Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-08-2006   #151 (mesaj-linki)
babyy
windows live messenger

arkadaşlar bence messengerde bu problemlerinizin nedeni discovery veya plus gibi eklerin yüklü olmasından kaynaklanmış olabilir.ben hepsini denedim ve sürekli bu hata kodları,msn den düşme vs... gibi sorunlarla uğraştım.en sonunda hepsini kaldırdım.uzun bir süredirde hiç derdim yok bence aklınızda bulunsun birşey daha var o da virüs problemi, sistemi ve özellikle messenger ı çok etkiliyor!siz yinede dikkatli olun ve msn nize fazla yüklenmeyin benden söylemesi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-08-2006   #152 (mesaj-linki)
mmtilla
Windows Live YARDIM

Merhaba arkadaşlar ben biraz kurcaladım hotmail hesabım beta live oldu onu eski haline nasıl alıcam yardıme derseniz sevirinirm
Eski 03-08-2006   #153 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live YARDIM

mmtilla adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben biraz kurcaladım hotmail hesabım beta live oldu onu eski haline nasıl alıcam yardıme derseniz sevirinirm
Biraz detaylı anlatabilirseniz yardımcı olabiliriz.

Hotmail hesabınızın beta live olmasını anlayamadım... Messenger sürümünüz mü Beta Live oldu ?
Eski 05-08-2006   #154 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

Arkadaşlar geçen live messenger kurdum ancak dosya paylaşımını açmaya kalktığımda bilgisayarınız bunu desteklemiyor diyor.Bu bilgisayar herbişeyi desteklerken bu ufacık msnyi mi desteklemicek yoksa bunun bi formulü mü var??
Eski 05-08-2006   #155 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

zisan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar geçen live messenger kurdum ancak dosya paylaşımını açmaya kalktığımda bilgisayarınız bunu desteklemiyor diyor.Bu bilgisayar herbişeyi desteklerken bu ufacık msnyi mi desteklemicek yoksa bunun bi formulü mü var??
Aşağıdaki çözüm önerisine bir göz atın..

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız.

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
Eski 09-08-2006   #156 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)

Windows Live Messenger sürümü, WLM 8.0.0812.00 olarak güncellenmiştir, ilk mesajı kontrol ediniz.
Eski 10-08-2006   #157 (mesaj-linki)
musto11

ilk sayfayı kontrol ettik yenisi dediğiniz gene eski sürümü boşu boşuna indirdik
Eski 10-08-2006   #158 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

musto11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilk sayfayı kontrol ettik yenisi dediğiniz gene eski sürümü boşu boşuna indirdik
http://g.msn.com/8reen_us/TR/INSTALL...SSENGER_DL.EXE

Bu bağlantıdan inen Windows Live Messenger Sürümü: 8.0.0812.00

Yani bu tarih itibariyle en güncel olan sürüm.
Eski 15-08-2006   #159 (mesaj-linki)
xXx_man

tşkkr
denemedim daha ama eminim mxslaba ' yakışacak cinsten bir msn live 'dir
Eski 15-08-2006   #160 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

benim bir sorunum var ben live messengeri yeni yükledim düzgün bir şekildede live plusuda yükledim fakat bendeki eski stuff programı bu sürümü desteklemiyor sanırım ben benim sayfamın kimin açıp kapadığına nasıl görebilirim??? ayrıca live discovery benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun çıkarıyor yardımlarınızı bekliorum...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 564 2 Saat Önce 19:15
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02