| | #1 (mesaj-linki) | |
| Egzotik tatları tercih eden Koçlar 'zencefilli' çikolata - Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı' - Değişik tatlar arayan İkizler 'kestaneli bitter truffle' - Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata - Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter' - Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı' - Tatlı sever Teraziler 'beyaz' - Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü' - Yenilik meraklısı Yaylar 'beyaz truffle' - İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı' - Mükemmeliyetçi Oğlaklar 'kahveli bitter' - Âşıkken çikolatayla avunan Balık da 'karamelli ve sütlü' çikolata seviyor. alıntı * Son Düzenleyen kompetankedi; 28-03-2008 @ 17:01. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri.. Tatlı sever Teraziler 'beyaz' | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri.. - Âşıkken çikolatayla avunan Balık da 'karamelli ve sütlü' çikolata seviyor. doğru ama benim için farketmiyo çikolata olsunda neli olursa olsun yerim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri.. - Yenilik meraklısı Yaylar 'beyaz truffle' | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri
benim yanlış çıktı çünkü ben bitter severim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri - Değişik tatlar arayan İkizler 'kestaneli bitter truffle' VALLA BEN AYRIMM YAPAMICAM ÇÜNKÜÜ HEPSİNİ ÇOOOOKKKK SEVERİM. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burçlara Göre Çikolata Zevkleri Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter' valla ben bitter sevmem genelde sütlü çikolata yerim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| burçlara, Çikolata, göre, zevkleri |
Burçlara Göre Çikolata Zevkleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burçlara Göre Meslek | seul_soliste | Astroloji/Fallar | 18 | 2 Hafta Önce 22:51 |
| Burçlara Göre Babalık | _PaPiLLoN_ | Astroloji/Fallar | 2 | 14-07-2009 12:18 |
| Burçlara Göre Aşk | KENCISii | Astroloji/Fallar | 28 | 14-07-2009 10:57 |
| Burçlara Göre Annelik | vain | Astroloji/Fallar | 13 | 11-08-2008 00:02 |
| Burçlara Göre Tatil | firstlady | Astroloji/Fallar | 6 | 29-07-2008 15:40 |