Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Sayfa 7

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 158.270 Cevap: 96
Guest_ASU - avatarı
Guest_ASU
Ziyaretçi
16 Temmuz 2007       Mesaj #61
Guest_ASU - avatarı
Ziyaretçi
Bu bir şaka değil ama eğlenceli çünkü denenerek varılmış astro sonuçlardan derlenmiş. Siz de deneyin ama dikkatli olun, birini gıdıklayarak burcunu anlamaya kalkışırsanız, başınıza gıdıklanmaktan öte şeyler gelebilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Koç Burcu: Daha elinizi sürmeden yalvarmaya başlar, daha sonra durmanız için her tür rüşveti teklif edecektir.

Boğa Burcu: Yuvarlanarak, kendisini sizin atar yani resmen üstünüze oturur ve öyle kalır. Malum ya, o bir öküz yani boğadır.

İkizler Burcu: Yerlere düşer, gıdıklanmaya bayılır ama seans bitince hemen olanı unutur ve sorar; "Nerede kalmıştık? Konumuz neydi?"

Yengeç Burcu: Hiç tepki vermez, birşey söylemeden öylece bakar sonra kapıyı çarparak çıkıp gider ve saatler sonra geri gelir. On yıl sonra bir kavga sırasında, bu yaptığınızı yüzünüze vuracaktır.

Aslan Burcu: Önce anlamaz, sonra küser ve bunu neden yaptığınızı açıklamanızı bekler. Açıklamadan yani bunun bir şaka olduğunu anladıktan sonra gıdıklamaya devam etmenize izin verir.

Başak Burcu: Siz bıkıp duruncaya kadar, hiç gülmeden sabit bakışlarla yüzünüze bakacaktır.

Terazi Burcu: Hoşuna gidecektir ama dış görünüşünü bozduğunuz anda başınız derde girecektir.

Akrep Burcu: Önce gıdıklanmaya dayanamaz sonra birden tüm gücünü kullanır, tekrar soğukkanlılığına bürünerek insiyatifi ele alır ve gözlerini gözlerinize dikerek, kaşlarını çatar ve; "Kes şunu, hemen..." der.

Yay Burcu: Çok eğlenir. Sonra aradan zaman geçer ve siz bir misafirinizle otururken, birden üzerinize saldırarak, gıdıklamaya başlar. Öcünü almayı asla unutmayacaktır.

Oğlak Burcu: Asla gıdıklanmaz çünkü evde değildir, muhakkak geç saatlere kadar çalışıyordur.

Kova Burcu: Sessizce kendisini kurtarmaya çalışırken, yüzünde hafif bir tebessüm belirir, bu arada bir gıdıklanma örgütünün kurulup, kurulamayacağını düşünmektedir.

Balık Burcu: Önce nefret eder sonra hoşlanmaya karar verir çünkü bunu başkalarının da yapmak isteyeceğini düşünmüştür


Dondurma seçiminiz karakterinizi ele veriyor,

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezlerinden olan dondurmanın, insanları serinletmesi ve besleyici özellikleriyle her yaştan insanın damak tadında ayrı bir yeri bulunuyor.

Bu kadar sevilen dondurmanın serinletmesinin yanında kişilerin karakteristik özelliklerini de açığa vurduğu uzmanlar tarafından vurgulanıyor. Buna göre, insanların seçtikleri dondurma çeşitlerinin iç dünyalarını dışa vurduğu belirtiliyor.

