| | #151 (mesaj-linki) | |
| windows live messenger
arkadaşlar bence messengerde bu problemlerinizin nedeni discovery veya plus gibi eklerin yüklü olmasından kaynaklanmış olabilir.ben hepsini denedim ve sürekli bu hata kodları,msn den düşme vs... gibi sorunlarla uğraştım.en sonunda hepsini kaldırdım.uzun bir süredirde hiç derdim yok bence aklınızda bulunsun birşey daha var o da virüs problemi, sistemi ve özellikle messenger ı çok etkiliyor!siz yinede dikkatli olun ve msn nize fazla yüklenmeyin benden söylemesi. | |
|
| | #152 (mesaj-linki) | |
| Windows Live YARDIM
Merhaba arkadaşlar ben biraz kurcaladım hotmail hesabım beta live oldu onu eski haline nasıl alıcam yardıme derseniz sevirinirm
| |
|
| | #153 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live YARDIM
Hotmail hesabınızın beta live olmasını anlayamadım... Messenger sürümünüz mü Beta Live oldu ? | |||||
|
| | #154 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00) Arkadaşlar geçen live messenger kurdum ancak dosya paylaşımını açmaya kalktığımda bilgisayarınız bunu desteklemiyor diyor.Bu bilgisayar herbişeyi desteklerken bu ufacık msnyi mi desteklemicek yoksa bunun bi formulü mü var?? | |
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)![]() | |
|
| | #156 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)
Windows Live Messenger sürümü, WLM 8.0.0812.00 olarak güncellenmiştir, ilk mesajı kontrol ediniz.
| |
|
| | #157 (mesaj-linki) | |
ilk sayfayı kontrol ettik yenisi dediğiniz gene eski sürümü boşu boşuna indirdik
| |
|
| | #158 (mesaj-linki) | |||||
Bu bağlantıdan inen Windows Live Messenger Sürümü: 8.0.0812.00 Yani bu tarih itibariyle en güncel olan sürüm. | |||||
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
tşkkr denemedim daha ama eminim mxslaba ' yakışacak cinsten bir msn live 'dir | |
|
| | #160 (mesaj-linki) | |
benim bir sorunum var ben live messengeri yeni yükledim düzgün bir şekildede live plusuda yükledim fakat bendeki eski stuff programı bu sürümü desteklemiyor sanırım ben benim sayfamın kimin açıp kapadığına nasıl görebilirim??? ayrıca live discovery benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun çıkarıyor yardımlarınızı bekliorum...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 564 | 2 Saat Önce 19:15 |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |