Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2006   #81 (mesaj-linki)
izmirlierman
Cvp: Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0792.00)

msn live kurdum ancak giriş yapamıyorum ve " görüntü adınız değiştirilemedi " diye hata veriyor arkadaşınkini yazdık onda sorun olmadı bendeki sorun nedir?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2006   #82 (mesaj-linki)
dreamkeeper

merhaba wndows live messenger yükledim fakat plus çalışmadı plus live yükledim yine olmadı yardımcı olabilrseniz çok sevinirim
Eski 04-07-2006   #83 (mesaj-linki)
Deryam81

Birsey sormak istiyorum arkadaslar windows messenger live icin Skins varmi? yardimci olursaniz sevinirim tesekkür ederim....
Eski 04-07-2006   #84 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Birsey sormak istiyorum arkadaslar windows messenger live icin Skins varmi? yardimci olursaniz sevinirim tesekkür ederim....
Henüz yok, kısa bir süre sonra arayüzler forumunda bulabilirsiniz.
Eski 05-07-2006   #85 (mesaj-linki)

bende böyle bir hata verdi. bunu nasıl çözerim
Eski 05-07-2006   #86 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hata mesajı gerçekle uyuşmuyor. Yani yeterli boş alanınız olduğunuzdan eminsiniz fakat yine de o hata mesajını alıyorsunuz. Resmi olarak bu durumda önceki Messenger sürümünün Program Ekle veya Kaldır listesinden kaldırıldıktan sonra Live sürümün yüklenmesi önerilmiş. Bir de şunu deneyin;
Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından ikinci bir windows hesabı oluşturun, o hesapla Windows Oturumu açın ve Live sürümü kurmayı deneyin.
dört defa aynı setup dosyasını indirdikten sonra çözüme kavuştu (kendiliğinden) yardımlarınız için teşekkürler. Bir de stuff Plug' ın uyumlu versiyonu çıktı mı acaba
Eski 05-07-2006   #87 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

sdenizozkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dört defa aynı setup dosyasını indirdikten sonra çözüme kavuştu (kendiliğinden) yardımlarınız için teşekkürler. Bir de stuff Plug' ın uyumlu versiyonu çıktı mı acaba
Henüz Live sürümü çıkmadı..
Eski 05-07-2006   #88 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

a_bay_x adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba benim aklıma takılan bir sorum var
ben günlük 2 msn kullanıyorumbunlardan biri Windows Live mail digeride gmail
bu yeni msn de ikisinide acabiliyormuyun unu ögrenmek istiyorum bana yardımce olursanız sevinirim
Evet, passport (windows live id) kayıtlı tüm email'lerinizle WLM'de oturum açabilirsiniz.

P e ¥ o T e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLMUniversalPatcherPlusPlus091 & A-Patch-Windows-Live-Messenger

Her ikisinide çalıştırdığımda bu hatayla karşılaşıyorum

*** UNEXPECTED ERROR ***

Yaptıklarımı özetlersek içinde msn yazan ne kadar klasör varsa hepsini sildim regedit' den klasörleri kaldırdım ama yinede çalıştıramadım...
Mesajınızı gönderdiğiniz tarihten sonra yamalar güncellendi. Yeniden indirip deneyin.

emqs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bişe soracaktım sitede Live son sürüm plus ı bulamadım Türkçesi varsa verebilirmisiniz Türkçesi varsa ama !
Bu Türkçe dil desteği dosyasını içeren konunun bağlantısı:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...rkce-yama.html

Bu da resimli anlatım ve indirme bağlantısının olduğu sayfa:
http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bu yesil karakterleri large yapabilen yani buyutebilen varmı msn 7.5 de araçlardan large thumbnails diyodun buyuyodu ve kişi karakterlerinin resimleri gozukuyodu bunda boyle bi seçenek yok kucuk kucuk yeşik kafalar hoş durmuyooo eğer yoksa 7.5e geri doncemm lutfen yardımm ediinn
Windows Live Messenger ana penceresini açın, üst tarafta kişi arama metin kutusu, sağında kişi ekleme tuşu, onun yanında da Kişileri Yönet tuşu var. Kişileri Yönet tuşuna tıkladıktan sonra Ayrıntıları Göster'i işaretlemeniz yeterli.

Quebeca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Abi İyi Güseldee Bunda Plus Yokmu Renki Nikler Felan Bi yardımcı Olurmusunuz

hakangulez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben dosya paylaşmak istediğimde bana bilgisayarınz paylaşım klasörlerini desteklemiyor yazıyor.Bunun sebebi ne olabilir
Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız.

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
saolun emegınıze saglık ınşallah final uyumlu bütünleşme sorunu olmayan messanger dıscoveryıde yakında guncellersınız tesekkurler
MessengerDiscovery Live TR Beta, Windows Live Messenger Final ile de çalışıyor. Bütünleşme sorunu sürüm farkından kaynaklanmıyor, bu eklentide sıkça yaşanan bir problem. İlgili konuları incelerseniz çözüm önerilerden biri işinize yarayabilir.

Samsam_42 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bunun plusunu ındırebilecegımız bı yer war mı veya cıktımı nasıl ogrenerebılırız

anticohia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben 7,5 i sildim live messengeri kurdum ama 7,5 tekı adres defterımde bulunan hıc kımse cıkmadı live messengerda bunun ıcın ne yapabılırım
Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Filtrele > Tüm Kişileri Göster

musto11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilgilendiğin için tşk
dediğiniz gibi yaptım ama olmadı aynı hatayı tekrarladı
xp sp2 kurulu daha önce 7,5 kuruluydu msn discovery kuruludu hepsini sildim
ama belki kökünden kaldırmamış olabilir ondan yapabilirmi.
Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işleminizi gerçekleştirin. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcınızla indirin ve tekrar kurmayı deneyin.

sdenizozkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar mesenger live i kurmak istediğimde ayıklama hatası veriyor. yeterli bellek yok ya da kabin dosyası bozuk olabilir diyor.ama benim şu anda 50 GB tan fazla boş alanım var. ayrıca dosyayı mesengerin kendi sitasinden indirdim. bi yardım lütfen
şu anda kullandığım sürüm 7,5
xp professional sp 2 512 MB RAM 80+40 hd var.
Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işleminizi gerçekleştirin. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcınızla indirin ve tekrar kurmayı deneyin.

musto11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benimkide aynı sorun bu bir genel hata sanırım

melih88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bende de bilgisayarınız paylaşım klasörünü desteklemioyor diyor
oysaki 2 gün öncesine kadar paylaşım klasörü açabiliyordum bunun düzeltilmesini bilen var mı? yarıdım lütfen
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
mertt_86 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben siteye bugün üye oldum ve live messenger la ilgili bi kaç program indirdim ve bunlarla sorun yaşadım ama o konu başlıklarında yardıma girip sayfamda hiç bi görüntü alamıyorum diğer konu başlıklarınada girmeyi denedim ama yine aynı şekilde sayfa açılmıyo bana maille ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim çok sağolun şimdiden..
Web sitemizi gezerken tarayıcı olarak Firefox kullanmanızı öneriyoruz:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...duyurular.html

izmirlierman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn live kurdum ancak giriş yapamıyorum ve " görüntü adınız değiştirilemedi " diye hata veriyor arkadaşınkini yazdık onda sorun olmadı bendeki sorun nedir?
CTRL + ALT + DEL tuşlarına aynı anda basıp görev yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesinde yalnızca bir adet msnmsgr.exe işleminin çalışır olduğundan emin olun. Oturum açma bilgilerinizi tekrar girip oturumunuzu açın. Bu sorun genelde çoklu oturum açma yaması uygulandıktan sonra email ve şifre bilgilerinin saklandığı messenger'ların otomatik olarak oturum açmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. Aynı hesabın oturumu defalarca açılıp kapanabiliyor.

ChiA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bende böyle bir hata verdi. bunu nasıl çözerim
Bu mesajda ilgili dosyanın bağlantısı verilmiş:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...tml#post138861
Eski 05-07-2006   #89 (mesaj-linki)
fear factor

ARKADAŞLAR BEN MSN MESSENGER 7.5 ÇOKLU OTURUM AÇMA PROGRAMINI ARIYORUM...LİNKİNİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR...ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....
Eski 05-07-2006   #90 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

fear factor adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR BEN MSN MESSENGER 7.5 ÇOKLU OTURUM AÇMA PROGRAMINI ARIYORUM...LİNKİNİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR...ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....
Buyrun:
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
live messenger 9 final,
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 564 3 Saat Önce 19:15
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 03-11-2006 18:02