Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyun) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-06-2006   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyun)

MSN Plus ile Şifrelenmiş MSN Loglarını verdiğim dosya ile şifre girmeden okuyabileceksiniz :cool:

Programı Kurduktan Sonraki çıkan Register bölümüne e-mail adresinizi yazıp Ok diyorsunuz... Sonrada okumaya başlıyorsunuz [Program tamamen ücretsizdir]

Resim:

Buda Ekran Görüntüsü:

(Programın yeni sürümü bulunmadığı ve Windows Live Messenger ile uyumlu olmadığı için, konu kapatılıp arşivlenmiştir.)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-05-2007 @ 15:14.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-09-2006   #2 (mesaj-linki)
PaSSioNBuG
Cvp: Plus ile Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyun)

aÇılmıYo
Eski 14-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Lost® - avatarı
Cvp: Plus ile Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyu

messenger için xml uzantılı dosyalar istiyor fakat şifrelenmiş dosyaların uzantısı .xml deilki açmıyor bunları.
Eski 14-11-2006   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Plus ile Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyu

teşekkürler abi
Eski 19-11-2006   #5 (mesaj-linki)
merdembjk

program kayıtlı logları gostermıor bızzat kendımkını sıfreledım denedım
Eski 20-12-2006   #6 (mesaj-linki)
semmeh

türkçe messenger lıve plus indirmek istiyorum
olmuyor yardım edermisiniz
Eski 20-12-2006   #7 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

semmeh adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
türkçe messenger lıve plus indirmek istiyorum
olmuyor yardım edermisiniz

http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php
Eski 08-01-2007   #8 (mesaj-linki)
craxyes

açılmıyoooooo kiiiiiiiiiiiiiiii
Eski 04-02-2007   #9 (mesaj-linki)
esas23e

ben bişe sorayım bu gecmıstekı siifrelıyazıları okuma işi biizm yazdıkarımz mı yoksa kişi listemızdekı bi baskasının kıme ne yazdıgında görebiliyrmuyz görsek ne ii olurdu kolay gelsın
Eski 29-03-2007   #10 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Yöneticiler bu programı buraya koyanın ve şifreli dosyaları da okutuyor diyerek kullanıcıları sömürenin cezası neyse versin lütfen. Hiç okuttuğu falan yok. Eğer ısrar ediyorsa adam akıllı açıklasın nasıl oluyomuş???
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
geçmişini, görüşme, logları, msn, okuma, okuyun, programı, Şifrelenmiş, Şifreli
msn de gorusme, msn gecmisi okuma, msn mesajlari oku, msn mesajlarini okuma, msn oku,
Şifrelenmiş MSN Görüşme Geçmişini Okuma Programı (Şifreli Logları Okuyun) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 09-07-2009 19:51
Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun Tigin Site ve Forum Hakkında 8 23-04-2009 11:28
Okuma ve Okuma Hakkında asla_asla_deme Eğitim Bilimleri 0 12-11-2008 16:38
MSN Logları Juuss Arşive Kaldırılan Konular 1 31-03-2008 23:45
Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun Tigin Müslümanlık/İslamiyet 0 20-09-2006 16:42