Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Venüs ve Mars

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 3.651 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Venüs - Mars İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Venüs - Mars (olumlu) ilişkiliği

Akraba ve tanıdıklarına bağlı, onları seven hoşnut eden sabırlı birisiniz. Ayrıca ailenizdeki genç­lere önem verip yakınlık gösteren bir büyüksünüz.
Güzel planlar yapıp onlar hak­kında konuşmak yerine, eyleme geçmeye, bu planları gerçekleştir­meye çalışıyorsunuz. Her türlü sa­nat dalını beğendiğiniz gibi sana­tın mimarlık ve mühendislik dalla­rında yeteneklisiniz.
Duygusal şövalye ruhlu ve cin­sel çekiciliği olan birisiniz.Kafanız iyi çalışıyor iyi para kazanıyorsu­nuz. Neşelisiniz. Genç yaşta ve birdenbire evleneceksiniz. Karşı cinsten hoşlanıyor onlar tarafın­dan saygı görüyorsunuz. Dikkat-sizsiniz.Duygusal ilişkilere düş­kün, cinsel konularda biraz gev­şek ağızlısınız. Özgür olmazsanız çok sinirli olursunuz.

Venüs - Mars (olumsuz) ilişkisi

Karışık, karmaşık ve bir türlü dinamik bilmeyen, sancılı, tedir­gin bir duygu dünyanız var. Kaba, tartışmayı seven birisiniz. Cinsel ilişkilere olan düşkünlüğünüz skandallara adınızın karışmasına, mutsuz olmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızdan yana bahtsız ol­duğunuz gibi dikkatsizlik ve boş harcamalarınız yüzünden kaybınız çok, çünkü arkadaşlarınız sizi kıs­kanıyorlar.
Kumar, borsa gibi uğraşlar si­zin için kazançlı değil. İstediğiniz zaman yolunuza çıkan engelleri aşabiliyorsunuz. Kötü tutkularınız, açık saçık ve havadardır. Kendini­ze bile saygınız yok. içki ve zevk düşkünlüğünüz sağlığınızı bozabi­lir.
Kadınsanız istenmeyen davra­nışlarda bulunur, alt tabakadan bi­ri olmaya yatkın olursunuz. Kolay hoşnut olmaz, karşınızdakinden çok şey bekler, bu yüzden de düş kırıklığına uğrarsınız. Sıcak ve et­kileyici duygularla başlayan duy­gusal ilişkileriniz kavgalarla, kap­risle biter.
Doğum haritanızda Venüs güçlü ve Mars ile kavuşum duru­munda duygusal, kolayca incinen bir tipsiniz. Her şeyden zevk alır­sınız. Mars güçlü durumda ise, kü­çük şeylere kızar, kaba davranış­larda bulunursunuz. Konuşkansı­nız. Aşk yaşamınız hareketli fakat bu konuları ciddiye almıyorsunuz.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar