Internet Explorer 7 RC1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-08-2006   #1 (mesaj-linki)
esempio
Internet Explorer 7 RC1

Arkadaşlar Merakla Beklediğimiz Internet Explorer 7 Beta 3 çıktı.Şimdilik İngilizce Olmasına rağmen çok güzel.Internet Explorer 6 dan Çok Çok Hızlıı!!!Ben Yükledim Bu yazıyı Internet Explorer 7 beta 3 den yazıyom.Yanlız tek pürüz var O da kopya olan Windows Xp lerde Çalışmıyo.Ancak Xp yi Orijinal yapmanız gerekiyo:
Buyrun Size Linkler:
Kopya Olan Xp yi üç adımda Orijinal Yapmak için:
http://www.hemenpaylas.com/download/1202742/legal_xp.rar.html
Internet Explorer 7 Beta 3 için:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4c1a8fbe-fb6a-47ac-867d-bb1f17e477ee&displaylang=en

Not:Internet Explorer 7 Beta 3 SP2 kullanıcıları içindir.

Lütfen Emeğe Saygı Gösterin

En Büyük Cimbom Başka Büyük Yok!!!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-10-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Internet Explorer 7 Beta 3 Çıktı!!!

rockhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı yükledim aynen dediklerini yaptım ama olmuyor,ben windows xp home kullanıyorum pro değil ondan dolayı olabilirmi acaba? çünkü program da windows xp pro. vlk diye bişey seçiliyor
Windows guncellemesi olan Windows XP Service Pack 2'nin bilgisayarinizda yuklu oldugundan emin olun.Ayrica Internet Explorer 7 kullanmak icin XP'yi orjinal yapmaniza gerek yok.Sadece Service Pack 2 olan bir Windows XP CDsi bulmaniz ve guncelleme yapmaniz, IE 7 kullanmak icin yeterli olacaktir.

Microsoft yeni gelistirdigi sistem sayesinde, kendi sitesinden Windows icin guncelleme yaparken Windows'unuzu test ediyor ve orjinal olup olmadigini anliyor.Bunu nasil yapiyor derseniz; butun islem Service Pack 2'de bitiyor.SP2 icin guncellemeyi eger ki Windows sitesinden yaparsaniz, Service Pack 2 guncellemesine baslamadan, gelistirmis oldugu Genue Advance Tools'u bilgisayariniza yukleyerek sistem bilgisi aliyor ve bu sekilde orjinal olup olmadigi anlasiliyor.Fakat; eger ki Service Pack 2'yi Windows CD'si kullanarak (her XP CDsinde SP2 yoktur) yuklerseniz, siteden bu guncellemeye gerek kalmayacaktir ve Genue Advance Tools bilgisayariniza yuklenmeyecektir.Boylece basitce, Service Pack 2'nin bilgisayarinizda oldugunu varsayarak, Windows sitesinden istediginiz guncellemeyi yapabilirsiniz.Microsoft, SP2 nin yuklu oldugunu gorunce XP'nizi orjinal olarak algilayacaktir ve guncellemelerde hicbir uyari almayacaksiniz.Bu yontem test edildi ve kullaniliyor.

Internet Explorer 7 henuz Beta, bazi hatalarla karsilasabilirsiniz.Ornegin; durup dururken sayfalari kapatabiliyor ve bu biraz sinir bozucu oluyor.Ama genel olarak eskisinde cok farkli ve hizli bir program.Son zamanlarda populer olan Mozilla Firefox'la ayni ozellikleri tasiyor artik yeni IE7.Bence IE7 tam surumu ciktiktan sonra bu Microsoft icin buyuk bir adim olacak ve Firefox'a kaptirmis oldugu kullanicilarini geri alacaktir.Gelismeleri bekleyip, hep beraber gorecegiz...
Eski 29-10-2006   #3 (mesaj-linki)
cat41
Cvp: Internet Explorer 7 RC1 Çıktı!!!

arkdaşlar hemen paylaş kapanmış...xp yi orjinal yapmam lazım.daha önce yapmştm ama şu an neredn indirdiğimi hatırlamıyorm ve programları da silindi..yardımcı olabilcek arkdş var mı ??? şimdiden tşk..
Eski 03-11-2006   #4 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Internet Explorer 7 RC1 Çıktı!!!

Final SÜrümü çıktıgından bu konu kapatılmıştır
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Internet Explorer 7 RC1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Internet Explorer Sorunu by_Loopus PC/Internet Teknik Destek 13 13-10-2009 09:56
Internet Explorer 8 Beta 1 ck1991 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 12 08-08-2009 08:31
Internet Explorer 7 Final KRALL Ücretsiz-Beta Yazılımlar 13 15-11-2008 20:20
Internet Explorer 7 Beta EmRe1985 Arşive Kaldırılan Konular 6 03-11-2006 17:28
Internet Explorer 7 (Beta 3) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-07-2006 08:54