| | #21 (mesaj-linki) | |
| Zoints e resim![]() Zoints e bunun gibi bir resim koymak istiyorsanız yani ufak resimlere tıklayınca altta resmin buyugunun gözükmesini Actions>>add New Blocks>>My Vehicle>> ![]() tıklıyoruz we karşımıza ![]() boyle bir panel çıkıyor buraya bilgisayarımızda yüklü resimleri secip save diyoruz hepsı bukadar Not: koyacagınız resimlerin toplam boyutu 500mb ı aşmamalı | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır?
Seni Hileci Virtuecat seni Araba resmi koyman için açılmış orası Hani arabanın önden/ arkadan/ yakından/ uzaktan vs resimlerini çekip koyman için yaneee Neyse senin Cabrio nun gözleri güzelmiş ..ehuehuehu | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Zoints'e Scrollbar EklemekZoints'e Scrollbar Eklemek 1) Ilk olarak bu kod'u kopyalayin : <DIV style="BORDER-RIGHT: black 2px solid; BORDER-TOP: black 2px solid; SCROLLBAR-FACE-COLOR: orange; FONT-SIZE: 8pt; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: blue; OVERFLOW: auto; BORDER-LEFT: black 2px solid; WIDTH: 585px; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: blue; COLOR: orange; BORDER-BOTTOM: black 2px solid; FONT-FAMILY: ariel; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: black; HEIGHT: 140px; BACKGROUND-COLOR: blue"> <DIV align=center><STRONG><FONT face=Tahoma size=4><U> BURAYA ISTEDIGINIZI YAZIN </FONT><BR><BR></DIV></FONT></STRONG> <DIV align=center> </DIV></DIV> 2) Istediginiz ayarlari degistirebilirsiniz: BURAYA ISTEDIGINIZI YAZIN yazan yere istediginizi yazabilirsiniz Mavi olan yerler renk ayarlaridir; oraya baska bir renk yazabilirsiniz (ingilizce) Scrollbar'in boyutu Yazi Tipi Yazi Boyutu ![]() 3) Ayarlarinizi yaptiktan sonra kod'u kopyalayin, Zoints Profilinizden Actions > Add new Blocks > My Quotes 'e Tiklayin. Sag alt tarafta Profile yazan yerin sol tarafindaki kopya tusuna tiklayin -> ![]() 4) Istediginiz basligi girip, Confirm diyerek devam edin. ![]() 5) Girdiginiz baslik'taki ayarlar tusuna tiklayin -> ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
oncelikle herkeze bilgiler icin tSkrler .. Imss ben chat box i koydum ama .. koydugum zaman username yazan yerein ustune cıktı ve username kayboldu ![]() nasil geri getiricez onu bilgisi olan var mi ? | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır?Burdan sag alt taraftaki Profile yazisinin yanindaki | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
mrblar bn My Quotes e eklemeler yaptıımda diğer koyduum şeyleri silinmiş görüorum örneğin ilk önce sayaç koydum daha sora o 9 bölmedeki bölüme 2.olarak kayan yazı ekledim fakat bu sefer kayaç silindi sadece o kaldı bunu silinmeden nası yapabilirim_? tşkler.. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır?Burdan Sag Taraftaki Profile yazisinin yanindaki ![]() Daha sonra da Zoints ayasayfanizdan edit tusuna ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? arkadaşlar şifremi unutmuşum ve nasıl sıfırlıcam hakkında hiç bi fikrim yok : ( şifremi unuttum diyorum ama aşaüıdaki gibi biyer çıkıyo ve ben beceremedim sanırım.. bi yardımcı olabilecek varmı acaba..![]() | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? yaw abi yaptım ama olmuyo şimdi 15 dk kilitlendi denedim ama olmadı o şekilde.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gov nedir, gov nedir?, gov nerde kullanılır, gov nerede kullanılır, gov niçin kullanılır, |
Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 92 | 6 Gün Önce 15:12 |
| Enerji biçimleri günlük hayatta nasıl kullanılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 30 | 2 Hafta Önce 21:08 |
| 3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 7 | 26-09-2009 17:44 |
| Proxy Nedir? Nasıl Kullanılır? | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 3 | 18-09-2009 15:34 |
| MySpace nasıl kullanılır? (Myspace'e üye olmak) | NeutralizeR | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 10-08-2007 03:37 |