| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)
bunların hepsi tam ve doğru olarak ayarlanmış hepsini tek tek kontrol ettim ama sorunu bi turlu bulamadım başaka adresler acılıyor fakat tek bir adres acılmıyor..
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |||||||||
![]()
| |||||||||
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger icin plus yukledim. Gayet sade ve duzgun calisiyor. MessengerDiscovery X2'yi yukledim ancak bu seferde Messenger baglanmiyor. Kaldirinca messenger normale donuyor. Windows Live Messenger'da bana konusma penceresi acanlari gosteren bir plug-in yada program var mi??? | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)Burdan Indirip Yükleyebilirsiniz. http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...e-tr-beta.html ![]() Secenekler > Kisiler > Uyarilar | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
dun sordugum sorunun cevabını buldum ve paylasmak istedim zone alarm gibi güvenlik portları suan için WLM+yahoo messenger ın portlarını destekleiyor bu yuzden kaynaklanıyor izin vermilmişte olsa oturum acılmıyor.. yahoo messenger a kayıt yaptıran arkadasların dikktine..
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
slm öncelikle msxlabs.org ye böyle bilgi paylaştığından dolayı çok teşekkür ediyorum. gerçekten çok faydalı oluyor. benim sorunum msnden devamlı düşüyorum. msjlarım genellikle gidip gelmiyor. ama en büyük sıkıntım devamlı düşmem. ama internette bağlantımda bir sorun yok sadece msnden düşüyorum. önceden telefon çaldığında netten filan da düşüyordum. ama telefonların hepsine splitter takınca bu sorun ortadan kalktı. ama msnden hala daha düşüyorum bi yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
| |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
görüntü resimlerinin büyümesi için bi program falan var mı? boyutlar hep küçük ya | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00) | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
| kopyalama
arkadaşlar herkese gördüğüm kadarıyla yardım ediyorsunuz lütfen banada bir yardım eli uzansın şu kopyala yapıştır işini birtürlü beceremiyorum bizahmet bana şu kopyala yapıştır olayını biriniz izah etsin acilen.thanks babyy...
| |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| Cvp: kopyalamaSanırım gayet açık.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 564 | 2 Saat Önce 19:15 |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |