MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-07-2006   #71 (mesaj-linki)
sahmelik - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

ama imitate benim çok işime yarıyo oyüzden kaldırmak istemiyorum DDD
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 02-07-2006   #72 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ama imitate benim çok işime yarıyo oyüzden kaldırmak istemiyorum DDD
O zaman şikayet etmemelisin Katlanmalısın Final sürümü çıkana kadar.
Eski 03-07-2006   #73 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bodrum_1981 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yüklemeye az bi süre kala avast virüs uyarisi veriyor ve yüklemeyi yarim birakiyor neypabilirim??
lewo3434 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende yükledim ama kurmadım çünkü avast içinde win32 virüsü buldu bi gözden geçirilirse iyi olur bence
Arkadaşlar defalarca tekrarladık bu sorunun cevabını.

Virüs programınızı deaktif edip daha sonra kuruluma gecin.
Eğer herhangi bir şüphe varsa içinizde kullanmayın bu programı. Biz programlarımızı paylaşırken öncelikle kendimiz deniyor, test ediyor ve onaylıyorsak yayınlıyoruz...

Kolay gelsin.
Eski 04-07-2006   #74 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Legioner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende virüs programı avast olduğu için reklam yazılımı bulundu falan filan diooo o yüzden bi türlü yükleyemedim yawS
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar defalarca tekrarladık bu sorunun cevabını.

Virüs programınızı deaktif edip daha sonra kuruluma gecin. Eğer herhangi bir şüphe varsa içinizde kullanmayın bu programı. Biz programlarımızı paylaşırken öncelikle kendimiz deniyor, test ediyor ve onaylıyorsak yayınlıyoruz...

Kolay gelsin.
Bu kadar dikkatsiz olmayalım, tekrarlamaktan yorulduk arkadaşlar.
Eski 05-07-2006   #75 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır.

'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır.

Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin.

Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin:
MessengerDiscovery Live

Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır.

Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim.

MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti.

Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen. Forumun 'Arama' özelliğini kullanmaktan hiç çekinmeyen. Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.

Saygılar
Eski 07-07-2006   #76 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

vvbbnnnnbbvv adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam herkese bn bu MessengerDiscoveryLiveTR.zip (1,21 MB) indirdim ama içinde sadece uzantısı sadece php olan bi dosya vr lütfen yardım edebilirmisiniz(evt biraz devrik oldu ama olsun)
MessengerDiscovery X2.1.01 TR

^ Yukarıdaki sayfadan indirin..
Eski 07-07-2006   #77 (mesaj-linki)
shovalye24

ben de düzgün bi şekilde kuruldu,çalışıyor ama benim bi sorunum var contact listesinde kişilerin online offline durumuna bakarken sayılar rasgele geliyo,yani hangisi için listenin göründüğü belli olmuyo bunu bi anlatabilir misiniz,bi de karşıdakinin ifadelerini bu sürümde alamıyor muyuz? Şimdiden teşekkürler
Eski 08-07-2006   #78 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

platin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Paylaşımınız için teşekkürler dilerim. Ben yeni indirdim. Avast kullanıyordum fakat kaldırmamız gerekiyor. Fakat biri benle konuşma penceresi açtı yada engellediğini bi türlü belirtmiyo anlamadım.
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

Yukarıdaki sayfadan resimli anlatımı inceliyerek çözüm bulabilirsiniz.
Eski 09-07-2006   #79 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mihradem_ilhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sağol dostum paylaşım için, ama bende virüs buldu ???.saygılar
Önceki sayfaları inceleyin.
Eski 09-07-2006   #80 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mihradem_ilhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sağol dostum paylaşım için, ama bende virüs buldu ???.saygılar
Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eklentide virüs, spyware, trojan vb. hiçbir zararlı kod bulunmamaktadır.

'Reklam Yazılımı bulundu!' uyarısı veren anti-virus programları yalancıdır.

Dürüst bir anti-virus programına terfi etmek isterseniz Kaspersky Anti-Virus 6.0'ı seçin.

Bir yalancı olduğuma kanaat getiriyorsanız, programın üreticisinin web sitesinden İngilizce sürümünü indirin:
MessengerDiscovery Live

Tamamının Türkçe'ye çevrilmediğini programın haberini yayınlarken nedenleriyle birlikte belirtmiştim. Henüz Beta, tüm bölümlerin Türkçe'ye çevrilmesi şu noktada mümkün değil. İlk mesajdaki resimler temel özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Bütünleşme sorununu aşamayanlar, kapasitelerini zorlamadıkça, istikrarlı olmadıkça bu eklentiyi kullanamayacaklardır.

Çünkü şimdiye kadar başına geçtiğim tüm pc'lerde bu eklentiyi bir veya birkaç seferde çalışır hale getirdim. Nasıl becerdiğimi de son bir yıldır farklı MessengerDiscovery konuları içindeki yüzlerce mesajda belirttim.

MessengerDiscovery, Messenger Plus! kadar profesyonel, iyi hazırlanmış ve sorunsuz çalışan bir eklenti değil. Güzel özellikleri var, doğru... Fakat daha amatör ruhlu bir eklenti.

Önceki MessengerDiscovery sürümlerinin konularını ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyin lütfen. Forumun 'Arama' özelliğini kullanmaktan hiç çekinmeyen. Mesajları okumadan soru sormaktan şiddetle kaçının.

Saygılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32