Yapılan araştırmalarda ortaya çıkan sonuçlar, çilekli dondurma sevenlerin dikkatli ve tedbirli bir yapıya sahip olduğu, bunun yanında dışarıya karşı sempatik görünseler de güvensiz bir yapıları olduğu belirtiliyor. Diğer dondurma çeşitleri sevenlerin karakterleri ise şöyle belirtiliyor:

Karamelli dondurma sevenler: Çok düşünmeyi seven ve detaylara inmeyi seven ve mutluluğu ayrıntılarda arayan bir karakteristik özellik taşıyorlar. Sevdiklerinin özel günlerin asla unutmuyor ve kaçırmıyorlar. Çevresindeki insanları mutlu etmekten çok büyük bir zevk alıyorlar. İkili ilişkilerinin uzun süreli olması yönünde çaba gösterirler ve romantik tavırları ve düşünceli davranışlarıyla karşısındaki kişini dikkatini çekerler. En iyi anlaştıkları grup ise eğlenceli ve romantik yapıdaki insanlardır.

Çikolatalı dondurma sevenler:Bu gruptaki insanların çapkınlık yapmayı çok sevdikleri, hızlı yaşamayı, flört hayatı yaşamayı sevdikleri uzmanlar tarafından vurgulanıyor. Cazibesi ve sevimliliğine çok güvenirler ve bu özellikleriyle karşısındaki kişinin dikkatini çekerler. Çikolatalı dondurma seven erkeklerin çapkın olması nedeniyle kadınlar tarafından çok güvenilmediği belirtilirken, bu kişilerin macerayı seven ve hareketli insanlarla daha iyi anlaştığı ifade ediliyor.

Limonlu sevenler: Nostalji düşkünü ve hayalperest bir yapıya sahiptirler. Onlara göre eskiye ait her şey ilgi çekicidir,eski plaklar, giysiler, resimler hep dikkatlerini çeker. İkili ilişkilerinde hep eski yılları örnek alırlar ve 70'li yılların aşklarını yaşamak isterler. Bu saplantılarından çok zor koptukları da uzmanlarca vurgulanıyor.

Vişneli sevenler: Eğlenmeyi seven, hayatta her an eğlenebilecek bir şeyler arayıp bulan bir karaktere sahiptirler. Hayatlarının kaynağı eğlence olan vişne sevenler çevresindeki insanları en olumsuz koşulda bile gülümseten ve bunun yanında ailelerine düşkün bir karakterleri vardır. Duygularını içlerinde yaşarlar ve kimseye birşey belli etmezler.

Fıstıklı sevenler: İçe kapanık ve çekingen bir yapıya sahiptirler. Duygu ve düşüncelerini ifade etmekte zorlanırlar ve ilk adımı hep karşıdan beklerler. Kolay beğenemediği gibi kolay da unutamayan fıstıklı dondurma sevenler, çekingenliği sebebiyle çevresindeki kişilerle iletişim kurmakta zorlanırlar".

Son düzenleyen Guest_ASU; 16 Temmuz 2007 19:36 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
25 Temmuz 2007       Mesaj #62
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Cyrano Mantığında Burcunuz

Sponsorlu Bağlantılar
Daima burçların iyi veya kötü yönlerini okuyoruz, gelin bir de onların entellektüel ahkamlarını dinleyin. Aralarında tanıdıklarınızı bulacaksınız.


Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."

Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."

İkizler Burcu:
İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"

Yengeç Burcu:
Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşitmiyim? "

Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan ünvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın."

Başak Burcu:
Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geçtikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın."

Terazi Burcu:
Terazi talk-show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu. Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"

Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"

Yay Burcu:
Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?"

Oğlak Burcu:
Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"

Kova Burcu:
Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?"

Balık Burcu:
Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kimbilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama birgün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilirmiyim?"

_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #63
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin...

Boğa
Tek dileğim vardır
Bolca para, zengin sofra...
Çok bir şey mi istediğim,
Güvencemdir bunlar benim...

İkizler
Zekam parlak, dilim oynak,
Her konuya elim kıvrak,
Sıkıntıya hiç gelemem,
Bir de karar verebilsem!...

Yengeç
Tezcanlıyım, duygusalım,
Dokunsalar akar yaşım,
Annem, babam, cocuklarım,
Ben onlarsız ne yaparım...

Aslan
Ben yarattım bu dünyayı,
Bir de dönse etrafımda!.
Her dediğim hemen olsun,
Zenginlik ve ün beni bulsun...

Başak
Yazdım, çizdim, notlar aldım,
Her bir şeyi ayarladım,
Yoktur bende bozuk, yamuk,
Mükemmeli ben yaşattım...

Terazi
Ben müziksiz yaşayamam,
Hele sevmeden hiç duramam.
Danışsam da her konuda,
Bildiğimden şaşmam asla...

Akrep
En güçlü şüphesiz benim,
Herkesi ezip geçerim.
Hele bana ters yapanı
Doğduğuna pişman ederim...

Yay
Maceradan, maceraya,
Koşmak asıl işim benim
Toplarım hep ilim, irfan,
Bilgeliktir sanim benim...

Oğlak
Cimrilik mi, benimkisi?
Hesabını bilmek gerek.
Günler aylar düşünürüm
Kararlarım şaşmaz benim...

Kova
Taklitçiliği hiç sevmem,
İstesem de beceremem,
Orijinaldir fikirlerim,
Takip edilecek olan benim...

Balık
Bir dünyam var, sırça saray
Dokunursan kırılırım.
Ben gelemem gerçeklere,
Avunurum hayallerle...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...

Boğa: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! İnatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!

İkizler: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

Yengeç: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!

Aslan: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.

Başak: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

Terazi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

Akrep: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

Yay: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..

Oğlak: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

Kova: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?

Balık: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte
sweet_girl - avatarı
sweet_girl
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #65
sweet_girl - avatarı
Ziyaretçi
> Boga burcunu iyi bir restoran etkiler. Koc'u parfumler. Iste astrolog Claire Petulengro'ya gore, insani burcuna gore asik etme yollari...
>
> Koc Burcu: Once guzel kokup kokmadiginiza ozen gosterin. Luks ve pahali kokulari severler. Ucuz giyinmeyin.
>
> Boga Burcu: Hayatlari yemek, seks ve para uzerine kuruldugundan iyi bir restoran, gece kulubunden daha etkili olur.
>
> Ikizler Burcu: Onu yeni acilmis bir yere goturun. Cok zor elde edilen rolu de oynamaya kalkmayin.
>
> Yengec Burcu: Biraz uzak durun. Onlar sirlarini koruyanlardan hoslanirlar. Size guvenmesi zaman alacaktir.
>
> Aslan Burcu: Ne kadar para kazandiginizi, basarinizin gostergesi olarak algilayacagi icin kazancinizi bilmek ister.
>
> Basak: Detaya cok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saciniza ozen gosterin.
>
> Terazi: Gulmeyi pek severler. Komik fikralar ve hikayeler anlatin. Ama sarki soylediklerinde sakin gulmeyin. Muzige karsi kabiliyetleri oldugunu sanirlar.
>
> Akrep: Kendiniz olun. Farkli gorunmeye calisanlardan hoslanmazlar.
>
> Yay: Onlarlayken alisilmis ve denenmis metotlar kullanmayin. Yenilik severler.
>
> Oglak: Onun icin ne kadar kazandiginiz, hangi ulkeleri gordugunuz, kimleri tanidiginiz onemlidir. iltifati sever.
>
> Kova: Kendilerini begenmis gibi gorunurler ama aslinda degildirler. Aptal hic degildir. Romantiktirler.
>
> Balik: Denizle ilgili her seyi severler. Insanlar hakkindaki kararlarinda genelde yanilmazlar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Astrolojinin sagligimizla yakindan iliskisi vardir.
Burclar, gezegenler ve evler belli organlari temsil eder.
Herkesin ozel yildiz haritasi, kisinin saglik ve hastalik
durumlari hakkinda bilgi verir.

Burclarimiz vucudumuzdaki hassas organlarimizi gosterir.
Gezegenlerin dustugu evler, burclar ve aralarinda
olusan acilar ne tur hastaliklara istidatli oldugumuzu belirler.
Her burc zit burcunun temsil ettigi organlar acisindan hassastir.

Bu konuda kesin karar vermek kolay degildir.
Burclara bakip da; Ben bu hastaliklara yakalanirim!..
demek yanlistir.
Burca dusen bir gezegenin durumu cok onemlidir.
Burclarla, diger gezegenlerle, 1 ve 6. evlerde yaptigi aclilar
cok iyi degerlendiriilmelidir.
Sert acilar hastaliklara sebep olurken,
yumusak acilar genellikle fazla sorun getirmez.

Ayrica dogumdan evvel anne karninda iken
alinan Gunes ve Ay tutulum etkileri,
hastaliklarin altinda ne gibi sebepler yattiginin
aciklanmasi yonunden enteresandir. ..

KOC BURCU
Bas bolgesi hassastir. Bas agrisi, ates yukselmesi ,
migren, yuz nevraljisine sik rastlanir.
Bas, kafatasi, sah damari, yuzle ilgili sorunlar,
beyin iltihabi, adele rahatsizliklari , ileri yaslarda
yuksek tansiyon gorulebilir.
Asiri heyecen ve telas beyni zorlar.

Aceleci, ani ve atak olus yuzunden kazalara aciktir.
Kanamaya istidatlidir.
Adrenalin bezi fazla calisir.

Terazi burcundan gelen zit etki bobrek ve bel
bolgesinde de hassasiyet verir.

Koclar genelde sik hastalanmazlar,
bunyeleri oldukca saglamdir.
Zaten yataga bagli kalmak hic mi hic hoslarina gitmez.
Henuz tam iyilesmeden ayaga kalkarlar.
Her konuda oldugu gibi tedavi icinde
kendi kafasina gore hareket ederler.

BOGA BURCU
Bogaz, boyun ve ense bolgesi hassastir.
Troid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler,
kulaklarla ilgili saglik sorunlari sik gorulur.
Kilo almaya istidatlidir.
Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsizliklar, tansiyon, astim,
soguk alginligi, anjin, hassas organlarla ilgili
iltihaplanmalar olabilir.
Asiri yemek vucudun hastaliklara karsi savunma
sistemini bozabilir.
Akrep burcundan gelen zit etki ile cinsel organlar,
salgi bezleri, bosaltim sistemi de hassas olabilir.
Erkeklerde prostat, kadinlarda yumurtalik ve rahim
hastaliklari gorulebilir.

Bogalar genel olarak kuvvetli bir bunyeye sahiptirler.
Kendilerini daima genc hissderler.
Yaslanmayi kabul etmezler.
Acik havayi, gezmeyi ve yurumeyi sevdikleri icin
sagliklari genellikle iyi olur.

İKİZLER BURCU
Sinir sistemleri pek guclu degildir.
Ayrica omuzlar, kollar ve eller hassastir.
Koprucuk kemigi kiriklari, omuz ve kol agrilari olur,
parmaklarla ilgili sorunlar, sinirsel rahatsizliklar gorulebilir.
Kekemelik, konusma ile ilgili problemlere rastlanabilir.

Sindirim sistemleri cok calisir.
Bu yuzden kilo almalari zordur.
Fazla merak sinir sistemini yorar.
Vucud direnci azalir, yorgunluk, uykusuzluk gorulur.

Yay burcundan gelen zit etki ile kalca ve bacakla ilgili
siyatik agrilari, romatizma, karaciger hassasiyeti,
allerjiler gorulebilir.

İkizler insani dinlenmeyi pek bilmedigi icin
asiri yorgunluklar yasar.
Genelde zayif bunyelidirler.
Yerinde durmayi beceremeyen ikizlerin hastaligi
kendine sorun olur...
Uykuya ve dinlenmeye zaman ayirmalidirlar. ..

YENGEC BURCU
Gogus kafesi, memeler ve mide en hassas bolgeleridir.
Gastrit, ulser , 12 parmak bagirsagi, pankreas,
bagrisak iltihaplari gorulebilir.
Hazimsizlik sorunlari olur.
İleri yaslarda kilo sorunlari yasanabilir.

Duygulardaki ani degisikler,
duygusal hassasiyet mideyi etkiler.
Usutme gaza neden olur. Hava degisikliklerinden
cabuk etkilenirler.
Lodos hava, asiri bas agrisi yapar.

Sut bezleri iyi calisir. Memelerle ilgili rahatsizliklar,
kadin ureme sistemi bozukluklari gorulebilir.
Gunes isinlarina karsi hassasiyet vardir.
Vucut enerjisini yitirir yorgunluk olur.

Oglak burcundan gelen zit etki ile iskelet sistemi,
dizler ve deri hassasiyeti olur.

Yengeclerin bunyeleri kuvvetli degildir.
Aci, agri, rahatsizliklara dayaniksiz olur.,
hastaligini cok buyutur., endise ve evham yuzunden
ufak bir seyi abartabilirler.
Bakimi zor bir hasta olurlar.

ASLAN BURCU
Kalp ve sirt bolgeleri hassastir.
Kalp rahatsizliklari , kalp romatizmasi, carpinti gorulur.
Kalp krizi riskleri oldukca fazladir.
Dengeli bir yasam, asiri yorulmamak ve uzulmemek
saglikli kalmalari icin cok onemlidir.
İleri yaslarda kilo sorunlari olur ki bu kalp krizi riskini artirir.

Sirt, adele agrilari, omurga ve bel kemigi
rahasizliklari olabilir.
Moral bozuklugu saglik direncini azaltir.
Mikrobik hastaliklara istidat artar, ates yukselir.

Kendilerine guvenmeleri ve etrafin begenisini kazanma
cabalari yuzunden cesurca davranislari
kazaya ugramalarina, kiriklara sebeb olabilir.

Kova burcundan zit etki ile dolasim sistemi rahatsizliklari ,
bacak agrilari, bacagin alt kisminda hassasiyet gorulebilir.

Aslanlarin bunyeleri genellikle guclu olur.
Hastalandiklari zaman asiri ilgi isterler.
Rol yaparak durumlarini dramatik hale sokarlar.
Guclu bunyeleri sayesinde cabuk ayaga kalkarlar.
Hastaliklara karsi cok dayaniklidirlar.

BASAK BURCU
Sindirim ve merkezi sinir sistemleri hassastir.
Psikomatik hastaliklar gorulur. Hastalik hastasi olabilirler.
Asiri titizlikten dolayi sinirsel kokenli yaralar,
tirnak iltihaplanmasi , cibanlar gibi cesitli rahatsizliklara
yakalanmalari mumkundur.

Bagirsak sorunlari, kolit, karin zari iltihabi,
ayaklari usutunce mide yanmasi, hazimsizlik, gaz rahatsizliklari olur.

Evhamli oluslari ulsere neden olabilir, karasevda hastaligina da
tutulmalari mumkundur.

Balik burcundan aldiklari zit etkiler sonucu
ayaklari oldukca hassas olur..

Basaklarin bunyesi kuvvetli degildir
fakat saglik kurallarina, temizlik ve beslenmelerine
dikkat ettikleri icin saglikli olurlar.
Hastalik konusunda asiri titizlenmmeleri kendilerini
sik sik hasta sanmalarina neden olur.
Tedaviye, ilaclara cok itina ederler.
Baskalarina da ogut verebilir.

TERAZİ BURCU
Bobrekler ve bel bolgesi en hassas kisimlardir.
Sirtin alt tarafinda adale, kemik ve sinir uclari agrilari olur.
Yorgunluk, agir yuk tasimak belde agri yapar.
Siyatik ve bel fitigina yol acabilir.

Nefrit, lumbago, soguk alginligi, bulasici hastaliklara karsi
direncleri azdir.
Sismanlamamak icin sik sik yapilan rejimler sagliklarini bozar.

