| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
ama imitate benim çok işime yarıyo oyüzden kaldırmak istemiyorum DDD
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |||||||||
Virüs programınızı deaktif edip daha sonra kuruluma gecin. Eğer herhangi bir şüphe varsa içinizde kullanmayın bu programı. Biz programlarımızı paylaşırken öncelikle kendimiz deniyor, test ediyor ve onaylıyorsak yayınlıyoruz... Kolay gelsin. | |||||||||
|
| | #74 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır. 'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır. Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin. Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin: MessengerDiscovery Live Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor. Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır. Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim. MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti. Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen. Forumun 'Arama' özelliğini kullanmaktan hiç çekinmeyen. Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının. Saygılar | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |||||
^ Yukarıdaki sayfadan indirin.. | |||||
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
ben de düzgün bi şekilde kuruldu,çalışıyor ama benim bi sorunum var contact listesinde kişilerin online offline durumuna bakarken sayılar rasgele geliyo,yani hangisi için listenin göründüğü belli olmuyo bunu bi anlatabilir misiniz,bi de karşıdakinin ifadelerini bu sürümde alamıyor muyuz? Şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php Yukarıdaki sayfadan resimli anlatımı inceliyerek çözüm bulabilirsiniz. | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |