| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta
ne yaptıysam olmadı,bütünleşmedi.ben pes ediyorum artık.hey allam niye olmuyo bu ?
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta !imiate arkadaslar bunu yapiyorum ama hicbirsey olmuyor yardimci olurmusunuz? | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta hepsi var ama olmuyo .mesajlarda yazan herşeyi uyguladım.hem norton var bende hem de eset-nod32 antivirüs.ikisinide geçici olarak devre dışı bıraktım sonuç değişmedi.acaba 2 program pc yi mi kasıyor?aklıma başka bişi gelmiyooo | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |||||
MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. | |||||
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
bunda anlıycak bişe yok ki.bu ne böyle
| |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |||||
^ Yukarıdaki sayfayı dikkatlice inceleyin ve ilgili konunun sorularına ve cevaplarına bir göz atın...Hala anlayamıyorsanız .... | |||||
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben kurdum çok güsel nerdeyse tüm özelliklerini kullanıorum ama ufak bi sorun war.hani bu discovery size küfür edenlerin küfürlerini göstermiomuş ya ben onu açtım ama bana küfür ediolar ben yine görüorum nasıl yapmam lazım benim o özelliği mutlaka açmam lazım bi yardımcı olursanız sewinirim
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 180 | 10-07-2009 17:14 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |