Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-06-2006   #31 (mesaj-linki)
friend36
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0787.00)

ya arkadaşlar bende msn nin 7,5 sürümünü kullanıyom ama nesaj bölümünü kullanmıyorum.gelen kutusunu açıyom ama bembeyaz bi sayfa çıkıyor karşıma

yardım cı olurmusunuz rica etsem

Son Düzenleyen friend36; 21-06-2006 @ 02:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-06-2006   #32 (mesaj-linki)
CaNaRY - avatarı

nasıl olduğunu anlamadım ama sorun halloldu şu an tıkır tıkır çalışıyor
Eski 21-06-2006   #33 (mesaj-linki)

çok sağolun arkadaşlar
Eski 21-06-2006   #34 (mesaj-linki)
amg

bu live messenger nickimdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterleri göstermiyor
Eski 21-06-2006   #35 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

friend36 adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşlar bende msn nin 7,5 sürümünü kullanıyom ama nesaj bölümünü kullanmıyorum.gelen kutusunu açıyom ama bembeyaz bi sayfa çıkıyor karşıma

yardım cı olurmusunuz rica etsem
Oturum açtığınızda kullandığınız mail adresinizin sonu @hotmail ile bitmiyorsa Messenger üzerindeki "E-Posta gelen kutunuzu açar" ikonuna tıkladığınızda mail kutunuz açılmaz... Muhtemelen sizin gelen kutunuzun açılmaması da adresinizin @hotmail olmadığındandır..

Kolay gelsin.
Eski 21-06-2006   #36 (mesaj-linki)
hingis

saolasın dostum eline sağlık
Eski 21-06-2006   #37 (mesaj-linki)
westsilver

merhablar,benim sorunum,listemdeki kişilerin görüntü resimlerini büyütemiyorum,sadece icon modunda gözüküyorlar ve tıklayınca contact card'ında fotolarını görebiliyorum,settings'de görüntü resimleri ile ilgili birşey bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.
Eski 21-06-2006   #38 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

westsilver adlı kullanıcıdan alıntı
merhablar,benim sorunum,listemdeki kişilerin görüntü resimlerini büyütemiyorum,sadece icon modunda gözüküyorlar ve tıklayınca contact card'ında fotolarını görebiliyorum,settings'de görüntü resimleri ile ilgili birşey bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.
Windows Live Messenger ana penceresini açın, üstte "Bir kişi veya numara bulun..." mesajının sağında Kişi Ekleme ve Kişileri Yönet tuşları var. Kişileri Yönet tuşuna (aşağı & yukarı yeşil oklar) tıklayın ve "Ayrıntıları Göster"´i işaretleyin.

Bunun dışında MSN Messenger alışkanlıklarınızı muhafaza etmek açısından:
  • Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Filtrele > Yalnızca Messenger Kişileri... Bu seçeneği işaretleyerek hotmail hesabınızda kayıtlı bulunan kişilerin (email alıp gönderdiğiniz kişiler) listelenmelerini engelleyebilirsiniz.
  • Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > İletiler > Her iletiden önce "kişi:" göster... Bu seçeneği işaretleyerek MSN Messenger'da olduğu gibi her satırın başında ileti gönderenin adının bulunmasını sağlayabilirsiniz. Aksi halde, araya diğer kişinin iletisi girmediği sürece, iletiler toplu halde saat ve görüntü adı bilgisi olmadan görüntülenir.
  • Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > Konuşma penceresinde bağlantılara izin ver... Bu seçeneği işaretlemezseniz, url (bağlantı) içeren iletiler karşı tarafa ulaşmaz.
Eski 22-06-2006   #39 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

Güncelleme: 22 Haziran 2006 tarihinde Windows Live Messenger Final tekrar güncellendi. Bu tarihten önce WLM'yi kurduysanız, kaldırıp en son sürümü olan Windows Live Messenger 8.0.0792.00'ı indirip yeniden kurmalısınız.
Eski 22-06-2006   #40 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

merhaba benim aklıma takılan bir sorum var
ben günlük 2 msn kullanıyorumbunlardan biri Windows Live mail digeride gmail
bu yeni msn de ikisinide acabiliyormuyun unu ögrenmek istiyorum bana yardımce olursanız sevinirim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 2 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 5 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02