| | #171 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00) Slm..... Benim sorunum şu; ![]() NeutralizeR, diğer sayfalarda dediklerini adım adım uyguladım hemde defalarca ama en son geldiğim nokta msn açılıyor çewrim içi/çewrimdışı kişilerimide görüyorum fakat msn'İn açıLmasıyLa birLikte yukarıdaki hatayı veriyor ve tabi msn kuLLanıLamaz durumda donuyor.Tek yapabiLdiğim Görevi Sonlandır yada Msn'den çıkış... Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misin? | |
|
| | #172 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)
MErhaba ßen msn live türkce bu 8.0 sürümünü indirdim bundan sonra kuracağim discovery ve plus linklerini verebilirmisiniz ben indirip kuruyorum sanırım plus ve discovery beraber calısmıyo plus calısıyo discovery hiç bi tık yok bana sıfırdan sırasıyla hanqilerini kurcam ve linkini verirseniz cok teşekkür ederim iyi bayramlar çILdırcam | |
|
| | #173 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html & http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-tr-beta.html Messenger Plus! ve MessengerDiscovery ayni anda kullanilabilir. | |
|
| | #174 (mesaj-linki) | |
iyi akşamlar benim sorunuma kimse cevap vermedi inşallah yanlış yapmadım msnile ilgili liveyi kuracam kuramıyorum sitesinden en son süsümünü kurarak düzelir diyor kabul etmiyor eski msnyide silemiyorum güzel çalışıyor nerde hata yapıyorum
| |
|
| | #175 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / program Ekle - Kaladır menüsüne ulaşın. burdan msn 7.5 (yada sürümünüz hangisi ise) bulun ve yanındaki kaldır butonuna tıklayın . birkaç dakika sürmeden messenger biLgisayarınızdan kaldırılıcaktır. Daha Sonra C:/programfiles/messenger Klasörünü temizleyin.. Buradan: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...0812-00-a.html messenger 'ın Son versiyonu olan 8.0.0812.0 'ı bilgisayarınıza download edin kurulumu başlatın.. kurulum esnasında bir hata ile karşılaşırsanız hata kodunu burdan bizimle paylaşın. | |
|
| | #176 (mesaj-linki) | |
hata kodu 1601 hepsini yapıyorum msn messenger yazan hiçbir porogram yok sildim ama yine çıkıyor tıkır tıkırda çalışıyor nerden çıkıyor anlamadım silinmiyor kurdurmuyor buna katlanacağız artık birdahaki formata kadar herkese teşekkürler elinize sağlık cevap verdiğin için
| |
|
| | #177 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)Başka bir Program kurmayı deneyin yine aynı sorunla karşılaşıyormusunuz ? | |
|
| | #178 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
| | #179 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)Aynı Sorun Bende war lütfen yardım! | |
|
| | #180 (mesaj-linki) | |||||||||
Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... | |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 564 | 3 Saat Önce 19:15 |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |