Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 22-06-2006   #41 (mesaj-linki)
P e ¥ o T e
Pach' ler

WLMUniversalPatcherPlusPlus091 & A-Patch-Windows-Live-Messenger

Her ikisinide çalıştırdığımda bu hatayla karşılaşıyorum

*** UNEXPECTED ERROR ***

Yaptıklarımı özetlersek içinde msn yazan ne kadar klasör varsa hepsini sildim regedit' den klasörleri kaldırdım ama yinede çalıştıramadım...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 22-06-2006   #42 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

teşekkürler
Eski 23-06-2006   #43 (mesaj-linki)
emqs

Ben bişe soracaktım sitede Live son sürüm plus ı bulamadım Türkçesi varsa verebilirmisiniz Türkçesi varsa ama !
Eski 23-06-2006   #44 (mesaj-linki)
kerimcem

arkadaslar bu yesil karakterleri large yapabilen yani buyutebilen varmı msn 7.5 de araçlardan large thumbnails diyodun buyuyodu ve kişi karakterlerinin resimleri gozukuyodu bunda boyle bi seçenek yok kucuk kucuk yeşik kafalar hoş durmuyooo eğer yoksa 7.5e geri doncemm lutfen yardımm ediinn
Eski 23-06-2006   #45 (mesaj-linki)
alpay_4569

arkadaşlar ben kurdum ve hiç bir problemle karşılaşmadım arkadaşların anlattıklarını harfiyen yaptım msn yeni sürümü süper teşekkürler arkadaşlar süpersiniz elleriniz dert görmesin.
Eski 24-06-2006   #46 (mesaj-linki)
Quebeca

Abi İyi Güseldee Bunda Plus Yokmu Renki Nikler Felan Bi yardımcı Olurmusunuz
Eski 24-06-2006   #47 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar bu yesil karakterleri large yapabilen yani buyutebilen varmı msn 7.5 de araçlardan large thumbnails diyodun buyuyodu ve kişi karakterlerinin resimleri gozukuyodu bunda boyle bi seçenek yok kucuk kucuk yeşik kafalar hoş durmuyooo eğer yoksa 7.5e geri doncemm lutfen yardımm ediinn
Messenger'ın sağ üstünde Kişileri Yönet ikonu (yukarı-aşağı oklar) var.Oraya tıkladıktan sonra ayrıntıları gösteri işaretlerseniz istediğiniz olacaktır...

emqs adlı kullanıcıdan alıntı
Ben bişe soracaktım sitede Live son sürüm plus ı bulamadım Türkçesi varsa verebilirmisiniz Türkçesi varsa ama !
Quebeca adlı kullanıcıdan alıntı
Abi İyi Güseldee Bunda Plus Yokmu Renki Nikler Felan Bi yardımcı Olurmusunuz
WLM BETA için Plus! İngilizce vardı fakat full sürüm için biraz daha beklemeniz gerekiyor... Çıktığında yayınlanacaktır..
Eski 24-06-2006   #48 (mesaj-linki)

arkadaşlar ben dosya paylaşmak istediğimde bana bilgisayarınz paylaşım klasörlerini desteklemiyor yazıyor.Bunun sebebi ne olabilir
Eski 24-06-2006   #49 (mesaj-linki)
asparagas23

saolun emegınıze saglık ınşallah final uyumlu bütünleşme sorunu olmayan messanger dıscoveryıde yakında guncellersınız tesekkurler
Eski 24-06-2006   #50 (mesaj-linki)
Samsam_42

ya bunun plusunu ındırebilecegımız bı yer war mı veya cıktımı nasıl ogrenerebılırız
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 2 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 4 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02