Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Sayfa 3

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 158.202 Cevap: 96
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Mart 2006       Mesaj #21
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Balık Erkekleri

Sponsorlu Bağlantılar
Balık erkekleri tüm burçlar içinde en romantik, aşka tapan, duygusal ve duyarlı yapıya sahip olanıdır. Kadınların dilinden çok iyi anlamaları, onlarla nasıl yaşanacağını iyi bilen, Onların ideal erkekler listesinin başında gelmesini sağlar. Aşklarını, duygularını ifade etmeleri için inanılmaz yöntemleri vardır. Akıllı ve gelişkin estetik zevkleri olan, dominant karakterli kadınları severler. Ancak kendileri kadar duygusal derinliği olmayan biriyle de mutlu olabilmeleri çok güçtür. Derin aşklarına karşılık almak için uzun süre beklemekten bıkmazlar. Ama aradıkları kadını bulabilene kadar da renkli bir aşk hayatları olur. Mesleki alanda çok büyük hırsları olmadığı için pozisyon ya da mevki için çok büyük mücadeleye girmemeyi tercih ederler. Mücadele etmek zorunda kalırlarsa da çok mutsuz olurlar. Çünkü bu onlar için çok yorucudur. Varoluşlarının bir nedeni olduğunu kanıtlamak istercesine, insanlara yardım edebileceklerini, onların gelişimine destek olabilecekleri alanlarda tatmin olmaları kolaydır. Ayrıca, sanat, sinema, dans ve moda da kendilerini tam ifade edebilirler.

Msn Happy
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2006       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
OLAY FM FAL

Sponsorlu Bağlantılar
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Geçmişe takılı kalmak yerine, geleceğe yönelmeli üstünüzde biriken enerjiyi pozitif yönde yeni projelerde değerlendirmelisiniz. Değişim kaçınılmaz.
BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
Merkür'ün geri harekette olması belli bir konu üzerine odaklanmanızı zorlaştırıyor. Ancak çevreniz size her konuda destek olacak. Fazla masraf yapmamaya çalışmalısınız.
İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)
Biraz daha disiplinli hareket edebilirseniz, tüm gerginliklere ve aksaklıklara rağmen hedefe koyduğunuz olayları gerçekleştirebileceksiniz. Ön plana çıkma arzunuz ağır basıyor.
YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)
Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz de istediğiniz randımanı alamamanıza rağmen iyimserliğinizi koruyacaksınız. Hayatınızda değişiklik ve yeni şeyler öğrenme ihtiyacınız ağır basıyor.
ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bu hafta olumlu bakışınızı kaybetmemek için kendinizi fazlası ile zorluyorsunuz. Parasal konular ve ortaklarla yapılacak işler huzursuzluk yaratabilir. Aceleci olmayın.
BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)
Burcunuzda meydana gelecek ay tutulması duygularınızı kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Hayatınızda işte ya da evde meydana gelen değişikliklere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerden yararlanabilmek için duyguları arka planda bırakın!
TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Özellikle hafta sonuna doğru sosyal hayatınız renkleniyor. Hafta genelinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabırlı ve programlı olabilirseniz iş hayatınızda yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönem.
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Zevklerinize yöneleceğiniz, aşkı aradığınız bir haftanın içinde bulunuyorsunuz. Keyif alayım derken gerçeklerden uzaklaşmamaya ve fazla harcama yapmamaya özen göstermelisiniz.
YAY (23 Kasım - 21 Aralık) Sosyal hayatınız renkleniyor ama ikili ilişkilerde ve iş hayatınızda dikkatli olmalı ve gerilimden uzak hareket etmeye çalışmalısınız.
OGLAK (22 Aralık - 20 Ocak)
Her duyduğunuza inanmamanız gereken bir hafta. Ev aile konuları, yakın çevre ile ilişkiler bu hafta ön planda. Parasal şanslar kapıda!
KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)
Enerjiniz yüksek ve yaratıcı bir dönemdesiniz. Ancak parasal konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.
BALIK (19 Şubat - 20 Mart)
Öfkenizi kontrol altına almalı, enerjinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Bu sayede işinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle bu hafta fazlaca ilgilenmeniz gerekebilir.

Son düzenleyen GusinapsE; 10 Mayıs 2006 01:37
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
18 Mart 2006       Mesaj #23
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Numeroloji ile karakter tahlili


Astroloji gibi ‘Numeroloji’nin temelleri de antik uygarlıklara, antik düşünceye dayanıp, Ortadoğu’dan Batı’ya uzanıyor.
Pisagor ile gündeme gelen, Numeroloji ile Numerolog Sylvie Vager’e göre doğum tarihinden yola çıkarak karakter analizi ve hayatınızın akışını belirlemek mümkün.
Kişiliğinizi öğrenmek için (gün, ay ve yıl olmak üzere) tüm sayıları topluyorsunuz. Ardından elde ettiğiniz bu toplamı tek bir rakama indiriyorsunuz. 1 ile 9 arasındaki bu rakama doğum sayısı deniliyor. Ve bu, karakter tahlilinizi yapıyor...


Örneğin, doğum tarihiniz 2 Nisan 1957...

Yapılacak işlem şöyle;

2+4+1957 = 1963 = 1+9+6+3 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1


Numaranız 1 ise; TUTKULU VE YARATICI

Numaranız 2 ise; DUYGUSAL VE HUZUR DÜŞKÜNÜ


Numaranız 3 ise; MEDYATİK VE BAŞTAN ÇIKARICI

Numaranız 4 ise; SABIRLI VE ÇALIŞKAN

Numaranız 5 ise; CESUR VE BAĞIMSIZ

Numaranız 6 ise; SEVİMLİ, ROMANTİK VE GÜVENİLİR

Numaranız 7 ise; BAĞIMSIZ VE TUTKULU

Numaranız 8 ise; CÜRETKAR VE DİSİPLİNLİ

Numaranız 9 ise; DUYGUSAL


Numaranız 1 ise
TUTKULU VE YARATICI

Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. İnsanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıradışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz....

Numaranız 2 ise
DUYGUSAL VE HUZUR DÜŞKÜNÜ
Duyarlı ve duygusal bir yapınız var. Güç gösterilerine ve acımasız tenkitlere dayanamazsınız. Dengeniz ailede yakaladığınız huzura bağlı. Dinginlikten mutlu olursunuz. Bir karar aldığınızda uzun bir süre "Acaba iyi mi yaptım?" diye düşünmekten kurtulamazsınız. Duygusal açıdan, yanlız kalmak sizin için en büyük cezadır Şefkate ve sevilmeye olan ihtiyacınız sizi her zaman uyumlu biri olmaya iter...


Numaranız 3 ise
MEDYATİK VE BAŞTAN ÇIKARICI

Hızlı, dinamik ve meraklı bir yapınız var. Hareketli bir sosyal yaşam sizin için hayat damarı gibidir. Kalıplaşmış ilkeler ve sert kurallardan hiç hazzetmezsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kendi lehinize çevirmekte üstünüze yoktur. Arkadaş canlısı birisiniz, gittiğiniz her ortamda insanlarla iletişim kurar ve asla yanlız kalamazsınız. Duygusal yönden, insanları baştan çıkarmaya çok yatkınsınız.


Numaranız 4 ise
SABIRLI VE ÇALIŞKAN
Sorumluluk ve denge sizi tanımlamak için kullanılan en doğru iki sıfat. Ciddiyetiniz ve ağır başlılığınızla tanınırsınız. Çalışma, azim ve sabır üzerine kurulu bir dünyada yaşamak sizi mutlu eder. En iyi dostunuz zamandır. Genellikle çevrenizdekiler tarafından beğenilen ve takdir edilen bir insansınız. Boş sözler ve vaatlere kanmaz, kalıcı birliktelikleri tercih edersiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz.


Numaranız 5 ise
CESUR VE BAĞIMSIZ
Hayatınız deneyimler ve kazançlar üzerine kuruludur. Tutkulusunuz ve sağduyunuzun sesine sık sık kulak verir, insanları etkilersiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz, baskılara ve zorlamalara hiç gelemezsiniz. Cesaretlisiniz, gözünüzü pek az şey korkutur. Ticari konular, sanat, medya ve öğretim alanlarında çok başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönden gel - geç ilişkiler sizin yapınıza uymaz.


Numaranız 6 ise
SEVİMLİ, ROMANTİK VE GÜVENİLİR
İnsanları çok sever, kendinizden başkasına güvenmemek gerektiğini düşünürsünüz. Adaletsizliğe tahammülünüz yoktur, sezgileriniz ve altıncı hissiniz çok gelişmiştir. Güzelliğe kayıtsız kalamazsınız ve uyum birlikteliğini ararsınız. Mükemmelin peşinde koşarsınız. Romantik ve duyarlısınız, size ihtiyacı olduğunu hissettiğiniz biri karşısında hemen yelkenleri suya indirirsiniz. Güvenilecek bir insansınız.


Numaranız 7 ise
BAĞIMSIZ VE TUTKULU
Son derece tutkulusunuz. Çevrenize esrarengiz hava yayarsınız, bu da insanları size çeker. Aşırıya varan bağımsızlık düşkünlüğünüz yüzünden yanlız da kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için başkalarına da ihtiyacınız olduğunu çoğu kez göz ardı edersiniz. Duygusal yönden seçicisiniz. Tek kişiye bağlanana dek sayısız ilişkiye girebilirsiniz. Maceracısınız ve ancak tutkulu biriyle mutlu olabilirsiniz.


Numaranız 8 ise
CÜRETKAR VE DİSİPLİNLİ
İyi ve kötü arasında bir denge tutturmak gerektiğine inanır, bunun için çalışırsınız. Paranın gücüne inanırsınız ve vasat şeyler asla sizi ilgilendirmez. Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Tam olarak otoriter olmamakla birlikte eleştirilere pek de gelemezsiniz. Bu durumda kırıcı bir insan olup çıkarsınız. Çabuk iletişim kurarsınız, duygularınızı açıkça ifade edersiniz. Kıskanç bir sevgili olursunuz.



Numaranız 9 ise

DUYGUSAL

İdealist ve tutkulu birisiniz. Genel kurallar sizi fazlasıyla sıkar. Beğenmediklerinizle yakın ilişki içine girmekten kaçınır, hayranlığınızı kazanan insanlarla arkadaşlık kurarsınız. Ancak bu seçiciliğinizden aşırıya kaçarsanız, kibirli olmakla suçlanır ve hatta yalNız kalabilirsiniz. Cana yakın ve yaratıcı olmaya aslında çok yatkınsınız. Duygusal yönden; birlikte olduğunuz kişiye karşı son derece anlayışlısınızdır.









hikaye1001721ec
Son düzenleyen GusinapsE; 10 Mayıs 2006 01:39
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
19 Mart 2006       Mesaj #24
melish - avatarı
Ziyaretçi
Dogar dogmaz nasil bir isme sahip olunuyorsa ,yine dogum tarihiyle birlikte herkes bir kisilik özelligine sahip oluyor.
Gary Goldschneider ve Joost Elffers'in hazirladigi "The Secret Language of Birthdays" (Dogum Günlerinin
Gizemli Dili) adli kitaba göre, Iste dogum günlerine göre kisilik özellikleriniz :

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)
21 Mart Berrak
22 Mart Dogrucu
23 Mart Merakli
24 Mart Sade
25 Mart Dinamik
26 Mart Güvenilir
27 Mart Baslatici
28 Mart Masum
29 Mart Gözlemci
30 Mart Uzlasmaz
31 Mart Inatçi
01 Nisan Agirbasli
02 Nisan Idealist
03 Nisan Dayanikli
04 Nisan Kararli
05 Nisan Is bitirici
06 Nisan Deneyci
07 Nisan Coskulu
08 Nisan Vicdanli
09 Nisan Ölçüsüz
10 Nisan Gözüpek
11 Nisan Politik
12 Nisan Sosyal
13 Nisan Kutsal
14 Nisan Gelenekçi
15 Nisan Insancil
16 Nisan Komik
17 Nisan Ciddi
18 Nisan Savunmaci
19 Nisan Iradeli
20 Nisan Mücadeleci

BOGA (21 Nisan - 20 Mayis)
21 Nisan Sorumlu
22 Nisan Saglam
23 Nisan Ürkek
24 Nisan Korumaci
25 Nisan Maddeci
26 Nisan Terbiyeli
27 Nisan Yeterli
28 Nisan Sadik
29 Nisan Hüzünlü
30 Nisan Vazifesinas
01 Mayis Alayci
02 Mayis Inceleyici
03 Mayis Iletisimci
04 Mayis Dadi
05 Mayis Külyutmaz
06 Mayis Fantastik
07 Mayis Düskün
08 Mayis Dobra
09 Mayis Mert
10 Mayis Yalniz
11 Mayis Gezgin
12 Mayis Bagimsiz
13 Mayis Çekici
14 Mayis Taskin
15 Mayis Hayalci
16 Mayis Becerikli
17 Mayis Çetin
18 Mayis Hareketli
19 Mayis Iknaci
20 Mayis Disavurumcu


IKIZLER (21 Mayis-21 Haziran)
21 Mayis Yaratici
22 Mayis Destansi
23 Mayis Aktarici
24 Mayis Görkemli
25 Mayis Cüretkar
26 Mayis Anaç
27 Mayis Fedakar
28 Mayis Fevri
29 Mayis Acar
30 Mayis Çevik
31 Mayis Kirici
01 Haziran Gözde
02 Haziran Çözücü
03 Haziran Edali
04 Haziran Elestirici
05 Haziran Öncü
06 Haziran Hayalperest
07 Haziran Eglendiren
08 Haziran Etkili
09 Haziran Israrci
10 Haziran Yanar döner
11 Haziran Göçebe
12 Haziran Iyimser
13 Haziran Maceraperest
14 Haziran Firtinali
15 Haziran Ayartici
16 Haziran Paragöz
17 Haziran Sanatçi
18 Haziran Cimri
19 Haziran Kiskirtici
20 Haziran Cazibeli
21 Haziran Keyifli

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
22 Haziran Alkisçi
23 Haziran Büyüleyici
24 Haziran Sihirbaz
25 Haziran Yenilikçi
26 Haziran Dirençli
27 Haziran Savunmaci
28 Haziran Duygusal
29 Haziran Havai
30 Haziran Güdümlü
01 Temmuz Kopmus
02 Temmuz Baygin
03 Temmuz Vefali
05 Temmuz Sovmen
06 Temmuz Arzulu
07 Temmuz Teshirci
08 Temmuz Pragmatik
09 Temmuz Saskin
10 Temmuz Dengesiz
11 Temmuz Dikkafali
12 Temmuz Inandirici
13 Temmuz Firsatçi
14 Temmuz Abartici
15 Temmuz Bastan çikaran
16 Temmuz Gergin
17 Temmuz Profesyonel
18 Temmuz Içten
19 Temmuz Mekanik
20 Temmuz Istikrarsiz
21 Temmuz Trajikomik
22 Temmuz Dalgali

ASLAN (23 Temmuz -23 Agustos)
23 Temmuz Is bitirici
24 Temmuz Degisken
25 Temmuz Kahraman
26 Temmuz Müjdeci
27 Temmuz Kararli
28 Temmuz Sampiyon
29 Temmuz Gelenekçi
30 Temmuz Somut
31 Temmuz Insancil
01 Agustos Özgün
02 Agustos Çok yönlü
03 Agustos Sorgulayici
04 Agustos Rehber
05 Agustos Sogukkanli
06 Agustos Essiz
07 Agustos Temiz yüzlü
08 Agustos Numaraci
09 Agustos Hisli
10 Agustos Kadife sesli
11 Agustos Onaylayici
12 Agustos Muhafazakâr
13 Agustos Tuhaf
14 Agustos Kopyaci
15 Agustos Emredici
16 Agustos Hararetli
17 Agustos Öfkeli
18 Agustos Dayanikli
19 Agustos Sasirtici
20 Agustos Gizemli
21 Agustos Disadönük
22 Agustos Deneyimli
23 Agustos Kusursuz

BASAK (24 Agustos-23 Eylül)
24 Agustos Cinfikirli
25 Agustos Kontrolsüz
26 Agustos Yardimsever
27 Agustos Sosyal
28 Agustos Dilbaz
29 Agustos Yapici
30 Agustos Sert
31 Agustos Gösterisçi
01 Eylül Mantikli
02 Eylül Iskolik
03 Eylül Basina buyruk
04 Eylül Insa eden
05 Eylül Hükümdar
06 Eylül Kaderci
07 Eylül Basarili
08 Eylül Titiz
09 Eylül Talepkar
10 Eylül Azimli
11 Eylül Dramatik
12 Eylül Savasçi
13 Eylül Ihtirasli
14 Eylül Kavrayisli
15 Eylül Yönetici
16 Eylül Coskun
17 Eylül Azimli
18 Eylül Ketum
19 Eylül Iyi görünümlü
20 Eylül Amir
21 Eylül Zevkli
22 Eylül Yorulmak bilmez
23 Eylül Güncel

TERAZI (24 Eylül-23 Ekim)
24 Eylül Avare
25 Eylül Taslamaci
26 Eylül Sabirli
27 Eylül Hirsli
28 Eylül Kalp kiran
29 Eylül Tepkisel
30 Eylül Gafçi
01 Ekim Iz sürücü
02 Ekim Sivri
03 Ekim Modaci
04 Ekim Düzelmez
05 Ekim Ilkeli
06 Ekim Bohem
07 Ekim Muhalefet
08 Ekim Romantik
09 Ekim Cüretkar
10 Ekim Ekonomik
11 Ekim Rahat
12 Ekim Edali
13 Ekim Zor
14 Ekim Ilimli
15 Ekim Oyuncu
16 Ekim Yargiç
17 Ekim Dengeli
18 Ekim Lider
19 Ekim Piriltili
20 Ekim Modern
21 Ekim Benzersiz
22 Ekim Cazibeli
23 Ekim Çeliskili


AKREP (24 Ekim-22 Kasim)
24 Ekim Detayci
25 Ekim Saf
26 Ekim Organizatör
27 Ekim Mesafeli
28 Ekim Arastirmaci
29 Ekim Yenilikçi
30 Ekim Ileriyi gören
31 Ekim Pür dikkat
01 Kasim Saldirgan
02 Kasim Dönüstüren
03 Kasim Dünyevi
04 Kasim Kiskirtan
05 Kasim Gerçekçi
06 Kasim Enerjik
07 Kasim Kasif
08 Kasim Çilgin
09 Kasim Cezbedici
10 Kasim Degisken
11 Kasim Gizli
12 Kasim Karizmatik
13 Kasim Yorumcu
14 Kasim Sorusturmaci
15 Kasim Rastlantisal cancan (hııı )
16 Kasim Patron
17 Kasim Köprü
18 Kasim Huysuz
19 Kasim Yorumcu
20 Kasim Kafasi karisik
21 Kasim Sik
22 Kasim Liberal

YAY (23 Kasim-21 Aralik)
23 Kasim Saygisiz
24 Kasim Neseli
25 Kasim Çabalayan
26 Kasim Özel
27 Kasim Heyecanli
28 Kasim Çapkin
29 Kasim Öneren
30 Kasim Saldiran
01 Aralik Sen
02 Aralik Vurdumduymaz
03 Aralik Hünerli
04 Aralik Metanetli
05 Aralik Emin
06 Aralik Seçici
07 Aralik Benmerkezci
08 Aralik Terk edilmis
09 Aralik Süslü
10 Aralik Arzulu
11 Aralik Yogun
12 Aralik Narsist
13 Aralik Marifetli
14 Aralik Gösterisli
15 Aralik Olgun
16 Aralik Uçuk
17 Aralik Kimyager
18 Aralik Iri
19 Aralik Bakici
20 Aralik Dogurgan
21 Aralik Muamma

OGLAK (22 Aralik-20 Ocak)
22 Aralik Enerjik
23 Aralik Sarsici
24 Aralik Karmasik
25 Aralik Dogal
26 Aralik Yilmaz
27 Aralik Yardimci
28 Aralik Çokbilmis
29 Aralik Üstün
30 Aralik Az ve öz
31 Aralik Estetik
01 Ocak Düzenleyici
02 Ocak Bencil
03 Ocak Yogun
04 Ocak Formülcü
05 Ocak Kendini onaran
06 Ocak Içerikli
07 Ocak Siradisi
08 Ocak Fenomen
09 Ocak Hevesli
10 Ocak Görünmez
11 Ocak Degerli
12 Ocak Vahsi
13 Ocak Seyyar
14 Ocak Kaynasan
15 Ocak Çaresiz
16 Ocak Ergin
17 Ocak Agirsiklet
18 Ocak Çocuksu
19 Ocak Hayalperest
20 Ocak Basibos

KOVA (21 Ocak-19 Subat)
21 Ocak Lider
22 Ocak Bocalayan
23 Ocak Kisilikli
24 Ocak Ulasilmaz
25 Ocak Kaderci
26 Ocak Faal
27 Ocak Gelismis
28 Ocak Dayanilmaz
29 Ocak Kavgaci
30 Ocak Mükellef
31 Ocak Sair
01 Subat Gönüllü
02 Subat Kaliteli
03 Subat Hakiki
04 Subat Bükülmez
05 Subat Hatip
06 Subat Popüler
07 Subat Ütopik
08 Subat Müneccim
09 Subat Canli
10 Subat Yürekten
11 Subat Rahat
12 Subat Birlestirici
13 Subat Çevik
4 Subat Hazir cevap
15 Subat Mucit
16 Subat Animatör
17 Subat Sebatkâr
18 Subat Dahi
19 Subat Kâsif

BALIK (20 Subat-20 Mart)
20 Subat Izlenimci
21 Subat Candan
22 Subat Evrensel
23 Subat Tutarli
24 Subat Verici
25 Subat Bahaneci
26 Subat Uyandiran
27 Subat Hakiki
28 Subat Hoslanilan
29 Subat Delikanli
01 Mart Sanatçi
02 Mart Tutsak
03 Mart Tasarimci
04 Mart Soyut
05 Mart Cennet cehennem
06 Mart Güzel
07 Mart Somut
08 Mart Aykiri
09 Mart Astronot
10 Mart Psikolog
11 Mart Sezgili
12 Mart Atak
13 Mart Kaçinilmaz
14 Mart Görece
15 Mart Çok bilmis
16 Mart Esin
17 Mart Havai
18 Mart Kararsiz
19 Mart Israrci
20 Mart Oyunbaz


"Öğretmek bilmekten çok daha zordur. Bilmek istemeyenlere, bilgiye
direnenlere bir şey öğretmek de en zorudur. Cahiller bildiklerine inanırlar
ve yeni bilgilere direnirler. Ama aynı zamanda bir huzursuzluk içindedirler,
bu yüzden de gerçekten bilen insanlardan nefret ederler; onları yakarlar,
öldürürler..."

Konfiçyüs'e soruluyor: "Bir ülkeyi yönetmeye çağrılsaydınız, yapacağınız ilk iş ne olurdu?"
Konfüçyüs şöyle cevaplıyor:
"Hiç kuşkusuz dili gözden geçirmekle işe başlardım.
Dil kusurlu olursa sözcükler düşünceyi iyi anlatmaz.
Düşünce iyi anlatamazsa, yapılması gereken şeyler doğru yapılamaz, ödevler gereği gibi yapılmazsa, kültür bozulur.
Kültür bozulursa, adalet yanlış yola sapar.
Adalet yoldan çıkarsa, şaşkınlık içine düşen halk, ne yapacağını, işin nereye varacağını bilmez. İşte bunun içindir ki;
Hiçbir şey dil kadar önemli değildir".
Son düzenleyen melish; 19 Mart 2006 21:22 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
20 Mart 2006       Mesaj #25
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
KÖPEK ASTROLOJİSİ

Köpeğiniz kararsız mı? Yoksa evin reisi o mu? Kediniz dost canlısı mı? Ya da elinizi uzattığınızda tırnaklarıyla canınızı mı acıtıyor? Kediniz sokak meraklısı mı?

İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker tüm bu soruları yanıtlıyor. Medyuma göre, köpek ve kedilerin de tıpkı insanların gibi burçları bulunuyor, eğer hayvanınızla iyi geçinmek istiyorsanız burcunu ve burcunun özelliklerini bilmeniz gerekiyor. İşte, kedi ve köpeklerin astrolojik sırları...
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Köpek: Zodyak'ın ilk burcu olan Koç köpeği, cinsinin lideri olmak ister. Bağlanmaktan kesinlikle hoşlanmazlar. Başka köpeklere karşı hoşgörüsü bulunmayan Koç köpekleri, çevresini keşfetmek ister. Her gördüğü yemek artığını yer.
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Köpek: Sadık, namuslu, kolayca eğitilebilen bu burcun köpekleri, mükemmel rehber köpek olurlar. Çocuklarla çok iyi anlaşırlar. En büyük aşkları yiyecek, ikinci aşkları ise müziktir. Eğer boğa burçlu köpeğinizi mutlu etmek istiyorsanız ona Beethoven çalın. Saatlerce uslu uslu oturup, dinleyecektir.
İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)
Köpek: Bu burcun köpekleri çok çabuk sıkılır. Sürekli yeni yerler keşfetmek ister. Bir arkadaşınızdan köpeğinize birkaç gün bakmasını isteyin. Köpeğiniz bundan çok hoşlanacaktır. Eğer sabırsızlıklarının üstesinden gelirseniz, birkaç ufak atraksiyon öğretebilirsiniz. Gösterişe bayılırlar. Ancak köpeğinizi gözünüzden ayırmayın. İkizler köpeği, bir anda evinizi terk edip kaçabilir.
YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz)
Köpek: Sakın yengeç burçlu köpeğinize emir yağdırmayın. Yoksa ağlamasına engel olamazsınız. En duygusal köpekler, yengeç burçlulardır. Mükemmel anne-baba olurlar. Çocuklara bayılırlar. Sık sık huysuzlaşıp, sahiplerinin ilgi ve güvenini isterler.
ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Köpek: Kendinden emin, korkusuz, gururlu aslan burçlu köpekler, ideal polis köpeği olurlar. Kendini beğenmişliklerinin sınırı olmadığı gibi, sevginin merkezi olmaya da bayılırlar. Aslan burcu köpekleri, sahibine zarar gelmemesi için canlarını vermeye hazırdır. Ancak kedilerden çok korkar.
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)
Köpek: En temiz köpekler başak burcundan çıkar. Rutinden hoşlanırlar. Onun için her gün aynı saatte yürütülmek, aynı vakitte yemeklerini yemek isterler. Bu burcun hayvanları küçük olurlar. Küçük boyutlu köpekler bu burçta serpilip, gelişirler. Sadık olan bu köpekler, aynısını sahiplerinden de bekler.
TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
Köpek: Sahiplerini kolaylıkla ikna, hatta yönlendirme gücüne sahiptirler. Bu köpekler, paranın satın alabildiği herşeyle mutlu olurlar. Yattığı sepetin ipekle döşenmesine dikkat edin. Yalnız bırakılmaktan nefret ederler. Evde, yanlarında değilseniz sizi müthiş özlerler. Başka köpeklerin arkadaşlığını sevdikleri kadar, çevresinin barış, uyum içinde bulunmasından hoşlanırlar.
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Köpek: En iyi arkadaşınız, veya en kötü düşmanınız, ne olursa olsun, akrep köpekleriyle ilişkiler çok ateşlidir. En hafif kokunun bile izini sürebilirler. Seks güçlerinin fazlalığı nedeniyle, mükemmel yetiştirici köpek olurlar.
YAY (23 Kasım - 21 Aralık)
Köpek: Burcun yavru köpekleri enerji kaynağıdır. Büyüdükçe daha kontrollü, kaslı olurlar. Ateş grubuna dahil bu burcun köpekleri, ender şekilde kahraman ve şanslıdır. Çok iyi bir karaktere sahip bu köpekler, küçük oyunlarla sahiplerini şaşırtırlar.
OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)
Köpek: Bu burcun köpeklerinin doğar doğmaz yaşlı gözüktüğü söylenir. Ancak bu köpekler, büyüdükçe görünüşleri de güzelleşir. Zor görevlerden hoşlanmalarına rağmen, işi tamamlamaları uzun zaman alır. Uzun yürüyüşlerde hep geride kalırlar. İnatçı ve verilen emirlere karşı itaatsizdir.
KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)
Köpek: Eğer aptal bir köpeğiniz varsa, mutlaka kovadır. Başka köpeklere bile tuhaf gelen davranışları vardır. Bazan köpekten çok insan gibi davranırlar. Ancak kalpleri yine köpektir. Koşmaktan çok hoşlanırlar. Mutlu bir kova köpeği, özgürlüğüne düşkündür.
BALIK (20 Şubat - 20 Mart)
Köpek: Kırma köpeklerin ideal burcu balıktır. Ancak balık burçlu köpek olmak çok akıl karıştırıcıdır. Akıllarına bir fikir gelir gelmez, ancak bu fikri uygulayana kadar başka bir fikre kapılırlar. Genelde zayıf pençe ve bileklere sahiptirler. Buna dikkat edilmesi gerekir.
İNSANLARLA EVCİL HAYVANLAR ARASINDAKİ UYUM TABLOSU;
Koç : Bu burcun üyesi olan kedi ve köpekler çok şımarık ve oyuncu olurlar.
Boğa: Bu burçta doğan sevimli hayvanlar tembel ve saklanan tiplerdir.
İkizler : Her daim sahibine sokulmak isterler . sevilmek okşanmak en büyük tutkularıdır.
Yengeç: Her zaman sahibi ile haşır neşir olmak ister , eve gelen konukları asla hazmedemezler.
Aslan : Hani cilveli denir ya!! İşte o bu burcun üyeleri ,için tam bir kelime çat burada çat şurada misali.
Başak : Bu burcun üyesi olan şirin yaratıklar sahipleri ile anlaşamayıp, dışardan gelen insanlara sevgi beslerler.
Terazi : Eğer sahibi aynı burcu üyesi ise aşk denilecek kadar tutkun olurlar. Başka burcun üyesi ise insana fazla sokulmayı sevmezler.
Akrep : Son derece hisli alıngan azarlanmaya tahammülü yoktur. Evini terk etmeyi düşünürler.
Yay : Bu burçtaki hayvanlar deyim yerindeyse tam bir şımarık olurlar, yabancı veya sahibi olması hiç önemli değildir onlar için. Daima sevgi beklerler.
Oğlak : Her zaman sahibini izlemeyi tercih eder. Evine ve sahibine düşkünlüğüyle bilinen hayvanlardır.
Kova : Kendini beğenmiş , kimseye sokulmayan evin sadece bir ferdine aşık olan hayvanlardır.
Balık : Bu burcun hayvanları gezmek için yaratılmıştır , evde yalnız kamaya tahammülleri yoktur. Eğer yalnız kalacak olurlarsa ev eşyalarına zarar vermeyi düşünürler.
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
20 Mart 2006       Mesaj #26
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Kadın ve Aşk, Evlililik

Yay kadını, farklı olan herhangi bir şeyi sever. Yaşamın değişikliklerle, sürprizlerle ve yeni arkadaşlıklar la dolu olmasını ister. Tıpkı Yay erkeği gibi, kaçındığı her şeyin kendini çektiğini hisseder. Erkekleri baş tan çıkarıp, ilgiyi vücuduna çekmeyi sever. Yine de bu yeteneğinden do

layı suçlandığında, kendini koruyacaktır ve bu da bazı Yay kadınlarının taşıdığı bir özelliktir.

Her şeye rağmen, Yay kadınının hayatındaki en önemli rolü; aşk oynamaz. Manevi bağlılık ve samimi arkadaşlıklar, akıllı konuşmalar ve ortak ilgiler, onun aradığı şeylerdir.

Daima aktiftir ve her an her ortamda pek çok insanla tanışabilir. Bu nedenle aşkı ve doğru erkeği aramaz, çünkü onunla günün birinde karşılaşacağını bilir. Bir Yay kadınını sahiplenmeye ya da ona hükmetmeye çalışmak baştan başarısızlığa mahkûmdur. Gençken bir kelebek gibi, bir çiçekten diğerine konar, ancak evlilikte sadık bir eş örneğidir. Evliliğini çok ciddiye alır ve daima eşinin yanında olur, onu sever ve ona bakar. Tabii bireyselliğini serbestçe sergilemek koşuluyla. Ev işleriyle uğraşmaktan hoşlanmaz, ama yine de bunları yerine getirecektir, hatta olabildiği kadar çabuk.

Yay kadını doğru erkekle birlikte olduğunda tutkulu bir âşık olur. Onun fiziksel aşka olan ilgisini uyandırmayı bilmeyen bir eşe, kısa bir süre sonra kırmızı kartı gösterecek ve tereddütsüzce onu oyun dışı bırakacaktır. Tutkulu Yay kadını, kendisi ne şefkat gösterilmesini ve yumuşak davranılmasını ister. Maçoların onun yanında hiç şansı yoktur.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2006       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 Gıdıklanma Burcu

Bu bir şaka değil ama eğlenceli çünkü denenerek varılmış astro sonuçlardan derlenmiş. Siz de deneyin ama dikkatli olun, birini gıdıklayarak burcunu anlamaya kalkışırsanız, başınıza gıdıklanmaktan öte şeyler gelebilir.

Koç Burcu: Daha elinizi sürmeden yalvarmaya başlar, daha sonra durmanız için her tür rüşveti teklif edecektir.

Boğa Burcu: Yuvarlanarak, kendisini sizin atar yani resmen üstünüze oturur ve öyle kalır. Malum ya, o bir öküz yani boğadır.

İkizler Burcu: Yerlere düşer, gıdıklanmaya bayılır ama seans bitince hemen olanı unutur ve sorar; "Nerede kalmıştık? Konumuz neydi?"

Yengeç Burcu: Hiç tepki vermez, birşey söylemeden öylece bakar sonra kapıyı çarparak çıkıp gider ve saatler sonra geri gelir. On yıl sonra bir kavga sırasında, bu yaptığınızı yüzünüze vuracaktır.

Aslan Burcu: Önce anlamaz, sonra küser ve bunu neden yaptığınızı açıklamanızı bekler. Açıklamadan yani bunun bir şaka olduğunu anladıktan sonra gıdıklamaya devam etmenize izin verir.

Başak Burcu: Siz bıkıp duruncaya kadar, hiç gülmeden sabit bakışlarla yüzünüze bakacaktır.

Terazi Burcu: Hoşuna gidecektir ama dış görünüşünü bozduğunuz anda başınız derde girecektir.

Akrep Burcu:
Önce gıdıklanmaya dayanamaz sonra birden tüm gücünü kullanır, tekrar soğukkanlılığına bürünerek insiyatifi ele alır ve gözlerini gözlerinize dikerek, kaşlarını çatar ve; "Kes şunu, hemen..." der.

Yay Burcu: Çok eğlenir. Sonra aradan zaman geçer ve siz bir misafirinizle otururken, birden üzerinize saldırarak, gıdıklamaya başlar. Öcünü almayı asla unutmayacaktır.

Oğlak Burcu: Asla gıdıklanmaz çünkü evde değildir, muhakkak geç saatlere kadar çalışıyordur.

Kova Burcu: Sessizce kendisini kurtarmaya çalışırken, yüzünde hafif bir tebessüm belirir, bu arada bir gıdıklanma örgütünün kurulup, kurulamayacağını düşünmektedir.

Balık Burcu: Önce nefret eder sonra hoşlanmaya karar verir çünkü bunu başkalarının da yapmak isteyeceğini düşünmüştür.
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #28
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi

BURÇLAR VE SEKSMsn Sarcastic

Her burcun seks eğilimleri farklıdır. Bazı burçlar için aşk, öncelik taşırken bazıları için seksin aşkla yakından veya uzaktan alakası yoktur. Bazı burçların kadını ve erkeği farklı seks yaklaşımları gösterirken, bazıları aynı özellikleri gösterebilir.


KOÇ

Kadın


Koç kadını için seks spor gibidir. İçindeki güçlü enerjiyi boşaltabileceği muhteşem bir egzersizdir. Bu yüzden Koç kadınları ilişkilerinde seksi ön planda tutarlar. Sevişme esnasında aktif rol oynamaktan, partnerini yönetmekten hoşlanırlar. Utangaçlık gibi bir sorunları yoktur. Bu yüzden loş ışıklar ve romantik ortamlara ihtiyaç duymazlar. Gündüz veya bol ışıkta sevişmeyi tercih ederler. Fazla aşk oyunlarına gerek duymadan sonuca gidebilirler.


Erkek

Koç erkekleri, her zaman, her yerde ve şartta seks yapabilirler. Burcun kadınları gibi onlarda seksi spor gibi ele alırlar. Biraz egoist davransalar da partnerlerini mutlu etmeden bırakmazlar. Aşk oyunlarını fazla uzatmazlar buna karşın sonuca çok geç ulaşmaları ve kısa süre de tekrar sevişebilmeleri partnerlerini mutlu eder. Romantik kadınların bu erkekten uzak durmaları gerekir.



BOĞA

Kadın

Boğa kadını için seks şık bir mekanda yenen lezzetli bir yemek gibidir. İyi dekore edilmiş bir yatak odası, lüks bir otel ve şampanya Boğa kadınını hemen harekete geçirir. Sevişme esnasında klasik pozisyonları tercih eder. Aceleden nefret eder. Sürprizleri sevmez. Her zaman denediği ve sevdiği şekilde sevişmek ister. Değişik mekan ve pozisyonlar bir anda zevkini kaçırır. Yine de zamanla yenilikleri kabul edebilir. Çünkü o, bu dünyada tadılacak her tür zevki tatmaktan yanadır.


Erkek

Boğa erkekleri için seks, önce üremektir. Partneri ile bir çocuk sahibi olmak üzere seviştiği zaman inanılmaz bir performans sergiler. Bir gecelik ilişkilerden, alelacele sevişmelerden nefret eder. O da Boğa kadınları gibi klasik pozisyonları tercih eder. Partnerinden bolca sevilmek ve okşanmayı talep eder. Bu konuda koca bir bebek gibidir. Geç uyarılır ama bir kere uyarılınca saatlerce sevişebilir. Onu durdurmak zordur.


İKİZLER

Kadın

İkizler kadını için seks aktif zekasını kullanmadığı tek alandır. Çoğu zaman zihnini boşaltmak, sinirlerini gevşetmek amacı ile sekse ihtiyaç duyar. Gülerek, konuşarak sevişmeye bayılır. Partnerinin kışkırtıcı konuşmalar yapmasından hoşlanır. Erotik telefon konuşmaları, yazışmalar onu kolayca baştan çıkarır. Romantizmden hoşlanmaz, hatta bu onu güldürür. Uzun süren entelektüel tartışmalardan veya bütün gece eğlendikten sonra seks yapmak isteyebilir. Sürekli aynı partner, aynı yer, aynı teknikler ona göre değildir.


Erkek

İkizler erkeği değişikliklerden hoşlanır. Bu değişikliklerin içinde partner değişikliği önemli bir yer tutar. Sürekli aynı kişi ile seks bir İkizler erkeğini iktidarsızlığa bile sürükleyebilir. Seks onun için oyun gibidir. Bu yüzden aşk oyunlarını çok iyi bilir. Değişik mekanlar, pozisyonlar seks hayatının vazgeçilmez parçasıdır. Kimi zaman bir yeni yetme gibi davranabilir. Kendini güçlükle kontrol eder.


YENGEÇ

Kadın

Yengeç kadını için seks son derece doğal bir aktivitedir. O dünyaya bir sürü çocuk getirmek için gelmiştir ve her seviştiğinde doğurganlığını hisseder. Kimi zaman çocuksu ve pasif olur kimi zaman anaç ve sevecen. Mekan onun için çok önemlidir. Yumuşak ve büyük bir yatak, şömine ve yiyeceklerle dolu bir masa Yengeç kadının aklına bir bebek (sevişmek) yapmayı getirir. Sevilmekten, okşanmaktan, bir çocuk gibi öpülmekten çok hoşlanır.


Erkek

Yengeç erkeğine güzel bir yemek yapıp sarılıp kucaklarsanız kendini sekse hazır hisseder. Biraz ana kuzusudur ama kurda dönüşmekte gecikmez. Son derece duygusaldır, aşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Bunun aksi olursa kendini yetersiz ve güvensiz hissedebilir ve bütün şevki kaçar. Yengeç kadınları gibi o da mekana hassastır. Kendini sıcak yuvasının yatak odasında bir Aslan gibi hisseder. Yabancı mekanlar ise zevkini kaçırır.


ASLAN

Kadın

Aslan kadını son derece ateşlidir ama onun ateşini körükleyecek bir partneri olursa. Bu da ne kadar güzel ve çekici olduğunun, hiçbir kadının onunla boy ölçüşemeyeceğinin söylenmesinden geçer. İnisiyatif almaktan hoşlanır, kendi yöneteceği pozisyonları tercih eder. Lüks ve ihtişamlı mekanlarda kendini daha iyi hisseder. Sevişme sonrasında mutlaka ne kadar muhteşem olduğunun söylenmesini bekler.


Erkek

Aslan erkeği için seks ne kadar güçlü olduğunu gösterebileceği bir alandır. Bu yüzden kendine fazla güveni olan bir partner ile mutlu olamaz. O da burcunun kadını gibi pohpohlanmaktan ve ne kadar süper bir erkek olduğunun söylenmesinden çok hoşlanır. Çok sık seks yapmak istemeyebilir ama özellikle iş yaşamında bir başarı elde ederse performansı yükselir.


BAŞAK

Kadın


Başak kadını hayatının diğer alanlarında olduğu gibi cinsel yaşamında da titizdir. Hem kendisi hem de partnerinin hijyeni onun için çok önemlidir. Bu yüzden sık sık banyoda sevişmek isteyebilir. Çekmecesinde en iyi marka ***********leri bulundurur. Temiz ve kolalanmış beyaz çarşaflar onu uyarmak için yeterli olabilir. Partnerinin nelerden hoşlandığını hemen anlar. Kendisi de aynı ilgiyi bekler.


Erkek

Başak erkeği de kadını gibi hijyene çok düşkündür. Değişik tekniklerden hoşlanır ama bazen kendini o kadar çok tekniğe kaptırır ki duygularını yaşamakta zorlanır. Mükemmeliyetçiliğini yenebilirse seks onun için daha zevkli bir hale gelir. Çoğu zaman partnerini acımasızca eleştirebilir. Bu eleştirileri kendine yönelterek de acı çektiği olur. Aşırı detaycılığı bazen de onu mükemmel bir aşık haline dönüştürebilir çünkü partnerinin isteklerini eksiksiz yerine getirir.


TERAZİ

Kadın

Terazi kadını için bu konuda da uyum şarttır. Kendisi ile aynı yerde aynı şartlarda, aynı şekilde seks yapabilecek bir partner bulamazsa cinsel yaşamı bir kabusa dönüşebilir. Onun için seks estetik bir ortamda estetik bir biçimde olmalıdır. Pornografik görüntülerden nefret eder. Erotizm daha çok ilgisini çeker. Vücuduna önem veren bakımlı bir eş ister.


Erkek

Terazi erkeği ancak güzel bir kadın ile seksi düşünebilir. Aksi taktirde karanlıkta sevişmeği yeğleyecektir. Zaman zaman içtenliğini kaybedip yüzeyselleşebilir. Genelde sevecen ve şefkatlidir. O da Terazi kadını gibi uyumu ön planda tutar. Herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüp olur olmadık zamanda kendisine kur yapan bir eşten hiç hoşlanmaz. Narsist (kendine hayranlık) eğilimleri olabilir.


AKREP

Kadın

Akrep kadını vamp denilen cins kadınlardandır. Partnerini kolayca uyarabilir. Bu, onun doğal yeteneğidir. Onun için seks, yaş, yer, zaman gözetmeksizin yapabileceği zevkli bir iştir. Tabu nedir bilmez. Aşık olduğu kişi ile nasıl beraber oluyorsa nefret ettiği kişi ile de aynı şekilde beraber olabilir. Negatif duygular onu daha da çok heyecanlandırır. İhanete uğrayıp intikam almak isterse korkunç bir performans sergileyebilir.


Erkek

Bir Akrep erkeği için seks her şeyden önce gelir. Aç kalabilir ama sekssiz yaşayamaz. Seksi tabir edilen kadınlara düşkündür. O da Akrep kadını gibi tabu nedir bilmez. Onun için güzel veya çirkin kadın kavramı yoktur. Her kadın çekicidir ve o hazırdır. Aşık olduğu zaman tuhaf bir biçimde cinsellikten uzaklaşır. Bu çok uzun sürmese de gerçek anlamda bunalıma girebilir. Bu yüzden aşk duymadığı kadınları tercih ettikleri görülür.


YAY

Kadın

Yay kadını seksi sever ve bu onu çok eğlendirir. Fakat bazen eğlence limitlerini öğle bir aşar ki partnerine zor anlar yaşatır. Değişik kültürlerin sevişme tekniklerini denemek ister. (Tao, Kamasutra). Seks onun için yeni ülkeleri keşfetmek gibidir. Bu yüzden sık partner değiştirme riski vardır. Sevişme sonrasında patavatsızca sözler söyleyip eşini kırabilir. Veya seks üzerine saatler süren felsefi bir konuşma yapabilir.


Erkek

Yay erkeğinin cinsel yaşamı maceralar ile dolu olmalıdır. Fırtınalı bir gecede çadırda, denizin dibinde, çam ormanlarında ve aklınıza gelebilecek tüm egzotik ortamlarda seks yapmaktan hoşlanır. Haftasonu duş alıp, biraz sohbet edip, müzik dinleyerek başlayan sevişmelerden nefret eder. O da uzak doğu tekniklerinden, Afrika kabilelerinin tekniklerine kadar uzanan ilginç metotlara meraklıdır.


OĞLAK

Kadın

Oğlak kadınları yaşamlarının diğer alanlarında olduğu gibi güvenli seksten yanadır. Güven duymadığı kişi ile asla beraber olmaz. Cinsel yaşamını gizli tutar. Kendini de kolay kolay ele vermez. Soğuk ve mesafeli görünümü güven duygusu arttıkça değişir sevecen ve çekici olur. Başlangıçta belki çekingendir ama zaman ilerledikçe tabularını yıkar. Partnerine güven duyarsa tam bir Geyşa olabilir.


Erkek

Burcunun kadını gibi mesafeli ve soğuk görünür. Tatmin olması güçtür. Bir gecelik ilişkilerden hoşlanmaz. Bunu istese bile son anda vazgeçebilir. Seksin ciddi bir iş olduğunu düşünür. Eşine karşı fedakardır. Sakin ortamlardan hoşlanır. Sorumluluk sahibidir. Doğum kontrol yöntemlerini uygular. Bazı Oğlak erkekleri ise aşırı güvensizlikten sürekli partner değiştirir ve bir türlü istedikleri gibi bir eş bulamadıklarından yakınır dururlar.


KOVA

Kadın

Kova kadını bağımsızdır. Bir gecelik aşklar, evli erkekler, sıra dışı kişiler ilgisini çeker. Evlilik cinselliğe olan ilgisini azaltır. Evlendiği zaman partnerinin onu şaşırtmasını bekler. Monotonluktan, klasik pozisyonlardan nefret eder. Kıskanç bir partnerle asla yapamaz. Yaratıcıdır. Eşini şaşırtabilir. Seks onun için özgürlüktür.


Erkek

Onun için seks arkadaşlıktan sonra gelir. Arkadaş olabildiği kadınla seksi düşünebilir. Seks yaşamında önemli bir yer tutmaz. Canı istediği zaman herhangi biri ile herhangi bir yerde beraber olur ve hemen unutur. Sevgi gösterileri ve romantizm ona göre değildir. Buna karşın seks shoplara ilgisi büyüktür. Mekanik oyuncakları sever. Erotik filmler, fotoğraflar ilgisini çekebilir. Sanal seks favorisidir.


BALIK

Kadın

Balık kadını romantiktir. Bu yüzden aşık olmadan seks yapması mümkün değildir. Seks onun ayaklarını yerden kesecek muhteşem bir deneyimdir. Eşine karşı sevecen ve fedakardır. Kimi zaman hoşlanmadığı şeyleri sadece partnerini memnun etmek için yapar. Sevilmek okşanmaktan çok hoşlanır. Sert hareketlerden, kaba davranışlardan nefret eder. Denizde veya banyoda sevişmekten hoşlanır.


Erkek

Balık erkeği çok çabuk etkilenir. Bu yüzden sürekli partner değiştirebilir ve de vicdan azabı duyar. Seks onun için elinde olmadan kendini kaptırdığı dalgalara benzer. Romantiktir. Egzotik bir yerde yenen yemek, birlikte dinlenen hoş bir müzik onu hemen uyarır. Sevgi doludur. Eşini öpücüklere ve iltifatlara boğar (ilgisi başka bir yöne kaymadıkça). İçki içer içmez aklına seks gelir.


Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 21:28
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
17 Mayıs 2006       Mesaj #29
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
BURÇLARA GÖRE ANNELER

KOÇ
Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve "masalcı" bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.
BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz "tatlı sert" olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.
İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.
YENGEÇ
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.
ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.
BAŞAK
Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.
TERAZİ
Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.
AKREP
Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.
YAY
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.
OĞLAK
Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.
KOVA
Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama, ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişidir.
BALIK
Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 22:00
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
19 Mayıs 2006       Mesaj #30
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Astrolojinin sadece kişilerin temel karakteristik özelliklerini yansıtmadığını, burçlar, gezegenler ve evlerin belli organları da temsil ettiğini belirten astrologlar, astroloji ile sağlık arasında yakın ilişki olduğunu savunuyor.

Astrologlara göre; gezegenlerin düştüğü evler, burçlar ve aralarında oluşan açılar, kişinin ne tür hastalıklara eğilimli olduğu konusunda ipucu veriyor. Hastalıkların altında yatan nedenler arasında, kişi henüz anne karnında iken güneş ve ayın etkileri de yer alıyor.

Hastalık konusunda en evhamlı burçlar Yengeç ve Balık, en canı tatlı Terazi, en çabuk iyileşen Akrep ve en dayanaklı ise Oğlak burcu. Burçların, sağlıkla ilgileri şöyle:

"KOÇ BURCU: Özellikle baş bölgesi hassas olan Koç burcunun en sık yakındığı hastalıklar, baş ağrısı, ateş yükselmesi, migren, beyin iltihabı, adale hastalıkları, yüksek tansiyon. Aceleci, ani ve atak oluş yüzünden kazalara açık olan Koç burcu, Terazi burcundan gelen zıt etkilerle böbrek ve bel bölgesinde hassasiyet yaşayabiliyor.

BOĞA BURCU: Boğa burcunun en hassas bölgesi boyun ve ense. Troid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler ve kulaklarla ilgili sağlık sorunları da Boğa burcunu etkisini alıyor. Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar, salgı bezleri, boşaltım sistemi de hassas olabiliyor. Erkeklerde prostat, kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir.

İKİZLER BURCU: Bu burcun insanın sinir sistemleri pek güçlü değil. Ayrıca omuzlar, kollar ve eller hassas. Köprücük kemiği kırıkları, omuz ve kol ağrıları, parmaklarla ilgili sorunlar, sinirsel rahatsızlıklar görülebiliyor. İkizler burcunda, Yay burcundan gelen zıt etki ile kalça ve bacakla ilgili siyatik ağrıları, romatizma, karaciğer hassasiyeti, alerjiler ortaya çıkabiliyor.

YENGEÇ BURCU:
Yengeç burcunun en hassas bölgesi göğüs kafesi, memeler ve mide. Gastrit, ülser, 12 parmak bağırsağı, pankreas, bağırsak iltihapları, hazımsızlık sorunları, bu burcun en sık yakındığı şikayetleri oluşturuyor.Oğlak burcundan gelen zıt etki ile iskelet sistemi, dizler ve deri hassasiyeti olabiliyor. Acı ve ağrıya dayanıksız Yengeç burcu, endişe ve evham yüzünden küçük bir konuyu büyütüp, 'bakımı zor hasta' haline gelebiliyor.

ASLAN BURCU: Kalp ve sırt bölgeleri hassas olan Aslan burcu, kalp rahatsızlıkları, kalp romatizması, çarpıntı gibi hastalıklara daha yatkın. Aslan burcu; sırt, adale ağrıları, omurga ve bel kemiği rahatsızlıklarına eğilimli.


BAŞAK BURCU: Bu burç insanda sindirim ve merkezi sinir sistemi hassas olduğu için psikomatik hastalıklar görülebiliyor. Bağırsak sorunları, kolit, karın zarı iltihabı ve hazımsızlık yaşayabilen Başak'ların Balık burcundan aldıkları zıt etkiler sonucu en hassas bölgelerinden biri de ayakları.


TERAZİ BURCU: Böbrekler ve bel bölgesi hassas olan Terazi burcunda, adale, kemik ve sinir uçları ağrıları en sık görülen rahatsızlıklar. Siyatik ve bel fıtığına da yatkın olan Terazi burcu insanının nefrit, lumbago, soğuk algınlığı, bulaşıcı hastalıklara karşı dirençleri az. Zıt burç olan Koç'tan gelen sert etkilerle baş bölgesi ve gözlerde hassasiyet yaşanabiliyor. Canları çok tatlı olan Teraziler, hastalandıklarında aşırı ilgi ve sevgi görmeyi bekliyor.

AKREP BURCU: Üreme ve genital organları en hassas bölgeleri. Erkekte prostat, kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları görülebiliyor. Boğa burcundan aldıkları zıt etki ile boğaz, koku ve tat alma organları da hassas olan Akrep'ler, burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip olanı. İradeleri ile hastalıklarla savaşmaktan çekinmeyen bu burcun insanı, çabuk iyileşme özelliğine sahip.

YAY BURCU: Karaciğer, romatizma, siyatik ve gut gibi rahatsızlıklara eğilimli olan Yay burcunda, diş eti rahatsızlıkları ve kemik erimesi görülebiliyor. İkizler burcundan aldıkları zıt etki ile sinir sistemleri zayıf olan Yay'lar, sinirsel kökenli rahatsızlıklara dikkat etmeli.


OĞLAK BURCU: Vücutlarının en hassas bölgesi kemikler olan Oğlak'larda iskelet sistemi, dişler, eklemler, diz kapağı ve çeşitli ortopedik sorunlar görülebiliyor. Romatizma ağrıları çekebilen Oğlak burcu, Yengeç burcundan gelen zıt etki sonucu mide ve sindirim sistemlerinde de hassasiyet hissedebiliyor. Acılara dayanıklı olan Oğlak burcu, başkalarının hemen şikayet ettikleri ağrılara günlerce dayanabiliyor.

KOVA BURCU: Kova burcunun en hassas noktaları, adaleleri ve dolaşım sistemleri. Zehirlenme, yüksek ateş, kramplar, bacak damarlarında varis, baldır ve bilek ağrıları bu burcun insanın yakındığı hastalıklar arasında. Aslan burcundan aldıkları zıt etki ile kalpleri ve omurgaları hassas olan Kova'lar, genellikle kendilerine iyi bakarlar. Sağlık konularına akıllıca yaklaşır, tıbbi gelişmeleri takip ederler.

BALIK BURCU: Ayakları ve sinir sistemleri hassas olan Balık burcu insanları, psikomatik rahatsızlıklara daha eğilimli. Mikrobik hastalıklara dirençleri az olan Balık'ların lenf sistemleri de zayıf olabiliyor. Başak burcundan gelen zıt etki ile bağırsakları ve sindirim sistemleri hassas olan Balık burcu, hasta olunca güvenini kaybeden, evhamlı bir insana dönüşebiliyor"

GEZENGENLERİN ETKİSİ: Güneş sisteminde yer alan gezegenlerin de sağlık üzerinde önemli etkileri bulunuyor. Her gezegen belli organları idare ettiği gibi, sert etkileri de bu organlarla ilgili rahatsızlıklara yol açıyor. Ay; mide, rahim, lenf bezleri, memeler, sindirim sistemi ve vücut sıvılarını etkiliyor. Merkür; sinir sistemi, hareket organları, akciğerler, solonum organları, omuz ve köprücük kemiğini etkiliyor. Venüs; böbrekler, boğaz ve üst solunum yolları ile rahatsızlıklara yol açıyor. Güneş; kalp, kan dolaşımı, vücut ısısı, sırt bölgesi, omurilik ve safra kesesini etkisi altına alıyor. Mars'ın etkisi; en çok baş bölgesi, beyin ve gözler üzerinde. Jüpiter'in ise karaciğer, kan , damarlar ve hormonlar üzerinde. Satürn gezegeni; etkisini deri, kemik, dişler, dalak ve kemiklerin ihtiyacı olan kalsiyum üzerinde gösteriyor. Uranüs; ruhsal ve zihinsel rahatsızlıklara neden oluyor. Neptün, salgı bezlerini; Pluton, damarları ve cinsel organları etkiliyor.
Sitede yer alan bilgilere göre, astroloji ve sağlık arasındaki ilişki, burçların ve gezegenlerin etkisi ile bitmiyor. Kişinin hastalıklarının nedenleri, henüz anne karnında iken başlayabiliyor. Bebeğin anne karnındaki 120. gününden sonra meydana gelen güneş ve ay tutulmalarının etkileri de göz ardı edilmemeli. Bu etkiler, Koç burcu insanında sık sık idrara çıkma, bel ağrıları; Boğa burcunda, deride kaşıntı ve alerji; İkizler burcunda eller, kollar, omuzlar, ciğerler ve sinir sistemi rahatsızlıkları; Yengeç burcunda, gastrit, hazımsızlık, mide ekşimesi, gaz gibi sorunlar şeklinde görülebiliyor. Güneş ve ay tutulmalarının etkisi; Aslan burcunda omurga ve omurilik üzerinde, Başak burcunda sindirim sisteminde,Terazi burcunda böbrekler ve üreme organlarında hissedilebiliyor. Akrep burcu ise güneş ve ay tutulmalarının etkisini üreme organlarında; Yay burcu kalça, baldır, karaciğerde; Oğlak burcu ciltte kaşıntılar, egzema ve romatizma ağrıları; Kova burcu kan şekerinde ve dolaşım sisteminde; Balık burcu ise ayaklarda hissedebiliyor.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

20 Mart 2016 / RuffRyders Forum Oyunları
1 Mart 2015 / Siyah Cin Soru-Cevap
1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
6 Mayıs 2012 / 123456789123456 Soru-Cevap