MSN Winks 4.0 plus Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-06-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
MSN Winks 4.0 plus

Şikayetler doğrultusunda indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Konu, arşive taşınmıştır.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 24-02-2007 @ 22:45.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-06-2006   #2 (mesaj-linki)
kerem_sezer
Cvp: Msn Winks 4.0 plus

abi şifre istiyor ya
Eski 24-07-2006   #3 (mesaj-linki)
34_BLADE_34

crak i yokmu bunun?
Eski 24-07-2006   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bu gibi bilgileri sitemizde talep etmeyiniz lütfen, forum kurallarını okuyunuz + Google'da arama yapınız.
Eski 25-07-2006   #5 (mesaj-linki)
34_BLADE_34

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu gibi bilgileri sitemizde talep etmeyiniz lütfen, forum kurallarını okuyunuz + Google'da arama yapınız.

kuralların değiştiğini bilmiyordum ben eski forumdan beri takip ediyorum yeni kuralları okudum kusruma bakmayın...

Programın içinde bazı içerikler deneme amaçlı yüklendikten sonra programdan menun kalmadım ve program ekle kaldırdan kaldırdım.

Ancak programı kaldırmış olmama rağmen msn content register diye her saat başı bir pop up msj açılıp duruyor bu yuklenen içeriği bu msj açılmıycak şekilde nasıl kaldırırım bu konu öneriniz nelerdir?

Saygılar...
Eski 25-07-2006   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kuralların değiştiğini bilmiyordum ben eski forumdan beri takip ediyorum yeni kuralları okudum kusruma bakmayın...

Programın içinde bazı içerikler deneme amaçlı yüklendikten sonra programdan menun kalmadım ve program ekle kaldırdan kaldırdım.

Ancak programı kaldırmış olmama rağmen msn content register diye her saat başı bir pop up msj açılıp duruyor bu yuklenen içeriği bu msj açılmıycak şekilde nasıl kaldırırım bu konu öneriniz nelerdir?

Saygılar...
Kuralları, dönem dönem değişiklikler olabileceği konusunda gözden geçirmeniz gerektiği ne dair bir madde, açılışımızdan beri var.

Alıntı:
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.

Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-02-2007 @ 21:17.
Eski 26-07-2006   #7 (mesaj-linki)
34_BLADE_34

Teşekkürler işlemleri sırasıyla yaptım,regedit ten msnsyslog u sildim ama sorun devam ediyor malesef ilk eklediğim resimdeki msj ve sonrasındada register sayfası çıkmaya devam ediyor.
Ne belalı bişiymiş ya

Eski 26-07-2006   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkürler işlemleri sırasıyla yaptım,regedit ten msnsyslog u sildim ama sorun devam ediyor malesef ilk eklediğim resimdeki msj ve sonrasındada register sayfası çıkmaya devam ediyor.
Ne belalı bişiymiş ya

Çözüm önerisindeki sürümden programın sürümü farklı olabilir ve exe dosyasının adı da buna bağlı olarak farklı olabilir. Kayıt defterinden ilgili anahtarları silmeden önce mutlaka görev yöneticisini > işlemler listesinden çalışan exe'yı kapatmalısınız. Aksi halde kayıt girdisilerini silseniz bile çalışan işlemler onları tekrar girecektir. İşlemleri yeniden dikkatlice uygulayıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Eski 17-08-2006   #9 (mesaj-linki)
eLmA_$eKeR!

bişi sorujam bu prog. 8.0da çalışıomu peki hani msn sürümüyle bi alakası warmı ?
Eski 15-11-2006   #10 (mesaj-linki)
miko29

konmasını bilmiyorsaniz niye uçuyorsunuzki kardesşim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Winks 4.0 plus Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Audio Winks (Sesli MSN Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 17 16-09-2009 16:41
Mee Winks (Mee Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 11 10-04-2009 19:59
Video Winks Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 15 13-02-2009 02:18
Göz Kırpmaları - Winks Programları Evil_Storm MSN Göz Kırpmaları (Winks) 34 23-06-2008 15:35
MSN Winks/Content Installer/Adder kompetankedi MSN Göz Kırpmaları (Winks) 17 28-11-2007 17:15