| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery Live Final MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız: MessengerDiscovery Live Version: 1.00.10 (Released 10th August 2006) Download Size: 1.09 Megabytes Download time: 3 minutes (For a 56k dialup user) MessengerDiscovery is free, and it contains no form of spyware or adware. Burdan Cekebilirsiniz.. http://www.md-download.com/live/MDL_1.00.19.exe Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 20:28. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Final..
İlk MessengerDiscovery Live Final sürümü yalnızca İngilizce olarak yayınlandı. İndirip kullanabilirsiniz, %75'i Türkçe'ye çevrilmiş durumda. Haftaya bir güncelleme daha yayınlanacak, hazırladığımız tam çeviri dosyası ile birlikte.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
selamlar öncelikle.. ben 7,5 ile kulaniyordum bunu bende de bu gün bir günceleme oldu finali inidirdim ve kurdum ama uyum saglamadi.. sebeb nedir sadece msn live icinmi bu yardimci olursaniz sevinirim..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Final..msn için discovery X1 x2 sürümlerini MessengerDiscovery Teymin edebilirsiniz. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Final..Sanırım siz msn messenger 7,5 versiyonunu upgrade ederek 8,0 yani windows live messenger a geçtiniz.. Burada Msn discovery x1 -x2 7,5 ile uyumlu olduğundan ,upgrade edilip live messenger olan uygulama ile çalışmıyor.. Live messenger için Discovery live BEta yada bu başlıkta belirtilen discovery Final ingilizce versiyonunu kullanabilir yada NeutralizeR 'in yayına sunacağı tr versiyonunu bekleneminizi öneririm.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Final
merhaba benim derdim msn list penceremi kapat(X)tıkladığımda msn i tamamen kapatır oldu discoveryi yukledikten sonra neden yapmış olabilir acaba teşekkürler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
MessengerDiscovery ayarlarınızı kontrol edin. System tray yerine tamamen kapat gibisinden bir seçeneği olmalı, onu devre dışı bırakın.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
selam hellboy ben hala msn 7,5 kulaniyorum buna da eminim ve dicovery live betayi kulanabiliyordum buna da eminim cükü popup acilirken görüntü resimleri cikiyordu.. upgade edin diye uyari gelene kadar simdi ise msn le baglanmak istedigim zaman 3 -4 tane kücük ekranlar aciliyor ve üzerinde sadece s yaziyor.. yardimci olabilirsen sevinirim..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn discovery live final ı kurdum yalnız bu durumda şöle bir sorunla karşılaştım..windows live massenger açılmıyor[sürüm(8.0.0792.0)]devamlı hata veriyor..ve bazı mesajlar arkadaşlarıma gitmiyor.attığınız mesaj ulaşmadı hatasıyla karşılaşıyorum sürekli.bu konuyu nasıl çözebiliriz..şimdden teşekkürler.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 2 Gün Önce 09:45 |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |