| | #1 (mesaj-linki) | |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım [Arşiv] evet, klasik olanı 3 kelimede yapılan anlatımdır, ama ben size diyorum ki sadece 1 kelimeyle kendinizi nasıl anlatırsınız? Son Düzenleyen asla_asla_deme; 25-11-2007 @ 01:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım.. tek kelimeyle anlatacaksam eğer . Tek kelime DELİYİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım..
yalnızım.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
inatçıyımm...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım.. Sagopa'cı ))) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Dik kafalıyım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Tek Kelime'yle LaDy ( )
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım.. tek kelimeyle..ee..bilmem ki..buldum! gevezeyim.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
tek kelimeyle GFB | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım..Tek Kelimeyle 'KURNAZ ' ![]() | |
|
![]() |
| kendinizi anlatin, |
''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' Kendinizi Anlatın | asla_asla_deme | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1484 | 1 Hafta Önce 09:45 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | M.u.R.a.T | Arşive Kaldırılan Konular | 3092 | 21-08-2007 22:53 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1126 | 07-01-2007 17:07 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1699 | 21-11-2006 15:31 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1853 | 21-11-2006 15:24 |