| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR)
Çoklu msn açma şansımız yok mu?
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
winrrarın içindeki dll dosyasını programfiles da msn in içinemi atıcaz?
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
teşekkürler eline sağlık
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
WLM 9.0 BETA'yı tamamen kapatın. Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve "Exit" seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz ZIP dosyası içinde bulunan msgslang.9.0.1407.1107.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın. | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) şu anda plus destegi yok .. bilginize ! | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
yükledim güzel çalışıyor teşekkür ederim inşallah plus hemen çıkar kodlar kötü duruyor | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||||||
Evet plus desteği yok bunu biliyoruz zaten konunun ilk mesajında bildirildi, Ama buna çare yok demek yalan olur eğer Plus live 4.5 sürümünü beklemekten bıktıysanız size iki adımda kendime ayarlamış olduğum işlemi anlatım... İlk olarak bu dosyayı indirin ve devam edin. boyutu çok küçük /(420 KBytes): Res Hacker İndirdikten sonra WLM 9.0 BETA'yı tamamen kapatın. Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve "Exit" (Çıkış) seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz ZIP dosyası içinde bulunan ResHacker.exe dosyasını çalıştırın ve yukarıda FILE Yazan menüye tıklayıp, Open yaparak C:\Program Files\Windows Live\Messenger yolunu bulup oradaki msnmsgr.exe'ı açıp aşağıdaki resimde anlatılanı uygulayın... Ben dünden beri kullanmaktayım dün eklemek istedim ama aniden çıkmam gerekti ve ekliyemedim buyrun sizde kullanın Plus + WLM 9.0 BETA'yı, Uygulamak çok basit herkesin yapabileceğine inanıyorum. Ama işlemin gerçekleşmesi için mutlaka MSN Messenger'ınız kapalı olmalı eğer hata verirse yaparken: CTRL + ALT + DELETE Tuşunu kullanarak Görev yöneticisini açın ve oradan İŞLEMLER sekmesine tıklayıp msnmsgr.exe satırını bulunca sağ tılayarak işlemi sonlarndırın çok sağlıklı olur bunu yaparsanız... MSN Messenger hiçbir şekilde etkilenmiyecek sadece Plus'ı kullanmanıza yardımcı olacak, Herşey eskisi gibi devam edecek sz farkına bile varmıyacaksınız. Sadece; Yardım/Messenger hakkında yapınca orada 8,5 Derlemesi olduğunu göreceksiniz onunda bir mühimmatı yok... Eğer başarabildiyseniz bunu, Hayırlı olsun diyorum şimdiden... | |||||||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
süpersin NeutralizeR | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows, wlm |
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 3 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |