Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-07-2006   #141 (mesaj-linki)
azrail136
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

bunların hepsi tam ve doğru olarak ayarlanmış hepsini tek tek kontrol ettim ama sorunu bi turlu bulamadım başaka adresler acılıyor fakat tek bir adres acılmıyor..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-07-2006   #142 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

azrail136 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunların hepsi tam ve doğru olarak ayarlanmış hepsini tek tek kontrol ettim ama sorunu bi turlu bulamadım başaka adresler acılıyor fakat tek bir adres acılmıyor..
O Zaman Bundan Olabilir
Alıntı:
Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Eski 25-07-2006   #143 (mesaj-linki)
kerberos

Windows Live Messenger icin plus yukledim. Gayet sade ve duzgun calisiyor. MessengerDiscovery X2'yi yukledim ancak bu seferde Messenger baglanmiyor. Kaldirinca messenger normale donuyor.

Windows Live Messenger'da bana konusma penceresi acanlari gosteren bir plug-in yada program var mi???
Eski 25-07-2006   #144 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kerberos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger icin plus yukledim. Gayet sade ve duzgun calisiyor. MessengerDiscovery X2'yi yukledim ancak bu seferde Messenger baglanmiyor. Kaldirinca messenger normale donuyor.

Windows Live Messenger'da bana konusma penceresi acanlari gosteren bir plug-in yada program var mi???
MessengerDicovery Live TR Beta'nin Böyle 1 Özelligi Var.
Burdan Indirip Yükleyebilirsiniz.
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...e-tr-beta.html

Secenekler > Kisiler > Uyarilar

Eski 26-07-2006   #145 (mesaj-linki)
azrail136

dun sordugum sorunun cevabını buldum ve paylasmak istedim zone alarm gibi güvenlik portları suan için WLM+yahoo messenger ın portlarını destekleiyor bu yuzden kaynaklanıyor izin vermilmişte olsa oturum acılmıyor.. yahoo messenger a kayıt yaptıran arkadasların dikktine..
Eski 27-07-2006   #146 (mesaj-linki)
evrensarac53

slm öncelikle msxlabs.org ye böyle bilgi paylaştığından dolayı çok teşekkür ediyorum. gerçekten çok faydalı oluyor. benim sorunum msnden devamlı düşüyorum. msjlarım genellikle gidip gelmiyor. ama en büyük sıkıntım devamlı düşmem. ama internette bağlantımda bir sorun yok sadece msnden düşüyorum. önceden telefon çaldığında netten filan da düşüyordum. ama telefonların hepsine splitter takınca bu sorun ortadan kalktı. ama msnden hala daha düşüyorum bi yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Eski 29-07-2006   #147 (mesaj-linki)
gecemnur - avatarı

görüntü resimlerinin büyümesi için bi program falan var mı? boyutlar hep küçük ya
Eski 29-07-2006   #148 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

gecemnur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
görüntü resimlerinin büyümesi için bi program falan var mı? boyutlar hep küçük ya
WLM icin Uyumlu StuffPlug 3'ün Cikmasini Bekleyin.
Büyük Ihtimal Büyük Görüntü Resmi Özelligi Olacaktir.
Eski 01-08-2006   #149 (mesaj-linki)
babyy
kopyalama

arkadaşlar herkese gördüğüm kadarıyla yardım ediyorsunuz lütfen banada bir yardım eli uzansın şu kopyala yapıştır işini birtürlü beceremiyorum bizahmet bana şu kopyala yapıştır olayını biriniz izah etsin acilen.thanks babyy...
Eski 01-08-2006   #150 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: kopyalama

babyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar herkese gördüğüm kadarıyla yardım ediyorsunuz lütfen banada bir yardım eli uzansın şu kopyala yapıştır işini birtürlü beceremiyorum bizahmet bana şu kopyala yapıştır olayını biriniz izah etsin acilen.thanks babyy...
İstediğiniz bir metni yazın ve Ctrl ile birlikte aynı anda A'ya basarak yazdıgınız metnin hespini secilmesini sağlayın...Daha sonra Ctrl ile birlikte aynı anda C'ye basarak secili olan metninizi kopyalayın ve yazınızı yazmak istediğiniz yere gidin ve Ctrl ile birlikte aynı anda V'ye basarak kopyalamış oldugunuz yazınızı istediginiz yere yapıştırmış olun...

Sanırım gayet açık..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 564 2 Saat Önce 19:15
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02