MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-06-2006   #61 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

her indirmeye çalıştığımda forum beni dışarıya atıyor...belki mesaj yazarsam dışarı atmaz....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-06-2006   #62 (mesaj-linki)
head_plucker
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta komutlarıı

abiiler bildigime gore bunun bırcok komutu var ve onlarııda yaza bılırmısınzız
Eski 29-06-2006   #63 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

angl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
biri bana cwp yazabilirmi mümkünse...ltfn..
slm ben msn 8.0.0792.00 kullanıorum we oturum açtığımda
"Messenger Discovery windows live messeger'da oturum açmış olduğunuzu belirledi,fakat bütünleşme sağlanamadı,şimdi bu problemi çözmeye çalışacağız"we
"messenger discovery bir güwenlik duwarı tarafından engellenmiştir"
uyarısını werio we ileri tuşuna basmamı söylüo oturumu kapatıyor...güwenlik duwarını nasıl kaldırabilirim??
DiscoveryLive henüz çıkmadı, Live Messenger uyumlu Discovery yok. Bu yüzden bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Gelişmeleri duyuracağız.
Eski 30-06-2006   #64 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
discovery açıkken plusın kişi olayları özelliği neden çalışmıyo.örneğin kişi çevrimdışı olduğunda uyarı vermiyo plus ,discoveriy kapatıyorum uyarı veriyo
Kullandığınız Messenger sürümünü, Discovery sürümünü ve Plus! sürümü yazarsanız yardımcı olabiliriz..
Eski 30-06-2006   #65 (mesaj-linki)
atif - avatarı

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kullandığınız Messenger ve Discovery sürümü nedir. Teknik sorunlar hakkında bilgilerinizi tam verirseniz daha yararlı olabiliriz..
benim sürüm windovs live messenger final sürüm kullandığım discovery live beta ve yama olarakta A-PATCH WLM i kullanıyorum bilgisayarımda avast pro aktif bende oturum açınca aynı sorunu yaşıyorum discovery güvenlik duvarı tarafından engellenmemiş diyor hazır olunca ileriyi tıkla falan deniyorum bazen oluyo bazen olmuyo sağlıklı çalışmıyo msg discovery iki oturum açık olduğunda da çalışırmı bilgilendiriseniz sevinirim
Eski 30-06-2006   #66 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

atif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim sürüm windovs live messenger final sürüm kullandığım discovery live beta ve yama olarakta A-PATCH WLM i kullanıyorum bilgisayarımda avast pro aktif bende oturum açınca aynı sorunu yaşıyorum discovery güvenlik duvarı tarafından engellenmemiş diyor hazır olunca ileriyi tıkla falan deniyorum bazen oluyo bazen olmuyo sağlıklı çalışmıyo msg discovery iki oturum açık olduğunda da çalışırmı bilgilendiriseniz sevinirim
Live Final uyumlu Discovery henüz cıkmadı bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.

http://www.msxlabs.org/html/messengerplus-live-msgplus.php

Yukarıdaki link'ten Plus! hakkında sorunlarınız için resimli anlatıma bakarak çözüm bulabilirsiniz..
Eski 30-06-2006   #67 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

makaryos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw arkadaşlar ben eklentilerden aleti gösteremıyorum çünkü sizin orda resımde anlattıgınız plus 7.5 ın plus ı bizdeki plus live beta plus o yuzden yapamadım

Hangi konuda yardım istediğinizi anlayamadım.

Söylediğiniz resimli anlatım Plus!Live'ın resimli anlatımıdır, yani 7.5 için değildir.
Eski 01-07-2006   #68 (mesaj-linki)
Msn Plus Live Ve Msn discovery Live sorunlaarı???

Msn plus msnin geç açılmasına sebep oluyo..Msn discoveryde belli bi süreden sonra durumu değiştirmeye izin vermiyo....nasıl halledeceğim???
Eski 02-07-2006   #69 (mesaj-linki)
sahmelik - avatarı

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kullandığınız Messenger sürümünü, Discovery sürümünü ve Plus! sürümü yazarsanız yardımcı olabiliriz..

live mesenger 787,plus live 235 ,discovery live tr beta sürümlerini kullanıyorum.
Eski 02-07-2006   #70 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live mesenger 787,plus live 235 ,discovery live tr beta sürümlerini kullanıyorum.
MessengerDiscovery Live TR Beta 'yı kaldırın ve Final sürümünün cıkmasını bekleyin.Bütünleşme sağlayamıyor.Plus!'da bu yüzden işlevsel olamıyor. Gelişmeleri duyuracağız..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32