| | #41 (mesaj-linki) | |
| Pach' ler
WLMUniversalPatcherPlusPlus091 & A-Patch-Windows-Live-Messenger Her ikisinide çalıştırdığımda bu hatayla karşılaşıyorum *** UNEXPECTED ERROR *** Yaptıklarımı özetlersek içinde msn yazan ne kadar klasör varsa hepsini sildim regedit' den klasörleri kaldırdım ama yinede çalıştıramadım... | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)
teşekkürler
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Ben bişe soracaktım sitede Live son sürüm plus ı bulamadım Türkçesi varsa verebilirmisiniz Türkçesi varsa ama !
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu yesil karakterleri large yapabilen yani buyutebilen varmı msn 7.5 de araçlardan large thumbnails diyodun buyuyodu ve kişi karakterlerinin resimleri gozukuyodu bunda boyle bi seçenek yok kucuk kucuk yeşik kafalar hoş durmuyooo eğer yoksa 7.5e geri doncemm lutfen yardımm ediinn
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00) arkadaşlar ben kurdum ve hiç bir problemle karşılaşmadım arkadaşların anlattıklarını harfiyen yaptım msn yeni sürümü süper teşekkürler arkadaşlar süpersiniz elleriniz dert görmesin. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Abi İyi Güseldee Bunda Plus Yokmu Renki Nikler Felan Bi yardımcı Olurmusunuz
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||||||||||
![]()
| |||||||||||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben dosya paylaşmak istediğimde bana bilgisayarınz paylaşım klasörlerini desteklemiyor yazıyor.Bunun sebebi ne olabilir
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
saolun emegınıze saglık ınşallah final uyumlu bütünleşme sorunu olmayan messanger dıscoveryıde yakında guncellersınız tesekkurler
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ya bunun plusunu ındırebilecegımız bı yer war mı veya cıktımı nasıl ogrenerebılırız
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 2 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 4 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |
| Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 03-11-2006 18:02 |