| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)
Teşekkürler !!!
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
TESEKKUR EDERIM | |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Merhabalar ben öncelikle msxlabs personeline ve yönetimine iyi günler diler ve bize vermiş olduğunuz bu güzel hizmetinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Size hayatınız boyunca SAĞLIK , MUTLULUK ve BAŞARI DOLU YAŞAM DİLERİM..Benim bu haber hakkında size yazmak istediğim yorumum ve ilgim. Ben zaten bir Messger tutkunu olarak Windows Live Messenger Betayı kullanıyorum bana gönderdiğiniz maill ve haber için Teşekkür ederim SEVGİ ve SELAMLAR ımla SAYGILAR.........
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
...ve WLM Çoklu Oturum Açma Yaması ile tüm önemli yamalar Final sürüm için hazır olmuş oldu: http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Nihayet geldi WLM full sürüm Yalnız Google'da bile o kadar aramama rağmen bulamadım. Henüz google indexlememiş demek ki siteleri. Ama bir baktım ki mail kutumda bir mail ve buradayım | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Benim msn paylaşım klasörünü bilgisayarınız desteklemiyor diyor..... bu hatayı çözemedim nedir eksik yaptığım...
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
güzel olmuş ama plus desteklemiyor bu yüzden eski sisteme devam edeceğim. plus desteklediği zaman yüklerim | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00) slmlr.messenger plusun live messenger versiyonu ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir tarih söz konusumu. .saygılarımla | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
tesekkurler ustaa bilgilerin icin sagolasin
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
A-Patch.bendede böyle bişey çıkıyor ve kurmuyor ne olduğunu öğrenebilirmiyim teşekkür ederim... make sure you are running this patch on a clean unmodifiled installation of msn messenger please exit msn messenger or the patch will fail.click ok when done. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 3 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |