|
34_BLADE_34 adlı kullanıcıdan alıntı
|
kuralların değiştiğini bilmiyordum ben eski forumdan beri takip ediyorum yeni kuralları okudum kusruma bakmayın... Programın içinde bazı içerikler deneme amaçlı yüklendikten sonra programdan menun kalmadım ve program ekle kaldırdan kaldırdım. Ancak programı kaldırmış olmama rağmen msn content register diye her saat başı bir pop up msj açılıp duruyor bu yuklenen içeriği bu msj açılmıycak şekilde nasıl kaldırırım bu konu öneriniz nelerdir? Saygılar... |
Kuralları, dönem dönem değişiklikler olabileceği konusunda gözden geçirmeniz gerektiği ne dair bir madde, açılışımızdan beri var.
|
| Alıntı: |
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor. CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin. Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın. Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun... |