Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Konu Kapalı

MessengerDiscovery Live Final

Eski 28-08-2006 #21 (mesaj-linki)
carcass
merhaba arkadaşlar.
ben msndiscovery'nin system tray iconunu(saatin yanında) bir türlü kaldıramıyorum.
Seçenekler>Genel>Görüntü menüsünün en altındaki kısmın işareti kaldırayım, kaldırmayayım hep orda. yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-08-2006 #22 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
carcass adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar.
ben msndiscovery'nin system tray iconunu(saatin yanında) bir türlü kaldıramıyorum.
Seçenekler>Genel>Görüntü menüsünün en altındaki kısmın işareti kaldırayım, kaldırmayayım hep orda. yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
Ordaki 3 Secenekten En Azindan 1'i Aktif Birakilmalidir.
"Saatin Yaninda" Secenegindeki Isareti Kaldirirsaniz, "Messenger Live Tusu" ve "Windows Live Messenger'daki MessengerDiscovery Live" Seceneklerinden En Azindan 1'i Aktif Olmalidir.

Eski 28-08-2006 #23 (mesaj-linki)
sahmelik - avatarı
ben discovery türkçe yapıyorum bilgisayar kapanıyo msn yi tekrar açıyorum discovery ingilizce olmuş bu nasıl iş ben anlamadım

Eski 28-08-2006 #24 (mesaj-linki)
yavuz94
ben bu programı dowland programıyla mı indireceğim yoksa normal mi??????

Eski 28-08-2006 #25 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
yavuz94 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bu programı dowland programıyla mı indireceğim yoksa normal mi??????
normal indir

sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı
ben discovery türkçe yapıyorum bilgisayar kapanıyo msn yi tekrar açıyorum discovery ingilizce olmuş bu nasıl iş ben anlamadım
deep freeze kullanıyorsan sorun ondandır

Eski 28-08-2006 #26 (mesaj-linki)
sahmelik - avatarı
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

deep freeze kullanıyorsan sorun ondandır
hayır kullanmıyorum

Eski 29-08-2006 #27 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hayır kullanmıyorum

ozaman discowery i pc den kaldırıp tekrar yap kurulumunu kurulum esnasında msn kapalı olmasına dıkkat et

Eski 29-08-2006 #28 (mesaj-linki)
atif - avatarı
işletim sistemimm windows xp home. kaspersky internet security 6.0 aktif durumda windows live messenger,messenger live plus,ve messenger discovery live ekli durumda ayrıca messenger live plus ta bulunan çoklu oturum açmayı kullanıyorum.
birden fazla oturum açmayı kullandığımda messenger açılmıyo bazen bir kaç denemeden sonra açılabiliyor

messenger açılmayınca:

hata Kodu: 8100030d diye bie hata kodu veriyo
messenger discovery live kaldırdığımda bu sorunu yaşamıyorum ne yapabilirim

Eski 29-08-2006 #29 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
atif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
işletim sistemimm windows xp home. kaspersky internet security 6.0 aktif durumda windows live messenger,messenger live plus,ve messenger discovery live ekli durumda ayrıca messenger live plus ta bulunan çoklu oturum açmayı kullanıyorum.
birden fazla oturum açmayı kullandığımda messenger açılmıyo bazen bir kaç denemeden sonra açılabiliyor

messenger açılmayınca:

hata Kodu: 8100030d diye bie hata kodu veriyo
messenger discovery live kaldırdığımda bu sorunu yaşamıyorum ne yapabilirim
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not:
Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir.
Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Eski 30-08-2006 #30 (mesaj-linki)
Ben de WLM kullanıyorum ve msn discovery live final sürümünü yükledim yalnız hala aksaklıkları var.. Mesela listemdeki kişiler bana pencere açmadıkları halde açmış olarak gösteriyor.. Bu sorunların ortadan kalkması mümkün müdür acaba ?

Konu Kapalı

Etiketler
final, live, messengerdiscovery | messenger discovery live nedir, messenger discovery nedir, messengerdiscovery live 2, msn discovery 8 0 live download, msn discovery 8 0 live indir,
MessengerDiscovery Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 137 1 Hafta Önce 21:15
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 16:20
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 21:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 00:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 19:10