Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-10-2006   #171 (mesaj-linki)
ZAGROS
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)

Slm.....
Benim sorunum şu;

NeutralizeR, diğer sayfalarda dediklerini adım adım uyguladım hemde defalarca ama en son geldiğim nokta msn açılıyor çewrim içi/çewrimdışı kişilerimide görüyorum fakat msn'İn açıLmasıyLa birLikte yukarıdaki hatayı veriyor ve tabi msn kuLLanıLamaz durumda donuyor.Tek yapabiLdiğim Görevi Sonlandır yada Msn'den çıkış...
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misin?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-10-2006   #172 (mesaj-linki)
OrCuN_aNKaRa
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)

MErhaba ßen msn live türkce bu 8.0 sürümünü indirdim bundan sonra kuracağim discovery ve plus linklerini verebilirmisiniz ben indirip kuruyorum sanırım plus ve discovery beraber calısmıyo plus calısıyo discovery hiç bi tık yok bana sıfırdan sırasıyla hanqilerini kurcam ve linkini verirseniz cok teşekkür ederim iyi bayramlar çILdırcam
Eski 23-10-2006   #173 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

OrCuN_aNKaRa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MErhaba ßen msn live türkce bu 8.0 sürümünü indirdim bundan sonra kuracağim discovery ve plus linklerini verebilirmisiniz ben indirip kuruyorum sanırım plus ve discovery beraber calısmıyo plus calısıyo discovery hiç bi tık yok bana sıfırdan sırasıyla hanqilerini kurcam ve linkini verirseniz cok teşekkür ederim iyi bayramlar çILdırcam
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html & http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-tr-beta.html

Messenger Plus! ve MessengerDiscovery ayni anda kullanilabilir.
Eski 01-12-2006   #174 (mesaj-linki)
keyci60 - avatarı

iyi akşamlar benim sorunuma kimse cevap vermedi inşallah yanlış yapmadım msnile ilgili liveyi kuracam kuramıyorum sitesinden en son süsümünü kurarak düzelir diyor kabul etmiyor eski msnyide silemiyorum güzel çalışıyor nerde hata yapıyorum
Eski 01-12-2006   #175 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

keyci60 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi akşamlar benim sorunuma kimse cevap vermedi inşallah yanlış yapmadım msnile ilgili liveyi kuracam kuramıyorum sitesinden en son süsümünü kurarak düzelir diyor kabul etmiyor eski msnyide silemiyorum güzel çalışıyor nerde hata yapıyorum
Messenger'ı Tamemen kapatın.
Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / program Ekle - Kaladır menüsüne ulaşın.

burdan msn 7.5 (yada sürümünüz hangisi ise) bulun ve yanındaki kaldır butonuna tıklayın .

birkaç dakika sürmeden messenger biLgisayarınızdan kaldırılıcaktır.

Daha Sonra C:/programfiles/messenger Klasörünü temizleyin..

Buradan: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...0812-00-a.html

messenger 'ın Son versiyonu olan 8.0.0812.0 'ı bilgisayarınıza download edin kurulumu başlatın..

kurulum esnasında bir hata ile karşılaşırsanız hata kodunu burdan bizimle paylaşın.

Eski 02-12-2006   #176 (mesaj-linki)
keyci60 - avatarı

hata kodu 1601 hepsini yapıyorum msn messenger yazan hiçbir porogram yok sildim ama yine çıkıyor tıkır tıkırda çalışıyor nerden çıkıyor anlamadım silinmiyor kurdurmuyor buna katlanacağız artık birdahaki formata kadar herkese teşekkürler elinize sağlık cevap verdiğin için
Eski 02-12-2006   #177 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

hata kodu 1601 hepsini yapıyorum msn messenger yazan hiçbir porogram yok sildim ama yine çıkıyor tıkır tıkırda çalışıyor nerden çıkıyor anlamadım silinmiyor kurdurmuyor buna katlanacağız artık birdahaki formata kadar herkese teşekkürler elinize sağlık cevap verdiğin için
kaLdırmada / kurulumda proLem yaşıyorsanız kullanıcı hesaplarından bilgisayar üzerindeki yetkilerinizi kontrol edin. kısıtlı kullanıcı grubu ve ya hesap Türünüz Guest olabilir..

Başka bir Program kurmayı deneyin yine aynı sorunla karşılaşıyormusunuz ?

Eski 02-12-2006   #178 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Ilgili konuda cözüm önerisi mevcut:
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
Eski 08-12-2006   #179 (mesaj-linki)
caqatay
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)

ZAGROS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm.....
Benim sorunum şu;

NeutralizeR, diğer sayfalarda dediklerini adım adım uyguladım hemde defalarca ama en son geldiğim nokta msn açılıyor çewrim içi/çewrimdışı kişilerimide görüyorum fakat msn'İn açıLmasıyLa birLikte yukarıdaki hatayı veriyor ve tabi msn kuLLanıLamaz durumda donuyor.Tek yapabiLdiğim Görevi Sonlandır yada Msn'den çıkış...

Aynı Sorun Bende war lütfen yardım!
Eski 10-12-2006   #180 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

[B adlı kullanıcıdan alıntı
ZAGROS[/B]]Slm.....
Benim sorunum şu;

&

caqatay adlı kullanıcıdan alıntı
Aynı Sorun Bende war lütfen yardım!
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 564 3 Saat Önce 19:15
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02