Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-07-2006   #101 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

ozer_01 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben program kurdum msn min birini açtım ancak ikincisini açtığımda kişi listemde birçok arkadaşımın adresi kayıtlı olmasına rağmen kimsenin olmadığnın farkına vardım yardımcı olabilirmisiniz
Başka bir hesapla oturum acın kapayın, bir kaç kez deneyin bu işlemi..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-07-2006   #102 (mesaj-linki)
tulse - avatarı
Re: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

MERHABA... WLM , PLUS VE SON OLARAK RİPER' IDA SORUNSUZ YÜKLEDİM, VE DE KULLANMAKTAYIM..TEK SORUNUM E-POSTA KUTUSUNA GİREMEMEM.ADRESİM "HOTMAİL"..Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
Eski 15-07-2006   #103 (mesaj-linki)

merhabalar ben msn live kurduktan sonra bir arkadaş bana şöyle bir dosya gönderdi -------CLexploits.ctt------ ben bunu açtıktan sonra msn den düştüm sonra bunun msn ile alakalı bir kod olduğunu öğrendim msn livede bir bir güvenlik açığı varmış acaba msn şifremizi falan mı alıyorlar böylelikle
bu konularda pek iyi olmadığım için yardımıznızı ümit ediyorum umarım sorunu yanlış yere yazmamışımdır
Eski 15-07-2006   #104 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

serhildan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar ben msn live kurduktan sonra bir arkadaş bana şöyle bir dosya gönderdi -------CLexploits.ctt------ ben bunu açtıktan sonra msn den düştüm sonra bunun msn ile alakalı bir kod olduğunu öğrendim msn livede bir bir güvenlik açığı varmış acaba msn şifremizi falan mı alıyorlar böylelikle
bu konularda pek iyi olmadığım için yardımıznızı ümit ediyorum umarım sorunu yanlış yere yazmamışımdır
WLM Final sürüm acıkları kapatılarak yayınlandı.Büyük anlamda güvenlik açığı olduğunu sanmıyorum.Şifrenizi alamazlar merak etmeyin.(Size yollanılan dosyayla herhangi bir casus yazılım almadıysanız)
Eski 15-07-2006   #105 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

serhildan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alıntı:
Yazar: Ertan Kurt
Yayınlanma tarihi: 26.06.2006 18:00

Microsoft Yeni çıkan Windows Live Messenger'da kullanıcıların uzaktan etkilenen sistemlerde istedikleri kodu çalıştırabilmelerine izin veren bir açık olduğu rapor edildi.
Uzaktaki bir kullanıcı özel olarak hazırlanmış bir kontak listesi (*.ctt) dosyası hazırlayıp, hedef kullanıcı bunu yüklediğinde hafıza taşması oluşuyor ve sistemde istenilen kod çalıştırılabiliyor. Kod hedef kullanıcının hakları ile çalıştırılıyor.

Açığa örnek olarak:
***Güvenlik sebeplerinden dolayı örnek dosya kaldırılmıştır***

Çözüm: Henüz bir yama çıkmadı.

Kaynak: SecurityTracker.com Archives - Windows Live Messenger Contact List Heap Overflow
Güvenmediğiniz kimselerden dosya kabul etmeyiniz.
Eski 15-07-2006   #106 (mesaj-linki)
tulse - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Oturum açtığınızda kullandığınız mail adresinizin sonu @hotmail ile bitmiyorsa Messenger üzerindeki "E-Posta gelen kutunuzu açar" ikonuna tıkladığınızda mail kutunuz açılmaz... Muhtemelen sizin gelen kutunuzun açılmaması da adresinizin @hotmail olmadığındandır..

Kolay gelsin.

BENİMDE AYNI SORUNUM VAR.. OFİSTEKİ BİLGİSAYARDA GİREBİLİYORUM(MSN 7.0),AMA EVDEKİ WLM YÜKLEDİĞİM BİLGİSAYARDA AÇILMIYOR..AYNI ŞEKİLDE BEMBEYAZ Bİ SAYFA ÇIKIYOR..(ADRESİM HOTMAİL) VE BİR DE BU SİTEYİ AÇTIĞIM ZAMAN BAZI YAZILAR İNGİLİZCE ÇIKIYOR...NEDEN OLABİLİR ACABA..Bİ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Eski 15-07-2006   #107 (mesaj-linki)
cidohuro - avatarı

yaa arkadaşlar ben yeni kurudm ama eskii den beta kullanmıştım ve kayıt olmuştum şimdi oo kayıt oldugum kallanıcı adı ile baglanamıyorum nasıl olcagını bana söyler ve yardımcı olursanız sevinrim şimdiden herkese çok teşşekkür edrim

ya biliyorumm belki çokk oluyorum ama şimdii diki sorumm benm sürekli hata raoruu veriyor ve süreklii aynıı numara için
hata:80004005
genişletilmiş hat kodu ise:80048439

bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim bana yardım eden herkeze çok ** çok teşşekkür edrim şimdiden

Son Düzenleyen Blue Blood; 15-07-2006 @ 14:15. Sebep: Mesajlar otomatik olarak birleştirilmiştir.
Eski 15-07-2006   #108 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

cidohuro adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa arkadaşlar ben yeni kurudm ama eskii den beta kullanmıştım ve kayıt olmuştum şimdi oo kayıt oldugum kallanıcı adı ile baglanamıyorum nasıl olcagını bana söyler ve yardımcı olursanız sevinrim şimdiden herkese çok teşşekkür edrim

ya biliyorumm belki çokk oluyorum ama şimdii diki sorumm benm sürekli hata raoruu veriyor ve süreklii aynıı numara için
hata:80004005
genişletilmiş hat kodu ise:80048439

bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim bana yardım eden herkeze çok ** çok teşşekkür edrim şimdiden
80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..
Eski 16-07-2006   #109 (mesaj-linki)
Live Messenger Hakkında Bir Soru!!!

msn 7.5 de alttaki ikondan anlık ileti gönder dediğinde sadece online olanların ismi çıkardı live messengerda ise hepsi çıkıyor bunun sadece online olanları göstermesini sağlayabiliyor muyuz yoksa değişmiyor mu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Eski 16-07-2006   #110 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Live Messenger Hakkında Bir Soru!!!

Purebred adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 7.5 de alttaki ikondan anlık ileti gönder dediğinde sadece online olanların ismi çıkardı live messengerda ise hepsi çıkıyor bunun sadece online olanları göstermesini sağlayabiliyor muyuz yoksa değişmiyor mu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Sırala > Durum

Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Filtrele > Yalnız Messenger Kişileri
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 5 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02