| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. ![]() ![]() ![]() Mavi Karanlıkta çoğunluk Tweety galiba | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? (10-17 puan): TAZ Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor. Tavsiye: Bu vahşi karakterinizle kendinizi ve etrafınızdakileri incitebilirsiniz. Dikkatli olun. ben sırayı bozdum galiba..ama istisnalar kaideyi bozmaz... ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. Ben bu muyum şimdi ![]() | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? Bu testte bi eksik var yahu... gadget olması gerekirken mickey fare cıktım anlamadım walla | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?
Valla Tweety'mişim | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||