Arama

Astrolojide Evler ve Etkileri - Neptün

Güncelleme: 16 Haziran 2009 Gösterim: 9.515 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
16 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Neptün
Neptün'ün bulunduğu ev, kişi­nin mistik gücünü nasıl ortaya koyduğunu, yüksek ruhsal güçle­rin kişinin çevresinde hangi alan­da etkili ofduklarını gösterir. Nep­tün'ün bulunduğu evin gösterdiği alanda kinin ihlasla, samimiyetle ilahi bir sevgi ile, bencil olmadan hizmet etmelidir. Gösterebildiği­niz yeteneklerinizi, nasıl kullana­cağınız, düşleriniz, ileriyi görme ve derin iç görüşlerle çevrenizi na­sıl atkiioufinfirtini7 buna bağlıdır.
Sponsorlu Bağlantılar
Neptün'ün konumu, geçmiş ey­lemlerle oluşan karmanın anlamı­nı da gösterir. Neptün sert etkiler aldıysa, gerçekçi olmadığınız ve kendinizi aldatma eğiliminde ol­duğunuz alanları da belirler.

Birinci evde Neptün'ün işlevi


Siz olağanüstü bir insan sarra­fısınız. Her olayın asıl mahiyetini bilmek en büyük tutkunuz. Duygu­lu, kendinizi ve çevrenizi sezgili olarak algılayan, durugörü işlemi­ni bilinçli olarak iyi yönde kullana­rak insan davranışlarının arkasın­da yatan itici etkenleri anlayan bi­risiniz.
En kötü huyunuz çabucak et­ki altında kalmanız. Ancak bunu derin, duru görümünüzle bertaraf edebiliyorsunuz. Çabuk etki altın­da kalıyorsunuz. Mistik vizyonlar görebilirsiniz.
Neptün sert bir etki aldıysa, olumsuz ruhsal güçlere kullanıla­rak, basit astral varlıkların kuman­dasına girebilirsiniz. Olumsuz ruh­sal etkilenmelere yol açabilece­ğinden alkol ve uyuşturucu mad­delerden kaçınmalısınız, İçinizden gelen ilhamlarla artistik ve müzi­kal yapıtlar yaratabilirsiniz. Fizik­sel görüşününüz mistik bir ha­vadadır.
Gözleriniz manyetik bir rad­yasyon yayar. Kökleri geçmişe uzanan özel ilişkiler kurarsınız. Neptün sert bir etki aldıysa, ken­dinizi kandırabilirsiniz.
Güvenilmez, kişisel amaçları karışık bir kişisiniz. Tipik bir med­yumsunuz.
Güçlerinizi iyi kontrol etmez veya onlara teslim olursanız, alko­lik, uyuşturucu madde kullanan, amaçsız bir biçimde kaybolup ya­şama sevincini yitirmiş bir kişi olabilirsiniz.

İkinci evde Neptün'ün işlevi

Para dahil her şeyi idealiniz için harcamaya hazırsınız. Maddi şeyleri kullanma konusunda ülkü­cü, özgürlükçü, varlığını insancıl ve ruhsal amaçlarla kullanmaktan çekinmeyen birisiniz. Büyük bir servet kazanabileceksiniz.
Para kazanma yolları hakkın­daki görüşleri kurnazca. Ancak para gelse de bilinmeyen çevreler­de harcanır gider. Elinizi cebinize veya cüzdanınıza attığınızda etra­fınızdaki herkesi görürsünüz. İn­sanlara bir şeylere vermekten gizli bir tatmin buluyorsunuz. Malınızı tutmakta güçlük çeken, hovarda, serüvenci bir yaradılışınız var.
Neptün hiçbir kötü etki alma­mışsa, paranızı harcama konusun­daki eğilimlerinizi dengelemelisiniz. Neptün sert etkiler aldıysa, parasal bir karmaşa içinde olup, yaşamınınız kazanma konusunda tembellik edersiniz. Maddi yön­den kullanılır, yıkım yüzünden çok sarsılırsınız. Para desteği için baş­kalarından yardım bekleme eğili­minde olduğunuzdan daha pratik olmalısınız.

Üçüncü evde Neptün'ün işlevi

Olağanüstü sevgileriniz var. Beyninizin ve düş gücünüzün yar­dımıyla yüksek enerji düzeylerin­den bilgi alabilen ve vizyon görme yeteneği olan bir kişisiniz. Telapatik görüşmeler yapabilirsiniz. Do­ğaüstü Ve mistik konulara yatkın­sınız. Kitlelerle ilişkileriniz olabi­lir. Bilginizi paylaşmalı, bilgi al­mak için kanal görevini üstlenme­lisiniz. Evrensel algılarınız yüksek, yüksek ruhlar tarafından kötü amaçlı kullanılabilir.
Çalışırken disiplinli, düşünür­ken pratik davranan bir kişisiniz, içinizde doğan şeylerin uygulama alanı var. Neptün sert etkiler aldıy­sa, öğrenme güçlüğü, boş kafalı­lık, fantaziye düşkünlük ve hayal­cilik tehlikesi vardır. Kardeş ve komşularınızla aranızda yanlış an­laşmalar olabilir. Anlaşma yapar­ken ya da söleşme imzalarken boş bulunmamalısınız. Görüşmeleri­niz ve yolculuklarınız belirsiz ola­bilir. Yakınlarınız size takma adı takabilirler.

Dördüncü evde Neptün'ün işlevi

Evinize, çocuklarınıza ve aile­nize tuhaf bir duygusallıkla, bilinçaltından bağlısınız. Anne ya da babanız ya da başka bir yönde özel bir kişi olabilir Genellikle ya su kenarında oturur ya da oturmak istersiniz. Doğaya ve toprağa duygusal bağ­larla bağlanırsınız.
Neptün sert etkiler aldıysa, ai­le ilişkileriniz belirsiz, çevreniz bir karmaşa içindedir. Tüm dünyaya annelik yapmak istediğinizden, yabancıları evinizde barındırırsı­nız. Aile yaşamınız sırlarla doludur.
Duygusal zorluklarınız, iyileş­mesi imkansız duruma gelerek, ileriki yıllarda sinir hastalıklarına neden olabilir. Yaşamınızın son yıllarını meditasyonla ya da yalnız­lığa gömülerek inzivada geçirebi­lirsiniz. Neptün çok ağır etkiler aldıysa, aile üyeleri ve ana-babanızla ilgili zorluklar, sinir has­talıkları yaratabilir.

Beşinci evde Neptün'ün işlevi

Sevdiği şeyleri tabulaştıran bir yanınız var. Şuur altından gelen duygusal ilişkilere yatkın, doğuş­tan artistik yetenekli birisiniz.
Rol yeteneğiniz uygulamalı sa­natlarda, özellikle tiyatroda başa­rılı olmanızı sağlayabilir.
Cinsel yaşamınız ve duygusal ilişkileriniz özel çevrelerde geçe­bilir. Neptün sert bir etki aldıysa, gizli duygusal ilişkileriniz olur, ama sonunda düş kırıklığına uğra­yabilirsiniz.
Neptün iyi etkiler aldıysa, ka­raborsacılığa yatkınsınız. Harca­malarınıza ve spekülasyonlara karşı tetikte olmalısınız. Duyarlı, sezgi gücü kuvvetli, Neptün sert etkiler aldıysa çözümlenmesi güç ruhsal sorunları olan çocuklarınız olur. Çocuklarınıza boş verebi­lirsiniz.
Evlilik dışı çocuk sahibi olur ve onları kabul etmezsiniz. Bazı durumlarda biç evlenmemiş kişi­lerin çocuğu durumuna düşebi-len, parçalanmış bir ailenin çocu­ğu da olabilirsiniz.

Altıncı evde Neptün'ün işlevi


Dini, milli ve hamasi konular­da siz hep en öndesiniz. Hayır iş­lerine coşkuyla sarılan, sağlık ve iş derslerini zor öğrenen bir kişi­siniz. Ancak, yeni yöntemleri sez­gisel olarak kavrayabiliyorsunuz.
Evcil ve küçük hayvanları çok sever, bazı durumlarda onlarla ko­nuşabilirsiniz. Hemopatik ilaçlar, ruhsal iyileştirme, şifalı otlar ve di­ğer iyileştirme yöntemleri ile ilgi­lenirsiniz.
Neptün sert etkiler aldıysa ruhsal illetleriniz iyileşmesi zor hastalıklara yol açabilir. Aynı za­manda akıl hastalığı ya da kara­sevdaya yakalanabilirsiniz.
Alkol, uyuşturucu maddeler ve diğer kaçış araçlarından sakınma­lısınız. Beslenmenize dikkat edip, doğal yiyeceklerle hastalığınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.
Neptün sert etkiler aldıysa, iş­siz kalabilirsiniz, iş hayatında uy­gunsuz bir çevre ve doyumsuz iliş­kiler içinde olabilirsiniz.
iş konusunda güvenilmez biri­siniz. Neptün iyi etkiler aldıysa, uyumlu çalışma koşullarınız ve iş arkadaşlarınızla duygusal bağları­nız olur. Genellikle hastane ya da büyük enstitülerde ruhsal iyileştir­me ile ilgili bir işte çalışırsınız.

Yedinci evde Neptün'ün işlevi

Eşinize karşı ruhani denilecek bir bağlılığınız var. Eşinizle aranız­da telapatik bir bağ olmalı. Başka­larını sezgisel olarak hissedersi­niz. Onların ruhsal durumlarından, duygularından kolayca etkilenirsi­niz. Ruhsal değerleriniz ilişkileri­nize yansıdığı için, sevginiz anla­yışlı ve egodan uzaktır.
Ruhsal yönü olumlu bir evlilik yaparsınız. Artistik ve müzik yete­neğiniz, en azından bu konulara yaklaşımınız vardır. Neptün sert etkiler aldıysa, duygusal karışık­lıklar yüzünden evliliğinizde güç­lükler ortaya çıkabilir. Başkaları sizi şaşırtıp yanlış yola yöneltebi­leceğinden, çevrenize karşı uya­nık olmalısınız. Neptün'e gelen sert açılar sizi sosyal sorumluluk­lar ve ortaklıklar konusunda güve­nilmez biri yapar.Neptün çok sert etkiler almış­sa, başkalarını kandırabilirsiniz. Ortağınız hilekâr, güvenilmez, ruh­sal bozuklukları olan biri olur.
Toplumsal skandallar yaratabi­lirsiniz.

Sekizinci evde Neptün'ün işlevi

Ruh çağırabilen, transa geçip üst alanlardan bilgi alan bir kahin olmalısınız. Spritüalizma ya da ruhsal konulara eğilimli, ölmüş ki­şilerin ruhları ile görüşmeye tut­kulu birisiniz.
Vergi, miras ve sigorta işleri­niz gizli çevrelerde olabilir. Durugörü ile yüksek alanlardan bilgiler alabilirsiniz. Doğaüstü bitimlerle çok ilgilenirsiniz.
Neptün sert etkiler aldıysa, doğaüstü güçleri kişisel kazancı­nız için kullanabilir, büyülerle uğ­raşabilirsiniz. Birleşik kazançlar, ortağınızın sermayesi gibi konu­larda zorluk ve kayıplarla karşıla­şır, kandırılırsınız. Vergi kaçakçı­lığı ya da ölünün arkasından sigor­ta hilesi gibi işier yapabilirsiniz.

Dokuzuncu evde Neptün'ün işlevi

Dinin tasavvuf gibi mistik yön­leri ile ilgilenen, yoga sistemleri, meditasyon ve mistik doğu dinle­rine meraklı bir kişisiniz. Bilge bir görünüşünüz var. Çok etkilenen sezgisel bir kafa yapınızla çok de­ğerli bilgiler elde edebilirsiniz.
Neptün sert etki aldıysa, uygu­lama alanı olmayan bilgilere fana­tik bir biçimde yaklaşır, ruhani ön­derlere tapınırsınız. Büyük bir pey­gamberin mürşidin veya kendini şeyh sanan birinin ya da bir ruh­sal öğretinin seçkin öğrencisi ol­duğunuza inanırsınız. Ruhani bir kişinin sergilediği kibir ve bencil­likle, gerçek bir ruhani öğretmeni
Başarısız, bir iş sahibi olmak için gerekli öğrenime önem ver­meyen bir kişisiniz. Evlilik nede­niyle yakınlarınızla sorunlarınız olacaktır.

