Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-08-2006   #1 (mesaj-linki)
MessengerDiscovery Live Final

MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız:

MessengerDiscovery Live

Sonunda Kendi Sayfalarında Yayınladılar..

Version: 1.00.10 (Released 10th August 2006)
Download Size: 1.09 Megabytes
Download time: 3 minutes (For a 56k dialup user)

MessengerDiscovery is free, and it contains no form of spyware or adware.

Burdan Cekebilirsiniz..

http://www.md-download.com/live/MDL_1.00.19.exe

Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 20:28.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-08-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live Final..

İlk MessengerDiscovery Live Final sürümü yalnızca İngilizce olarak yayınlandı. İndirip kullanabilirsiniz, %75'i Türkçe'ye çevrilmiş durumda. Haftaya bir güncelleme daha yayınlanacak, hazırladığımız tam çeviri dosyası ile birlikte.
Eski 08-08-2006   #3 (mesaj-linki)
delioglan

selamlar öncelikle.. ben 7,5 ile kulaniyordum bunu bende de bu gün bir günceleme oldu finali inidirdim ve kurdum ama uyum saglamadi.. sebeb nedir sadece msn live icinmi bu yardimci olursaniz sevinirim..
Eski 08-08-2006   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
delioglan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar öncelikle.. ben 7,5 ile kulaniyordum bunu bende de bu gün bir günceleme oldu finali inidirdim ve kurdum ama uyum saglamadi.. sebeb nedir sadece msn live icinmi bu yardimci olursaniz sevinirim..
Burda yayınlanan discovery live msn 8,0 yani windows live messenger içinidir.

msn için discovery X1 x2 sürümlerini
MessengerDiscovery

Teymin edebilirsiniz.
Eski 08-08-2006   #5 (mesaj-linki)
delioglan

Alıntı:
hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Burda yayınlanan discovery live msn 8,0 yani windows live messenger içinidir.

msn için discovery X1 x2 sürümlerini
MessengerDiscovery

Teymin edebilirsiniz.
Tesekkür ederim beta versionun kulanamiyorum ama artik sürekli güncele uyarisi veriyor güncelemediginde zamanda msn i kapatiyor.. bu sorunu nasil cözebilirim varmi bir imkani..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
discover download, discovery live x2, messenger discovery live nedir, messenger discovery nedir, messengerdiscovery live nedir, msn discover download, msn discovery 8.0 download, msn discovery 8.0 live download, msn discovery final, msn discovery nedir,
MessengerDiscovery Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR SON HABERLER 452 1 Gün Önce 00:10
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 202 1 Hafta Önce 01:12
MessengerDiscovery Live 1.4 Misafir Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13967609 saniyede (72.09% PHP - 27.91% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz