| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz ve Saç Renginiz
ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos Gerçek arkadaşlığın değerini bilir, her zaman liderdir. Sevdiklerini ihmal etmez. Ancak iş yaşamındaki monotonluk onu somurtkan yapar. Tutkulu, yaşamsal ve enerjik olarak ateşli bir erkekdır. Karakterine uygun renkleri tercih eder. Aslanın yelesini andıran uzun, parlak ve gür saçlara sahip olanlar için fındık kabuğu en uygun renk. hahaha uymadı renk birde kadın yazıyordu erkek olarak degistim. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz ve Saç Renginiz Saçım kuzguni siyah..Balık kadını na toprak tonları yakışırmış bana da siyah yakışıyor | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
Bende başak burcuyum he zaman platin rengi tercih ediyorum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
Kafası her zaman karışıktır, geriye dönüp geçmişin muhasebesini yapmayı sever
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
KOVA 20 Ocak- 18 Şubat Aşktan yana en parlak burçlar arasındaki kova kadını, sıradışı zevklere sahiptir ve isyankardır. İş hayatında ise, barış, huzur ve uyum içinde çalışmayı sever. Midesine düşkündür. Üstelik tam bir alışveriş çılgınıdır. Daima geleceğin kanatları üzerinde uçuş halindedir. Yoğun ve net kızıllar Kova kadını ile bütünleşir. sadece başı uyuya saç kısmı değil | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz ve Saç RenginizHTML Kodu: biraz tutuyor ama hepsi değil | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
evet sıra dışı zevklere sahibim. kızıl bi ara kullandım. çok da beğendiler.kovayla ilgili doğru tespit. teşekkürler
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
koyu kumral saç rengi evet | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Birkaçı tutuyor evet (: paylaşım için teşekkürler...
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
kısmen tutturmuşlar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| burcunuz, renginiz, saç |
Burcunuz ve Saç Renginiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 15 Soruda Burcunuz ve Siz | volture | Astroloji/Fallar | 16 | 26-09-2009 14:47 |
| Burcunuz Neyi Temsil Ediyor? | _PaPiLLoN_ | Astroloji/Fallar | 24 | 17-07-2009 00:14 |
| Burcunuz ve Cinsel Yaşamınız | volture | Astroloji/Fallar | 0 | 15-07-2008 22:21 |
| Burcunuz ve Parfümünüz | _PaPiLLoN_ | Astroloji/Fallar | 0 | 24-08-2007 18:57 |