| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun!
Sevgili msx labs hi-tech forum yöneticileri; Tabi ki önce Sizlerin de bayramı kutlu olsun. Sizlerle birlikte olmak güzel duygu,Biraz olsun şu anda içinde bulunduğumuz "Türkiye" şartları ve dünyanın gitmekte olduğu "Global Merkeziyetçilik ve kraliyeti"(Liberalizm+Globalleşme) ile ilgili,sitenizi ziyaret eden arkadaşlara dışarıda (chat ve oyun proğramları ile surf dışında)"Türkiye "diye bir dünya ve onu kuşatan dünya emperyalizmi diye bir sömürgeci sistem efendileri var diye uyarabilmenin ,bu sayfalarda kıvancını yaşattığınız için sizlere teşekkür ederim. Ancak: Anlaşılan o ki;sayfalarınızı ziyaret eden genç arkadaşlar, henüz "Türkiye Cumhuriyeti "ve bizim ülkemiz gibi bağımsızlığını : Kanla, bedel ödeyerek almış ,diğer ülkeler ile, bu ülkelere örnek olmuş "anadolu ihtilalinin", bu coğrafyada ve dünyada, neleri ,nasıl değiştirdiğinin ve optimal bir bakışla dahi,sadece ülkemizde bile ,insanına hangi değerleri (Kendisini demokrasi havarisi sayan şu andaki sömürgeci efendilerin ülkelerinden bile önce ve sadece halkına yakıştığına inandığı ve köleliği reddettiği için)nasıl verdiğinin, ve bu değerlere sahip çıkması için , bu cumhuriyetin(Yani bizlere yaşama hakkı tanınan ve veld-i zina olmamızı engelleyen)kurucusunun,kendilerine verdiği görevi (sömürgelerde gelecek hiç olmayacaktır),gelecekte sahip olmayı düşledikleri çıkar(ki sömürgelerde sadece etten kalan kemikleri yalayacaklarını unutarak)lar ve kişisel ikballeri uğruna görmezden gelerek ,çevrelerini ve kendilerini başıboş ve ilkesiz bırakarak gösterdiler.(Yani apolitik davranmayı erdem,Vatanseverliği ise: pan türkizm veya pan turanizm ile tekelci devlet kapitalizmi gibi gördüler)(Halbuki bu iddialar sadece demokrasi adına gibi hareket eden 2. cumhuriyetçilere ve onların küresel efendilerine ait bir sunumdu) Ve üzgünüm arkadaşlar,bu noktadan itibaren bizler ancak vatansever veya vatan haini olarak anılacağız.Ve karşı karşıya kaldığımızda sadece bu açıdan birbirimizi değerlendirip cephemizin neresi olduğuna bakacağız. Ve bu günden tezi yok 1940 tan beri ,altı oyulan ülkemizin1995 ten beri satılma proğramına uygun apolitize edilişi,1997 den beri hızlı satışına, 14 nisandan beri karşı koyduğumuz hatta 1967 de tek vücut lanetlediğimiz ABD ve Daha sonradan ABD nin politik avrasya oyuncusu hamisi "AB" nin karşısına şimdide tek vücut karşı çıkmanın ve yursever -Kemalist cephede birleşmenin sırası .Lütfen kendimizi çok akıllı sanmayalım,Bu küresel kraliyetciler ve onların kuyrukları bize "Kurtuluş savaşı" öncesindede bu günkü gibi geldiler ,"Lozan"da da ellerinde bu günkü çıkar haritaları vardı ve 84 yıldır bizi diz çöktüremediler .Ki hatta bizleri kendi içimizdeki hainler le bir olup birbirimize düşürdükleri ve kırdırdıkları halde. Ama birlikteliğin gücünü azımsamayalım,biz birlikte tek vücut olduğumuz sürece hiç bir zaman köle olmayacağız.... NE ABD EMPERYALİZMİ,NE AB SÖMÜRGECİLİĞİ,TAM BAĞIMSIZ, BAŞI DİK TÜRKİYE..... YAŞASIN ;ÖZGÜR,LAİK,DEMOKRATİK,SOSYAL VE ULUSAL GELİR DAĞLIMINDAN EŞİT PAY ALAN ,BÜTÜN HALKLARI KARDEŞ TÜRKİYE..... | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun!dOSTLUĞU SEVGİYİ GELECEĞİ PAYLAŞMAK ,YÜCE BİR YÜREK İSTER,HELE GELECEĞİ PAYLAŞMAK DAHA BİR YÜCE,EMEĞİ VATANI, BAYRAĞI,VE BU VATANI BİZE VATAN YAPANLARIN MİRASINA SAHİP ÇIKARAK ONLARIN KANLA, CANLA, ETLE TIRNAKLA HİÇ BOYUN EĞMEDEN KÖLELİĞİ KABULLENMEDEN YAPTIKLARINA SAHİP ÇIKARAK ,HER M2 SİNDE 72 MERMİ HARCANMIŞ BU VATAN TOPRAĞINININ BİR ARAZİ DEĞİL VATAN OLDUĞUNU HATIRLAMAK VE SATMAK İÇİN PİJAMAYLA ALICILARIN KARŞISINA ÇIKARIM DİYEN YOKLUKLARIN ÜZERİNE KURULMUŞ BU ÜLKENİN VATAN SEVGİSİNİ PAYLAŞMANIZI DA UMUT EDER SAĞLIKLI MUTLU VE BAĞIMSIZ ,ÖZGÜR YAŞAM DİLERİM. SAYGILARIMLA. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun! | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
GÖNDERDİĞİN LİNK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİLE. sİZDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR ACABA MÜMKÜNMÜ ŞU AN ÇEVRİM İÇİ OLDUĞUNUZU GÖRÜYORUM ,TÜM İSLAM ALEMİNİN DİYE YAZIYORSUNUZ SÜREKLİ AMA ŞU ANDA İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAYAN KISMI SÜNNİ LERİMİ YOKSA TÜM MEZHEPLERİMİ(1),AYRICA YÜCE TÜRK ULUSU DEMEK ACABA DAHA ÇOK TOPLAYICI OLMAZMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM?ÇÜNKÜ BEN ORTA ASYA VE DİĞER AVRASYA TÜRK KÖKENLİ ÜLKELERİDE DOLAŞTIM ORALARDA Kİ ULUSAL BAĞLARDA BİR ÇOK MİLLİ ETNİK KÖKENE DAYALI TÜRK KİMLİĞİ TAŞIYAN VE SONRADAN MÜSLÜMAN OLMUŞ DİĞER IRKLARA MENSUP İNSANLARDA KENDİLERİNİ MÜSLÜMAN OLMALARINDAN KAYNAKLANAN BİR YAKLŞIMLA TÜRK KABUL EDİYORLAR,VE BİZİM İÇİMİZDE DE KENDİSİ BAŞKA IRKLARA MENSUP OLMASINA KARŞIN BU COĞRAFYANIN BİR PARÇASIO OLARAK GÖRN AMA IRKINDAN SOYUT OLMASA BİLE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ÜLKÜSÜNE BAĞLI DİĞER IRKLARDAN MÜSLÜMAN OLMUŞ İNSANLARDA VAR ONLARI DA ULUSAL KİMLİĞİMİZ ALTINDA "YÜCE ATATÜRK" GİBİ BİRLEŞTİRMEK DAHA DOĞRU OLMAZMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BİRDE KUZEY IRAKTAKİ BARZANİ VE TALABANİ ŞEREFSİZİ GİBİ ABD EMPERYALİZMİNİN UŞAKLARI OLAN MÜSLÜMANLARIN NEDEN BAYRAMINI KUTLUYAYAIM Kİ ONLAR ZATEN TÜRKİYEDE NE ZAMAN BİR ŞEHİT CENAZESİ KALKSA BAYRAM EDİYORLAR. SEVGİLER LE KAL. SAYGILAR. HELE KANALTÜRKÜN ŞEREFSİZ TUNCAY ÖZKANI GİBİ KAÇ KİŞİYİZ GİBİ APTAL VE SOYUT,KİŞİLİKSİZ VE AMAÇSIZ ,DÜŞÜNCE ZEMİNİNDEN YOKSUN PROJESİ OLMAYAN MİLLİ OLMAKTAN UZAK LÜMPEN HAREKETLERİNDE OLMAKTAN ŞİDETTLE KAÇINALIM VE O ŞEREFSİZLERİ DEŞİFRE EDELİMKİ 14 NİSAN GİBİ ÇOK ÖNEMLİ HALK HAREKETİ GENE EMPERYALİSTLERİN OYUNUYLA KANALİZE OLUP BOŞA GİTMESİN. Son Düzenleyen artemel; 15-10-2007 @ 03:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun!Degerli uye msjinizi yeni gordum butun Turklerin ve Muslumanlarin meshep fark etmeksizin Ramazan bayramini kutluyorum Sehitlerimiz varken cocuklar gibi bayram kutlamiyorum usuldendir ben her zaman bu sekilde bayram msji gonderiyorum Iraktaki emperyalistlerinde ve vatan hainlerininde bayramini kutlamiyorum Saygilar | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Sizlerden daha farklı düşünüldüğünü sanmıyorum, en azından bu siteden çatlak sesler çıkmayacaktır, bunu biliyorum. Ancak bu konunun sadece bayramlaşma konusu olarak bırakılmasından yanayım. Bu nedenle düşüncelerimizi paylaşıp fikir teatisinde bulunabileceğimiz yerlerde kendimizi ifade etmemizin daha doğru olacağı kanaatindeyim: http://www.msxlabs.org/forum/guncel-...siz-verin.html http://www.msxlabs.org/forum/guncel-...-tasarisi.html Saygılarımla | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bayramınız, kutlu, olsun, ramazan |
Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 37 | 01-10-2008 22:38 |
| Kurban Bayramı'nız Kutlu Olsun | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 44 | 23-12-2007 01:29 |
| Ramazanınız Kutlu Olsun | kompetankedi | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 4 | 17-09-2007 13:54 |
| Doğum Günün Kutlu olsun | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 17-03-2007 11:30 |