Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 17-08-2008   #471 (mesaj-linki)
mkkocmeil
Cvp: Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR)

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Karşılaştığınız hata kodunu söylerseniz daha etkin yardımcı oluruz?
garip olanda bu herhangibir hata kodu da vermiyor... sadece oturum açılmıyor. bi türlü anlamadım. böyle bir hatayla karşılaşan var mı ki... ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 17-08-2008   #472 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

mkkocmeil adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
garip olanda bu herhangibir hata kodu da vermiyor... sadece oturum açılmıyor. bi türlü anlamadım. böyle bir hatayla karşılaşan var mı ki... ?
Bilgisayarınızdan tamamen kaldırın sonra tekrar kurun Sonuçta Beta olduğu için herşeye açık
Önerim şuan için 8,5 Final kullanmanız...
Eski 17-08-2008   #473 (mesaj-linki)
mkkocmeil

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarınızdan tamamen kaldırın sonra tekrar kurun Sonuçta Beta olduğu için herşeye açık
Önerim şuan için 8,5 Final kullanmanız...
denedim ama bi türlü olmuyor... sadece kendi bilgisayarımda yapsa diyecem ki benim bilgisayarda problem var ama 3 tane bilgisayarda denedim hep aynı problemler oldu..
çok istiyodum kulllanmayı ama neyse...
Eski 17-08-2008   #474 (mesaj-linki)
mkkocmeil

diğer bilgisayarımda bu hatayı veriyor ... bu çözüm için yardımcı olur mu?

Eski 17-08-2008   #475 (mesaj-linki)

Devamlı Guvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Arkadaşlar Vista Kullanıcısıyım...
Eski 17-08-2008   #476 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Doqal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Devamlı Guvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Arkadaşlar Vista Kullanıcısıyım...
Bunun için formatta atabilirsin ama işin açıkçası pek gerekeceğini düşünmüyorum. Vista'nın Güvenlik duvarını kullanma yerine Kaspersky Internet Security veya Outpost Security Suite ya da Outpost Firewall PRO kullanmanı öneririm.

Zone Alarm'ı da kullanabilirsin ancak programlara izin verme konusunda veya internete bağlı programlarla ilgili hataların olması halinde fazlaca uğraşman olası.

Outpost'u kullandığım sıralarda güvenlik açığının bulunup bulunmadığına dair teste tabi tuttum. Oldukça başarılı oldu. Ayrıca bilgisayarı yormayan bir program. Sadece tek bir dezavantajı ilk kurulduğu zaman sistemdeki programları tanıması için bilgisayara yüklenme yaşanabiliyor. Ancak bu sorunu son sürümlerde giderilmiş olabilir, bunu tam kesin bilmiyorum.
Eski 22-08-2008   #477 (mesaj-linki)

saolasın kardeşim tekrar indiriyom
Eski 24-08-2008   #478 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Güncelleme: WLM 9.0 BETA 2 için tıklayınız.

Bu konu kapatılıp arşive taşınmıştır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows, wlm
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 258 4 Gün Önce 17:11
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30