Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Konu Kapalı

Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)

Eski 15-08-2006 #161 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
SwEeTyGiRl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bir sorunum var ben live messengeri yeni yükledim düzgün bir şekildede live plusuda yükledim fakat bendeki eski stuff programı bu sürümü desteklemiyor sanırım ben benim sayfamın kimin açıp kapadığına nasıl görebilirim??? ayrıca live discovery benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun çıkarıyor yardımlarınızı bekliorum...
Discovery kullanamıyorsanız StuffPlug Live'ın çıkmasını bekleyin.

Discovery Live Final'i kurmak için : http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html

ve Discovery'deki sorununuzu ilgili konu altında açıklarsanız yardımcı olabiliriz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 20-08-2006 #162 (mesaj-linki)
ufuktekir - avatarı
80004005 adlı hatayı alıyorum.hata kodları çözümlerine baktım.contacts ve ve w.live contacts taki dosyaları sildim açıklandığı gibi.ama hala aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım?sorunumu yanlış yere yazdıysam özür dilerm

Eski 20-08-2006 #163 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
ufuktekir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80004005 adlı hatayı alıyorum.hata kodları çözümlerine baktım.contacts ve ve w.live contacts taki dosyaları sildim açıklandığı gibi.ama hala aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım?sorunumu yanlış yere yazdıysam özür dilerm
C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Klasörünün Icindeki Her Seyi Sildiginizden Emin Olun. Bu da Ise Yaramiyorsa, Bilmiyorum...

Eski 28-08-2006 #164 (mesaj-linki)
BuGRa528
80048820 hatasının yeni hali 80048439 hatası aldım.burda okurken bi sayfada yazıyordu.live contacts klasöründekileri silin felan diyodu sildim ama hala girmedi.birde foto çektim..

Eski 28-08-2006 #165 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
BuGRa528 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80048820 hatasının yeni hali 80048439 hatası aldım.burda okurken bi sayfada yazıyordu.live contacts klasöründekileri silin felan diyodu sildim ama hala girmedi.birde foto çektim..
Bilgisayarin Saatini ve Tarihini Kontrol Edin.
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin.

Eski 28-08-2006 #166 (mesaj-linki)
ekaraot
arkadaşlar genelde bu tip hatalar telekomun dns ayarlarından kaynaklanıyor bu tip hatalarda modemi aç kapa yapın düzelmezse bi kaç kere daha aç kapa yapın kesin düzeliyor tecrübe ile sabittir...

Eski 28-08-2006 #167 (mesaj-linki)
BuGRa528
LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarin Saatini ve Tarihini Kontrol Edin.
Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin.
önceden bu hatayla karşılaştım.sorun bi ara gitti ve şimdi yine var..saatim ve tarihim aynı tv deki gibi.ama internet saatini nerden güncellendiğini tam bilmiyorum..

Eski 28-08-2006 #168 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
önceden bu hatayla karşılaştım.sorun bi ara gitti ve şimdi yine var..saatim ve tarihim aynı tv deki gibi.ama internet saatini nerden güncellendiğini tam bilmiyorum..
80048820 No'lu Hata icin;
Ilgili Konuyu Inceleyin. Verdigim Link'teki 2. Mesaj, 4. Hata Kodu ve Cözüm Önerisi.

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Eski 28-08-2006 #169 (mesaj-linki)
BuGRa528
LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80048820 No'lu Hata icin;
Ilgili Konuyu Inceleyin. Verdigim Link'teki 2. Mesaj, 4. Hata Kodu ve Cözüm Önerisi.

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

sorunda birşeyi eksik söylemişim.okudum şimdi saol.internet ile alakalı modem daha yeni aldım önceki yanmış neyse internete Firefox tarayıcısından rahatlıkla giriyorum.ie ve operada sunucu bulunamıyor hatası veriyor.Eternet üzerinden bağlıyım.Usb yi kullanmıyorum..

Eski 29-08-2006 #170 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
sorunda birşeyi eksik söylemişim.okudum şimdi saol.internet ile alakalı modem daha yeni aldım önceki yanmış neyse internete Firefox tarayıcısından rahatlıkla giriyorum.ie ve operada sunucu bulunamıyor hatası veriyor.Eternet üzerinden bağlıyım.Usb yi kullanmıyorum..
O Zaman Bir de Bu Programi Deneyin -> Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

Konu Kapalı

Etiketler
final, türkçe, windows live messenger | 8007245, messenger 8 0, msn hata kodu 8007245, msn sistem dosyasi indir, windows live messenger 8 0 0812 00, windows live messenger 8 0 turkce, winhttp dll, wlm 8 0,
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 619 1 Gün Önce 22:42
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 139 2 Gün Önce 01:48
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 03:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 10:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 17:02