MessengerDiscovery Live TR Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-07-2006   #81 (mesaj-linki)
MERAL.M - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live TR Beta

ne yaptıysam olmadı,bütünleşmedi.ben pes ediyorum artık.hey allam niye olmuyo bu ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-07-2006   #82 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

MERAL.M adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ne yaptıysam olmadı,bütünleşmedi.ben pes ediyorum artık.hey allam niye olmuyo bu ?
Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın.
Eski 10-07-2006   #83 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mihradem_ilhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tamam sağol arkadaşlar proğramı kurdum ve güzel çalışıyor.
ama bir sorum olcak konuşma penceresini kapatanı bildiriyor ama açtığını göstermiyor nasıl ayarlıya bilirim.saygılar

Secenekler > Kisiler > Uyarilar
Eski 11-07-2006   #84 (mesaj-linki)
konusmaz - avatarı

Bu hatayı neden alıyorum acaba???
Eski 11-07-2006   #85 (mesaj-linki)
Deryam81

!imiate arkadaslar bunu yapiyorum ama hicbirsey olmuyor yardimci olurmusunuz?
Eski 11-07-2006   #86 (mesaj-linki)
MERAL.M - avatarı

hepsi var ama olmuyo .mesajlarda yazan herşeyi uyguladım.hem norton var bende hem de eset-nod32 antivirüs.ikisinide geçici olarak devre dışı bıraktım sonuç değişmedi.acaba 2 program pc yi mi kasıyor?aklıma başka bişi gelmiyooo
Eski 11-07-2006   #87 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
!imiate arkadaslar bunu yapiyorum ama hicbirsey olmuyor yardimci olurmusunuz?
Bütünlesmenin Saglandigindan Emin Olun.
MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir.

MERAL.M adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hepsi var ama olmuyo .mesajlarda yazan herşeyi uyguladım.hem norton var bende hem de eset-nod32 antivirüs.ikisinide geçici olarak devre dışı bıraktım sonuç değişmedi.acaba 2 program pc yi mi kasıyor?aklıma başka bişi gelmiyooo
Antivirüs Programlarinizi Gecici Olarak Devre Disi Biraktiktan Sonra Messenger Oturumunuzu 1 Kac Kez Kapatip Tekrar Acin.
Eski 11-07-2006   #88 (mesaj-linki)
scent

bunda anlıycak bişe yok ki.bu ne böyle
Eski 11-07-2006   #89 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

scent adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunda anlıycak bişe yok ki.bu ne böyle
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

^ Yukarıdaki sayfayı dikkatlice inceleyin ve ilgili konunun sorularına ve cevaplarına bir göz atın...Hala anlayamıyorsanız ....
Eski 13-07-2006   #90 (mesaj-linki)
turgayalbayrak

arkadaşlar ben kurdum çok güsel nerdeyse tüm özelliklerini kullanıorum ama ufak bi sorun war.hani bu discovery size küfür edenlerin küfürlerini göstermiomuş ya ben onu açtım ama bana küfür ediolar ben yine görüorum nasıl yapmam lazım benim o özelliği mutlaka açmam lazım bi yardımcı olursanız sewinirim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live TR Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 180 10-07-2009 17:14
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32