Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2005   #1 (mesaj-linki)
Messenger Plus! Sürüm 3.63.148

http://www.msxlabs.org/html/messengerplus-msn-75-msgplus-v3.php

Yukarıdaki sayfadan Messenger Plus!'ın MSN Messenger 7.5 uyumlu en son sürümüne erişebilirsiniz.

v3.63.148: Windows Live Messenger'a kadar uyumlu olan v3 serisinin son sürümü. Windows Live Messenger'da Plus!'ı kullanabilmeniz için Live sürümüne ihtiyacınız var.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-06-2006 @ 19:43.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-10-2005   #2 (mesaj-linki)

Alıntı:
@ens adlı kullanıcıdan alıntı
Win98 de çalışıyormu? XP şartmı?

Teşekkürler..
Çalışmaz XP şart :... 98 derken 2ci sürüm mü ...: çalışsa dahi eksik fonksiyonlu olur :.. bilindiği üzere messenger 7,0 sürümünden yukarısı 98x kabul etmiyor

Son Düzenleyen Misafir; 21-10-2005 @ 13:04.
Eski 04-12-2005   #3 (mesaj-linki)

Plus! yüklerken Sponsor ile yüklemeyeceksiniz..Sponsor ile yüklerseniz casus yazılımlar bulasabiliyor...

Plus! yüklerken Sponsor ile yüklenmesin kutusunun işaretli olması lazım..

Son Düzenleyen Misafir; 04-12-2005 @ 21:07.
Eski 08-01-2006   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Sürüm 3.62.146

Alıntı:
cagla1999 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar mesenger plusı indirdim kurdum çokta güzel çalışıyordu fakat patrondan korunma kısa yolunu kullandım msnm kayboldu saatin yanındaki simgesiyle birlikte şimdi ne masa üzerinde ne hızlı başlatta nede başlangıçtan açamıyorum ve bulamıyorum acil yardım lütfen
CTRL + Space kısayol kombinasyonunu kullandınız ve açık olan tüm MSN Messenger pencereleri gizlendi. Saatin yanındaki MSN Messenger simgesi de harddisk simgesine dönüştü. (Tabii siz bu özelliğin ayarlarını daha önce değiştirmediyseniz)

Resimde de gördüğünüz gibi imleci harddisk simgesinin üstüne götürdüğünüzde onun aslında MSN Messenger olduğunu görüyorsunuz. Üstünde çift tıklamanız her şeyi normale döndürecektir...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 08-01-2006 @ 08:42.
Eski 07-03-2006   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Sürüm 3.62.146

Alıntı:
thuran adlı kullanıcıdan alıntı
mrb sevgili mod arkadaşlar... simdi vereceği,niz cevap çok önemli.. ilk önce programı taşıyıp emek harcayan arkadaşa tşk ediyorum..
şimdiş msn plus avast microsoft antisyware hep virüs olarak gösteriyor içinde zarralı yazılıummı var yoksa öle göstermesi normalmi? bu programın en güğvenli nerde indirebiliriz..

cvplarınız için tşk ederim...
Kurulumda Sponsor Programını Reddetin Gerisi Güvenlidir.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mesenger sürümleri, messenger plus son sürüm, messenger plus son sürüm download, messenger simgesi, msg plus son sürüm, msn plus son sürüm, msn plus son sürüm download, msn plus son sürümü, msn plus sürümleri, msn son sürüm download,
Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 10 Saat Önce 01:19
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14703798 saniyede (58.92% PHP - 41.08% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR