ? = US Roboticks 9105 daha önce başka bilgisayarlara sorunsuz kurdum... dediğim gibi msn 7.0 de açıyor 7.5 ve 8 de açmıyor yardımcı olabilecek var mı ? | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
seçenekler bölümüne nasıl girebilirim..
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
tr sini yükledim ve sorun olarak şunu diyor messengeer dic. live ı bir program engelliyor şimdi bu sorunu çözmek için ileriyi tıklayın tıklıyorum fakat sorun çözülemedi yazıyor ben messenger discovery live ı kurarken engellemeyi kaldır demiştim engelleyen programda olacağını sanmıyorum yüklü olan güvenlik yazılımları = kaspersky 6 ve sp2 | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |||||
![]() Yüklemeden önce virüs programınızı deaktif edin ve daha sonra yüklemeye devam edin.. Kolay gelsin | |||||
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |