| | #1 (mesaj-linki) | |
| İntikam Ateşi - Ben Ağlatırken (Diss)![]() Diss savaşında son nokta!! Vokalleri grupdan Korsan ve Sekra'ya, müzik mix ve aranjesi Korsan'a ait olan Ben Ağlatırken isimli bu şarkıyı sitemizden download edebilirsiniz Şarkının Girişindeki Sözler Yeni jenerasyon, çok mu mutlu senle? Adam olda öyle konuş!! Koçum sıra bende Hasat zamanı zor mu geldi? Panaroma yerde Kaç tokmakçın var nigga? Senin güzel haremde Not : Anti - Cezacılar İçin Süper Bi Diss Son Düzenleyen GusinapsE; 14-07-2006 @ 21:33. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İntikam Ateşi - Ben Ağlatırken (Diss)
cezaya diss atan bi sahizin raple bi alakasi olamaz, türkce rap su an türkiyede bulundugu noktaya ceza sayesinde geldi.. bunu inkar eden rapci degildir
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
hemen paylaşta sorun var rapid olsun istersen editör
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
hakan doğru söylemiş.şu sıralar hemenpaylaş düzenlendiği için hiçbir link kullanılmıyor.Lütfen rapidshare ve ya başka bir upload sitesine link edin.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Zaten Sagopa Da Rapçi Değil(!) Ceza'ya Diss Attı Ya Ondandır ![]() Bu Arada Buyrun Arkadaşlar Aktif Link: http://www.intikamatesi.com/mp3/Inti...Aglatirken.mp3 Son Düzenleyen GenerallX; 23-11-2006 @ 14:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya baya bi gzl olmuş..thanx
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
rapi bilmeyenler sadece cezayla yetinirler... ilk çıktığı günde aynı kaliterydi şimdide aynı kalite. bi ilerleme yok... cezaya bi diss de bizden, RapidShare: 1-Click Webhosting | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
sen bunu dersen tarih seni affetmez ceza hala aynı kalitedeyse ben bi daha rap dinlemem adam techn9ne la düet yapmıs acaba biliyomusun ki techn9ne kim? türkiyede en iyi flex rapi yapan cezadır mizaç olarak sago dinlerim ama rap cezasız olmaz bide su ceza ve sagoyu yada diğerlerini karşılastırmaktan vazgeçin en güzeli iyi bi dinleyici olun ve daha iyisini yapabiliyosanız durmayın yapın... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
Abartmıyalım baba istersen. Türkçe Rap' i bırak, ceza bulunduğu yere Sagopa sayesinde geldi bilip bilmeden yorum yapmıyalım bozan çok olur sonra.. Ceza dan çok önce Sago var bunu kimse unutmasın. Sago olmasa dinlerdiniz rap diye ümit davalaları ismail yk ları! Bunun dışında diss rap in bir parçasıdır ama herkez de haddini bilmelidir. İntikam ateşi cezayı disslese nolurki. Ceza ünlü ve çok iyi bir mc. intikam ateşini duyan insan sayısı azdır. edit: Hayatımda dinlediğim en basit disslerden biri. Ben ağlamazken şarkısının sözlerini değiştirmiş sadece beat bile aynı. Diss yapıcağınıza gidin adam gibi bir şarkı yapın ya! | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| ağlatırken, ateşi, diss, İntikam |
İntikam Ateşi - Ben Ağlatırken (Diss) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anadolu Ateşi / Fire Of Anatolia (Anadolu Ateşi Kimdir? - Anadolu Ateşi Hakkında) | MaKaLeLe | Müzik tr | 7 | 13-01-2009 15:10 |
| Dame Chocolate (Tatlı İntikam) | firstlady | Yabancı Diziler | 0 | 09-10-2008 19:33 |
| Despo - İntikam Var | gollum35 | Haberler - Tanıtım | 6 | 05-02-2008 10:01 |
| İntikam - İntikam Nedir - İntikam Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 25-12-2007 17:34 |
| Tatlı İntikam | BYAYD SPEOPLE | Yerli Diziler | 0 | 14-09-2007 17:28 |