| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Bu özellik için şu forum ayrı olarak mevcut, oradan arayüzleri takip edebilirsiniz:
Ayrıca Kapat düğmesine basarken Ctrl+Shift tuşlarını basılı tutarsanız, etkin olan hariç bütün pencereleri kapatır.
Bu kişi de Patchou, Messenger Plus! Live'ın tek geliştiricisi;Bu kadar yeter, küçük küçük geliştirmeler de var ama buraya yazmak istemedim. Okuduğunuz için teşekkürler. Son Düzenleyen ahmetgns; 07-07-2008 @ 01:39. Sebep: Güncelleme yapıldı. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
bilgi için teşekkürler bu sürüm gerçekten diger sürümlerden farklı olduguna inanıyorum..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler... Nihayet beklediğimiz gibi sanırım...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Herşey için teşekkürler anlattın iyi olmuş ellerine sağlık
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
). Bu pencereyi ve fotoğrafı Patchou programının içine yerleştiriyor ancak pencereyi çıkartmak için herhangi bir ipucu vermiyor, gerçi bu pencereyi çıkartan yöntem çok eski, ilk Plus! sürümlerinden beri varmış, ilk öğrendikten sonra eski sürümlerde de uyguladım, farklı bir fotoğrafla çıkmıştı o sefer.Ama dediğim gibi, bu 4.50 sürümünde daha önce olmayan 3 tane yeni sürpriz varmış. Patchou sürprizler koymayı seviyor anlaşılan, 6. Yıldönümü Yarışması'nda da belirli bir koordinata tıkladığınızda sayfadaki resim değişiyordu, bilmem biliyor musunuz... | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Altkai pencere bende öle öle çıkmıyo hangi sürümü kullanıyorsun ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Apple Live Messenger arayüzünü kullanıyorum, eğer düğmelerdeki simgelerin değişik olduğundan bahsediyorsan... | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Re: Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Re: Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Eğer o bildirimi ben göremiyorum dersen, o bildirimler yeni bir olay olduğunda 5 saniyeliğine gösteriliyor. Mesela şimdi birinin konuşma penceresini aç, Engelle düğmesinden engelle ve o alanı gözle, 5 saniyeliğine "falanca engellendi" yazar, yazması lazım, sonra kaybolur. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus ! live 4.50Messenger Plus ! live 4.50 sürümünü indiriyorum bilgisayarımda buradan indirmiş oldum WLM 8.5 Tr var ama bana aşağıdaki resimde görünen hatayı gösteriyor ne yapmalıyım ??? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 450, live, messenger, sürümündeki, yenilikler |
| messenger plus yenilikleri, |
Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |