| | #1 (mesaj-linki) | |
| Burcunuz Neyi Temsil Ediyor? KOÇ: Mars: Cazibe, Savaş temsilcisi BOĞA: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Sanatlar temsilcisi İKİZLER: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi YENGEÇ: Ay: Hislerin temsilcisi ASLAN: Güneş: Üstün gücün temsilcisi BAŞAK: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi TERAZİ: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Saatlar temsilcisi AKREP: Mars: Cazibe, Savaş temsilcisi YAY: Jüpiter: Neşe, Zenginlik temsilcisi OĞLAK: Satürn: Disiplin temsilcisi KOVA: Üranüs: Değişiklik, Ani Başlangıç ve Sonuçlar temsilcisi BALIK: Neptün: Hayaller temsilcisi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? BAŞAK: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi vaLLa ne desem ki şimdii uymuş herhaLde payLaşımın için saoL | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? TERAZİ: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Saatlar temsilcisi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? YENGEÇ: Ay: Hislerin temsilcisi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? BALIK: Neptün: Hayaller temsilcisi Burcumu soylemeye utanir oldum dewamli hayal felan kurmuyoruz kardesim yaa... Birine Balik burcuyum deyince himmm cokmu hayal kuruyosun diyor... Biktim yawww... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? ASLAN: Güneş: Üstün gücün temsilcisi aslanım yani cok görmemek lazım | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor? BAŞAK: Merküri: Zeka, Hareket temsilcisi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor?
bencede
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Burcunuz neyi temsil ediyor?
tam bana uyuyo ama aslında fazla inanmak istemem fallara
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Burcunuz Neyi Temsil Ediyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burcunuz ve Saç Renginiz | Pollyanna | Astroloji/Fallar | 39 | 26-09-2009 14:50 |
| 15 Soruda Burcunuz ve Siz | volture | Astroloji/Fallar | 16 | 26-09-2009 14:47 |
| Burcunuz ve Parfümünüz | _PaPiLLoN_ | Astroloji/Fallar | 13 | 03-03-2009 14:41 |
| Bu Sene Eurovision'da Türkiye'yi Kim Temsil Etsin? | KENCISii | Arşive Kaldırılan Konular | 36 | 11-12-2008 21:52 |
| Cash Flow - Hayat Devam Ediyor | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 16:43 |