MsX A I O (Göz Kırpmaları) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-09-2006   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
MsX A I O (Göz Kırpmaları)

24 adet göz kırpması

10 adet dinamik görüntü

10 adet dinamik arka plan

113 adet smiles

13.1 mb

Rar Pass: msxlabs

Son Düzenleyen virtuecat; 30-11-2006 @ 20:28.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-11-2006   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: MsX A I O (Göz Kırpmaları)

ferascape adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kardeşim eline sağlık ama su açılan sayfadanda dowland edebilsem hiç bir sorun kalmayacak :d
Acılan sayfanın Aşagısına dogru geldıgınde orada Free yazan bıt button goreceksın oraya tıkla baska bir sayfa açılacak acılan o sayfadada sanıyeler goreceksın sanıyeler ın sıfırlanmasını bekle sıfırlandıktan sonra sana bazı karekterler gosterecek bunu oldugu gıbı yanındakı ufak kutucuga yazıcaksın sonrada download dıyeceksın + download programı kullanmayın flash get gibi indiremessiniz

Son Düzenleyen Hi-LaL; 23-11-2006 @ 20:02.
Eski 25-11-2006   #3 (mesaj-linki)
uzman35

kardeş habire error veriyo ...yükledim resimleri çift tıklıyorum error veriyo....ayrıca belki installeri kurman gerek dersin onuda kurdum
Eski 25-11-2006   #4 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

uzman35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş habire error veriyo ...yükledim resimleri çift tıklıyorum error veriyo....ayrıca belki installeri kurman gerek dersin onuda kurdum

installeri programla birlikte var zaten ustekı buyuk baner + program kullanımımda sımdıye kadar kımseden bole bır sorun duymadım msn surumunuz belkı eskı ıse desteklemıyor olabılır
Eski 29-11-2006   #5 (mesaj-linki)
yasin1

installeri programla birlikte var zaten ustekı buyuk baner + program kullanımımda sımdıye kadar kımseden bole bır sorun duymadım msn surumunuz belkı eskı ıse desteklemıyor olab

bende yeni msn live messenger var ve ayni hatayi veriyo

ImageShack - Hosting :: msxtb7.jpg

Son Düzenleyen yasin1; 29-11-2006 @ 20:43. Sebep: eksik yazi
Eski 29-11-2006   #6 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

yasin1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
installeri programla birlikte var zaten ustekı buyuk baner + program kullanımımda sımdıye kadar kımseden bole bır sorun duymadım msn surumunuz belkı eskı ıse desteklemıyor olab

bende yeni msn live messenger var ve ayni hatayi veriyo

ImageShack - Hosting :: msxtb7.jpg

buradakı programı kurmadan yuklıyemssınız zaten program uzerındede yazıyor göz kırpmaları için bunu yukleyın dıye
Eski 30-11-2006   #7 (mesaj-linki)
nurca35

emeğinize sağlık

bu program hata veriyor bundan herks şikayetçi yapmadığım şey kalmadı hata veriyor

Son Düzenleyen nurca35; 30-11-2006 @ 18:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 30-11-2006   #8 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

programdakı sorun nedenıyle konu kapatılmıstır

Son Düzenleyen virtuecat; 30-11-2006 @ 20:29.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MsX A I O (Göz Kırpmaları) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Göz Kırpmaları Arşivimiz Blue Blood MSN Göz Kırpmaları (Winks) 14 27-09-2009 22:15
Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 75 14-09-2009 22:47
Mee Winks (Mee Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 11 10-04-2009 19:59
Göz Kırpmaları Kaldırıcısı Blue Blood MSN Göz Kırpmaları (Winks) 6 28-11-2008 11:56
Göz Kırpmaları - Winks Programları Evil_Storm MSN Göz Kırpmaları (Winks) 34 23-06-2008 15:35