Onuncu evde Neptün'ün işlevi

Siz üst boyutların insanısınız. Sezgileri meslek hayatında önem­li rol oynayan bir başkan, ruh bi­limci, ruh doktoru, astrolojist ya da durugörü medyumu olabilirsi­niz. Güven içinde olan ama gizli ve perdearkası bir işiniz olabilir. Ruh­sal önder olabilirsiniz. Anne ya da babanız herhangi bir yönden tuhaf bir kişidir. Mesleğinizde tuhaf bir çevrede ve alışılmamış bir konuy­la ilgilidir. Artist ya da müzisyen olabilirsiniz. Neptün iyi etkiler al­mışsa, fedakârlığınız ve deruni yaklaşımlarınızla ünlü olabi­lirsiniz.
Neptün sert etkiler aldıysa, mesleğinde pratik olmayan, bir iş tutamayan, iş arkadaşları ile geçi-nemeyen bir kişisiniz, işinizde gü­venilmez, hileci bir kişi olarak ta­nındığınız için saygınlığınızı yiti­rirsiniz. Skandala neden olabilirsi­niz. Tutkularınız bencilce oldu­ğundan girişimleriniz kötü sonuç­lar verir.

Onbirinci evde Neptün'ün işlevi

İdealist anlamda arkadaş ve grup ilişkileri olan, eli açık birisi­niz. Geçmişten aldığınız manevi destekle ve ruhani bir şemsiye al­tında olduğunuz için arkadaşları­nıza ruhsal açıdan önderlik eder ve amaçlarını gerçekleştirmelerin­de yardımcı olursunuz.
Arkadaşlarınızla aranızda ruh­reksinmelerine duyarlısınız, in­sancıl ve ruhsal amaçlarla grupla­ra katılırsınız. Mistik gizli kuruluş­lar sizi çeker.
Neptün sert etkiler aldıysa, ar­kadaşlığınıza güvenilmez. Arka­daşlarınız gizli düşmanlarınız ola­bilirler. Rezil kuruluşların etkisi ile alkol ve uyuşturucu maddelere alışabilirsiniz. Arkadaş seçiminiz genellikle yanlış olur. Uygulanma­sı olanaksız yanlış yönlendirilmiş bir ülkünüz vardır. Bohem eğilim­ler gösterirsiniz.


Onikinci evde Neptün'ün işlevi

İç murakabesi yüksek, deruni, kalp güzü açık bir insansınız. Kal­biyle sezgilere dayanan bir bağ kurmuş, mistik.ve dinsel eğilimle­ri olan bir kişisiniz. Bir mezhebe veya tarikata intisap etseniz hızla ilerler, ehli keşfolursunuz. Derin ruhsal araştırmalar için yalnızlığa gömülebilirsiniz. Geçmiş yaşam­larınızdan kalma anılarınız vardır.
Bilge bir kişisiniz. Dervişçe bir ha­vanız var. Neptün iyi etkiler almış­sa, durugörü medyumu, ruh bilim­ci ya da ruh doktoru olabilirsiniz. Müzik, şiir ve artistik yetenekleri­niz var.
Neptün sert etkiler almışsa, geçmiş sorunlardan kaynaklanan dalgınlıklarınız olabilir. Olumsuz ve yanlış yönlendirilmiş ruhsal et­kilere açıksınız. Bu nedenle zihin karışıklığı, dalgınlık, gündelik olaylarından kopmalar görülebilir.Bilinçaltından kaynaklanan sinirsel sorunlarınız ve korkularınız var.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi



Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Astroloji/Fallar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Astroloji/Fallar
16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar