Arama

Aslan Burcu Özellikleri

Güncelleme: 5 Eylül 2014 Gösterim: 31.146 Cevap: 16
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir.
Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir.
Sponsorlu Bağlantılar

Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; Sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir. Zor günlerinde şansları onlara her zaman yardım eder. Yönetici gezegenleri Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlığa çıkarır. Eğitimsiz ve gelişmemiş Aslan tipleri çekilmez olurlar.
Her konuda sahip olduklarından daha fazlası varmış gibi davranırlar.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos) Ateş / Sabit


Sponsorlu Bağlantılar

aslan2




Gezegen : Güneş
Grup: Ateş
Uğurlu Renk : Sarı, turuncu
Uğurlu Sayı: 1, 4
Uğurlu Taş: Sarı zafir, pırlanta
Uğurlu Gün :Pazar

Aslan Burcu Genel Özellikleri
Aslan, kişiliğinde canlılığı,yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri , sıcaklığı , sağlam ve sakin görüntüsü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapısı vardır ve son derece sıcak kalplidir. Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır, birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler , bazılarına fazla gelebilir ve bu yönü ile sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları hatasızdır. Ayrıca hakimiyet hırsı, ilk bakışta anlaşılmasaydı gizli kalabilirdi. Aslan başka türlü yapamaz, herşeye herkese hükmetmelidir. Şaşırtıcı olan Aslan, büyük problemleri çözerken bile sakinliğini kolayca kaybedebilir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir.

Aslanlar dışa dönüklük ve enerji kapasiteleri açısından koçlara benzerler ama koçlar bencilliklerinin farkında olmazken, aslanlar odak noktası olarak kendilerini seçerler ve herkesinde böyle görmesini isterler. Lükse ve hovardalığa düşkün olurlar, iyi giyinmek ve pahalı şeyler almak isterler. Aynı zamanda çok savurgandırlar. Parayı kazandıkları gibi harcarlar. Aslanlar zor evlenirler ve evlilikte kumandayı ellerinde tutmak isterler. Duygusal ilişkilerinde çoşkulu ve etkin olurlar. Karşısındakini elde etmek için riske girmekten çekinmezler. Büyük ve pahalı bir evde yaşamak, iyi bir semtte oturmak onlar için çok önemlidir.

Enerjik aslan çoşkunluk, lİderlik meyli , ihtiraslı olmak , bilinçli davranmak ve zor kullanmaya yatkınlıkda açığa çıkmaktadır. Ayrıca aşırılıkta, cömertlikte , zevk peşinde koşmakta ve çocuklara düşkünlükte de aslan etkisi vardır. Kişilik vitrininde parlak bir mizaç, yüreklilik ve güven, fikir alışverişinde hoşgörü ve iyimserlik, sanat konularında ustalık ve yetenek vardır.

karizmaxaction - avatarı
karizmaxaction
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #3
karizmaxaction - avatarı
Ziyaretçi
KENDİMLE GURUR DUYUYORUM BENDE ASLANIM
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #4
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
bu burcun özelliğinden midir nedir parayı bulduk mu harcıoz Msn Grin
Yaz_gülü - avatarı
Yaz_gülü
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #5
Yaz_gülü - avatarı
Ziyaretçi
bana uyuyor tüm özllikleri
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
11 Ekim 2008       Mesaj #6
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
Aslan Burcu Özellikleri


aslan

Elementi : Ateş

Özelligi : Sezgisel
Yönetici Gezegeni : Günes
Metali : Altin
Ugurlu Günü : Pazar
Ugurlu Sayisi : 1 ve 4
Ugurlu Tasi : Sari pirlanta
Ugurlu Renkleri : Koyu sari, altin rengi, turuncu
Ugurlu Çiçekleri : Gül, krizantem, orkide
Ugurlu Kokulari : Misk, portakal çiçegi, gül
Ugurlu Müzik : Neseli melodiler
En Belirli Özelligi : Cömertlik
En Büyük Ideali : Zirveye çikmak
En Büyük Hatasi : Övünmek
En Büyük Arzusu : Sahip olmak
En Büyük Yetenegi : Istedigini ele geçirmek

aslan

Aslan herkesi yönetir. Aslan'larin fiziksel özellikleri; saçlari yele gibi yüzden geriye dogru yatar ve aldatici olarak tembel bir görünüsleri vardir. Dik ve magrur yürürler. Yumusak, genellikle sakin ve tutarli bir karakter içinde gizleneceklerdir. Tirnaklari kapali, ama sivri ve yirticidir.

Emir yagdirirmis gibi olan havasi ve tavirlari dikkatinizi çeker. Çogunlukla, hareketleri ve konusmasi ihtiyatlaridir. Aslan'lar çabuk konusmaz, hizli kosmaz. Saçlar siyah veya kizilimsi sari ve genellikle dalgalidir, karmakarisik, dikkatisizce yukari dogru taranmis, tepede ve yanlarda tümüyle dimdik dururlar, ya da simsiki, dümdüz asagiya dogru taranmistir.

Aslan'larin insanlar üstünde öyle tuhaf bir etkisi vardir ki, bunu izlemek gerçekten çok eglencelidir.

Birçok Aslan'in sonunda egitimci, politikaci ve psikiatrist olmasinin nedeni, içlerinde barindirdiklari ögretme askidir. Birçok bakimdan Aslan son derece kurnazdir. Aslan begendigi seyleri cömertçe ve açikça söyler ve neredeyse insani utandiracak kadar abartili komplimanlar yapar.

Aslan'in atesli gururu, pek çok ask iliskisinin ve evliliginin paramparça olmasina neden olur. Esinden ayrilan bir Aslan, genellikle içler acisi bir durumdadir. Aslan yalnizca karsi cins yüzünden degil, hayatin kendisi nedeniyle de, hemen hemen sürekli olarak ask sancilari çeker.

Bu erkekler ve kadinlar hiçbir zaman baskalarina sirtlarini dayamazlar. Onun yerine kendilerine dayanilmasini tercih ederler. Aslan, herkes ona dayaniyor ve bütün yükü o tasimak zorunda kaliyor diye teatral bir sekilde kükreyebilir.

Aslan'in sik sik atesi yükselir. Kazalara, ani siddetli hastaliklara yatkindir ve genellikle kronik, uzun süren hastaliklara bagisikligi vardir. Aslan'larin kalbi ya olaganüstü güçlüdür ya da kalp bölgesinde bir zayiflik vardir. Sirtta ve omuzlarda agrilar, omurgayla ilgili sikayetler, bacaklarda ve bileklerde kazalar, üreme organlariyla ilgili sorunlar, ses kisikligi veya bogaz agrilari görülür.

Ya korkunç dikkatsiz ve savrukturlar ya da çok titiz bir sekilde temiz ve düzenlidirler. Bunlar dedikodulardan hoslanirlar ve çevrelerinde anlamadiklari birsey dönüyorsa, kendilerini incinmis ve terkedilmis hissederler. Karakter olarak sebatlidir. Yollarindan saptirmak zordur. Çalistiklari zaman tam çalisirlar.

Kendi renkli kisiligine uygun olarak, gösterisli giysiler giyer. O'nun kibrini, bazen dayanilmaz hal alan gururunu ve bencilligini, o gülünç kendini begenmisligini ve tembelligini görmemezlikten geliyoruz.
nlg53 - avatarı
nlg53
Ziyaretçi
19 Aralık 2008       Mesaj #7
nlg53 - avatarı
Ziyaretçi
Gururumdan asla ödün vermem ve olan bütün özellikleride taşıyorum ne güzel.
_princess_ - avatarı
_princess_
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #8
_princess_ - avatarı
Ziyaretçi
Tag: Tam anlamıyla aslan burcu indir Tam anlamıyla aslan burcu resimleri Tam anlamıyla aslan burcu izle
23 temmuz - 22 ağustos
Yönetici Gezegeni: Güneş
Element:
Ateş
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları:
5
Gün:
Pazar
Uğurlu Taşı:
Elmas
Renk:
Sarı, turuncu
Tarot kartı:
Kader Çarkı
Hayvan:
Aslan, kedi
Bitki:
Ayçiçeği,gül,krizantem, orkide
Kıymetli Taş:
Kedi gözü, pırlanta, sarı safir
Kıymetli Maden:
Altın
Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.
Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.
Aslan Takım Yıldızı (Astronomi)
Aslan takım yıldızının kalbinde 29° Aslan'da bulunan Regel ya da Regulus vardır. Bu takımyıldız kümesinin birinci dekanında Hydra, ortada Crater, üçüncü dekanda ise Corvus yani Büyük Karga bulunur. Sabit yıldızlardan, Algarab da Aslan takımyıldızında yer alır.

anonim - avatarı
anonim
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #9
anonim - avatarı
Ziyaretçi
BENDE

Msn GrinBENDE ASLAN BURCUYUM BENCE SÜPER
Son düzenleyen anonim; 25 Aralık 2008 13:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
baby_becussi - avatarı
baby_becussi
Ziyaretçi
20 Ocak 2009       Mesaj #10
baby_becussi - avatarı
Ziyaretçi
Aslan burcu tam bir liderlik hastasıdır! Hele de yükjselenennizde aslansa durun örenk vereyim:
-----ben aslan burcuyum ve tam bir liderlik hastasıyım.gerek arkadaş ilişkiilerinde gerekse her türlü ilişkide ve sosyal ortamda egemenlik benim elimde olmalıdır.kendimi kraliçe sayıyorum adeta....
ve akrep burcu ve balık burcuyla anlaşma şekli ne iyi ne kötüdür.ikizlerle pek fazal anlaşamaz.benim yükselenimde aslandır.bu arada yükselen bulmak için netten bakabilirsiniz.pek fazla bilgim ve deneyimimi yok kusura bakmayın daha yeni konu açmayı becerdim bybye..........Msn Cry

Benzer Konular

28 Eylül 2009 / The Unique Burçlar
24 Aralık 2009 / The Unique Burçlar
27 Ocak 2009 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular