| | #1 (mesaj-linki) | |
| İhtilal - Tüylerin Diken Diken (Full Albüm) İstanbul'un en saglam underground grupların dan biri olan ihtilal, ilk underground albümü olan ''tüylerin diken diken''ile karşınızda... Albümde işini iyi yapan bu işin hakkını veren bir kaç underground isimle feat bulunmaktadır.. Bunların arasında, Başkan,Tepki,Engel,Sansar,Giyotin ve Mafsal bulunmaktadır... Albümün beatlerini, Başkan,Tepki,Haykırış yapmıştır kayıtlarını ''İR''(ihtilal recordz) da yapan grubun kapak tasarımı Nurettin Şeylan tarafından hazırlamıştır... Son Düzenleyen Blue Blood; 20-11-2006 @ 23:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İhtilal - Tüylerin Diken Diken (Full Albüm)
ben begenmedim cok kufur ediyorlar
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
paylasim ve emek icin cok tesegür
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
"bırakıp gidemem" çok güzel bence
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: sinsi____ bu albümü dinleyipte beğenmemek gbi bişi söylenmesi söz konusu bile olamaz!!! beğenmeyenler iyi dinlememş galiba! bu albüme çok emek werildi hakkıyla yapıldı herşey! ihtilal 1 numaradır kimsede bişi diyemez! yolunuz açık olsn knkalarm her zmn yanınızdaım.....(bazıları beğenmedysede beğenmesnler çokta tınn!! ama laf edemez hiç kimse.... (küfür nedir biilmeyen kamiller dinlemesn o zmn!) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İhtilal - Tüylerin Diken Diken (Full Albüm) Bu ALBÜM çıkanlar arasında en iyisi bence !!!Bu işin hakkını vermişler!!!YOLUNUZ AÇIK OLSUN BEYLER ...!!! Küfürlü olduğu için bu albümü beyenmeyen o KAmİL de rapin ne olduğunu öğrensin öle gelsin.........! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bence guzel olmus dinledinmi kulakların pasını acıo simdiye kadar en iyi ihtilal (ihtilal 1 numara en guzel rapleri o yapio)
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ben rapi eniyi ifade eden gruplardan biri küfür ise bu işin bir parçası ihtilal yolun açık olsun
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
on numarasınız bu işi iyi yapanların başında geliyorsunuz herzaman yanınızdayım kendinize iyi bakın byeeee ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
albüm linki kırılmıs galiba yeniden yüklersen sewinirim dostum...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, diken, full, tüylerin, İhtilal |
| ihtilal album, ihtilal full album, ihtilal tuylerin diken diken, |
İhtilal - Tüylerin Diken Diken (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Diken (Diken Kimdir? - Diken Hakkında) | MaTTo | Türkçe Rock | 4 | 03-09-2009 02:06 |
| Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 20-11-2008 16:19 |
| İhtilal - Kural da Biziz Yasa da (Full Albüm) | GenerallX | Underground Albümler | 4 | 03-11-2008 18:28 |
| Diken - Diken Nedir - Diken Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 28-03-2008 21:17 |
| İhtilâl - Tüm Albümleri (Online) | GenerallX | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 21-11-2007 19:51 |