| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00) | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Re: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)
MERHABA... WLM , PLUS VE SON OLARAK RİPER' IDA SORUNSUZ YÜKLEDİM, VE DE KULLANMAKTAYIM..TEK SORUNUM E-POSTA KUTUSUNA GİREMEMEM.ADRESİM "HOTMAİL"..Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)
merhabalar ben msn live kurduktan sonra bir arkadaş bana şöyle bir dosya gönderdi -------CLexploits.ctt------ ben bunu açtıktan sonra msn den düştüm sonra bunun msn ile alakalı bir kod olduğunu öğrendim msn livede bir bir güvenlik açığı varmış acaba msn şifremizi falan mı alıyorlar böylelikle bu konularda pek iyi olmadığım için yardımıznızı ümit ediyorum umarım sorunu yanlış yere yazmamışımdır | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00) | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)
| |||||
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)BENİMDE AYNI SORUNUM VAR.. OFİSTEKİ BİLGİSAYARDA GİREBİLİYORUM(MSN 7.0),AMA EVDEKİ WLM YÜKLEDİĞİM BİLGİSAYARDA AÇILMIYOR..AYNI ŞEKİLDE BEMBEYAZ Bİ SAYFA ÇIKIYOR..(ADRESİM HOTMAİL) VE BİR DE BU SİTEYİ AÇTIĞIM ZAMAN BAZI YAZILAR İNGİLİZCE ÇIKIYOR...NEDEN OLABİLİR ACABA..Bİ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
|
yaa arkadaşlar ben yeni kurudm ama eskii den beta kullanmıştım ve kayıt olmuştum şimdi oo kayıt oldugum kallanıcı adı ile baglanamıyorum nasıl olcagını bana söyler ve yardımcı olursanız sevinrim şimdiden herkese çok teşşekkür edrim ya biliyorumm belki çokk oluyorum ama şimdii diki sorumm benm sürekli hata raoruu veriyor ve süreklii aynıı numara için hata:80004005 genişletilmiş hat kodu ise:80048439 bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim bana yardım eden herkeze çok ** çok teşşekkür edrim şimdiden Son Düzenleyen Blue Blood; 15-07-2006 @ 14:15. Sebep: Mesajlar otomatik olarak birleştirilmiştir. | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin. Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin.. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Live Messenger Hakkında Bir Soru!!! msn 7.5 de alttaki ikondan anlık ileti gönder dediğinde sadece online olanların ismi çıkardı live messengerda ise hepsi çıkıyor bunun sadece online olanları göstermesini sağlayabiliyor muyuz yoksa değişmiyor mu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Live Messenger Hakkında Bir Soru!!!Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Filtrele > Yalnız Messenger Kişileri | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 5 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |