Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2005   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Messenger Plus! Sürüm 3.63.148

http://www.msxlabs.org/html/messengerplus-msn-75-msgplus-v3.php

Yukarıdaki sayfadan Messenger Plus!'ın MSN Messenger 7.5 uyumlu en son sürümüne erişebilirsiniz.

v3.63.148: Windows Live Messenger'a kadar uyumlu olan v3 serisinin son sürümü. Windows Live Messenger'da Plus!'ı kullanabilmeniz için Live sürümüne ihtiyacınız var.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-06-2006 @ 20:43.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

@ens adlı kullanıcıdan alıntı
Win98 de çalışıyormu? XP şartmı?

Teşekkürler..
Çalışmaz XP şart :... 98 derken 2ci sürüm mü ...: çalışsa dahi eksik fonksiyonlu olur :.. bilindiği üzere messenger 7,0 sürümünden yukarısı 98x kabul etmiyor

Son Düzenleyen Blue Blood; 21-10-2005 @ 14:04.
Eski 04-12-2005   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Plus! yüklerken Sponsor ile yüklemeyeceksiniz..Sponsor ile yüklerseniz casus yazılımlar bulasabiliyor...

Plus! yüklerken Sponsor ile yüklenmesin kutusunun işaretli olması lazım..

Son Düzenleyen Blue Blood; 04-12-2005 @ 22:07.
Eski 08-01-2006   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Sürüm 3.62.146

cagla1999 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar mesenger plusı indirdim kurdum çokta güzel çalışıyordu fakat patrondan korunma kısa yolunu kullandım msnm kayboldu saatin yanındaki simgesiyle birlikte şimdi ne masa üzerinde ne hızlı başlatta nede başlangıçtan aç**ıyorum ve bulamıyorum acil yardım lütfen
CTRL + Space kısayol kombinasyonunu kullandınız ve açık olan tüm MSN Messenger pencereleri gizlendi. Saatin yanındaki MSN Messenger simgesi de harddisk simgesine dönüştü. (Tabii siz bu özelliğin ayarlarını daha önce değiştirmediyseniz)

Resimde de gördüğünüz gibi imleci harddisk simgesinin üstüne götürdüğünüzde onun aslında MSN Messenger olduğunu görüyorsunuz. Üstünde çift tıklamanız her şeyi normale döndürecektir...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 08-01-2006 @ 09:42.
Eski 07-03-2006   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

thuran adlı kullanıcıdan alıntı
mrb sevgili mod arkadaşlar... simdi vereceği,niz cevap çok önemli.. ilk önce programı taşıyıp emek harcayan arkadaşa tşk ediyorum..
şimdiş msn plus avast microsoft antisyware hep virüs olarak gösteriyor içinde zarralı yazılıummı var yoksa öle göstermesi normalmi? bu programın en güğvenli nerde indirebiliriz..

cvplarınız için tşk ederim...
Kurulumda Sponsor Programını Reddetin Gerisi Güvenlidir.
Eski 14-03-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

muslu64 adlı kullanıcıdan alıntı
messenger plus ı indirdim exe dosyasını çalıştırdığımda şu hatayı veriyor tamam diyorum ama setup açılmıyor ne yapmam gerekhttp://img104.imageshack.us/my.php?image=adsz3gr.png
Yazıda en az minimum sürüm numarası var sizdeki sürüm kaç uygun olmadığı zaman msn sürümü böylesi mesaj verir de ...bilginize
Eski 21-03-2006   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

rainman adlı kullanıcıdan alıntı
bu son çıkan messenger 8.0 beta ya uyar mı ? yoksa onun için plus çıkmadımı henüz?
Hayır, Messenger Plus! Live sürümü uyumlu olacak. Çıktığında duyuracağız.
Eski 06-04-2006   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Sürüm 3.63.148

İlk mesaj güncellenmiştir. Plus!'ın Windows Live Messenger'a kadar uyumlu olan son sürümü eklenmiştir. Bundan sonraki sürümler Messenger Plus! Live olarak yayınlanacaktır.
Eski 11-04-2006   #9 (mesaj-linki)
Timur55

Tesekkür edrim ellerine saglik
Eski 07-05-2006   #10 (mesaj-linki)
WinStrOy - avatarı

ßence Artık ßunun 8.0 için olan versiyonunu cıkarsanız ıyı olacak. herkes onu beklıyor.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
msn plus surumleri,
Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 110 16-10-2009 17:35
Thunder Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 8 23-09-2009 02:10
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Ribbon Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 0 15-12-2007 19:30