Zit burc olan koctan gelen sert etkilerle bas bolgesi,
gozler hassas olur.
Gorme bozukluklari, gozde cesitli rahatsizliklar,
kizarma, kanlanmma , sisme gibi durumlar olabilir.

Terazilerin canlari cok tatlidir. Zor bir hasta olurlar
Asiri ilgi ve sevgi gormek , naz yapmak isterler.
Aksi halde huysuz olurlar.

AKREP BURCU
Ureme ve genital organlari hassas olur.
Kasik agrilari , mesane, idrar yollari, genital organlarla
ilgili rahatsizliklar gorulmesi mumkundur.

Erkekte prostat, kadinda rahim ve yumurtalik rahatsizliklari
olabilir. Kalin bagirsak sorunlari, iltihaplanma, polip,
fitik, basur, cinsel salgi bezleri, ureme organlari hastaliklarina
istidat vardir.
Asiri hirsli oluslari sinir gerilimlerine yol acar.
Sinir ve asabiyet gorulebilir.

Boga burcundan aldiklari zit etki ile bogaz,
koku ve tad alma organlari da hassas olur.

Burclar icinde en guclu bunyeye sahip olanidir.
iradeleri ile hastaliklarla savasirlar.
Tedavi icin gerekli her seyi yapmaktan cekinmezler.
Cabuk iyilesirler.

Aslinda kan ve igneden cok korkarlar.
Ama acimasizca korkularinin uzerine gidebilirler.
Zayif ve caresiz gorunmekten nefret ederler.

YAY BURCU
Karacigerleri ve bacaklarin ust kisimlari hassastir.
Kalcalar ve uyluk bolgesi ile ilgili kilo sorunlari olur.

Romatizma, siyatik, gut, kuyruk sokumu agrilari cekebilirler.
Dislerle ugrasmalari gerekebilir.
Dis eti rahatsizliklari , kemik erimesi gorulebilir.

Karaciger hassasiyetinden kaynaklanan allerjiler,
kansizlik, zafiyet olabilir.
El ve ayaklar soguk olur.

İkizler burcundan aldiklari zit etki ile sinir sistemleri zayiftir.
Sinirsel kokenli rahatsizliklar gecirebilirler.
Cigerler ve bronslar da hassastir.

Bunyeleri guclu degildir.
Kucuk hastaliklari bile onemli gibi abartabilirler.
Ama iyimser oluslari sayesinde kendilerini birakmazlar.
Hasta olduklari zaman bile hareketliliklerini Kaybetmezler.
Her zaman kullanabilecekleri bir enerjileri vardir.

OGLAK BURCU
Vucutlarinin hassas kisimlari kemikler ve deridir.
İskelet sistemi, disler, eklemler, diz kapagi ve cesitli ortopedik
sorunlari olabilir. Romatizma agrilari cekebilirler.

Deri hastaliklari, egzama, ciban, sivilce gorulebilir.
Asiri sabir mide rahatsizliklari na yol acar.
Mide asiti cok salgilanir.

Yengec burcundan gelen zit etki
mide ve sindirim sistemlerinin hassasiyetine sebeb olur.

Agir kanli, sakin oluslari sinir sistemlerinin
saglam olmasini saglar.
Acilara cok dayaniklidirlar.
Baskalarinin hemen sikayet ettikleri agrilara
onlar gunlerce dayanirlar.
Kimseye belli etmezler.

Kendilerine dikkat ederler.
Hemen doktor ve ilaca sarilmazlar.
Gerektigi zaman da tedaviyi disiplinli bir sekilde uygularlar.
Etrafini rahatsiz etmeyen bir hasta olurlar.

KOVA BURCU
Adeleleri ve dolasim sistemleri hassastir.
Kan dolasimi kan serumu ile ilgili sorunlar olur.
Zehirlenme, yuksek ates, kramplar, bacak damarlarinda
varis gorulebilir.

Adele agrilari, baldir, bilek, topuk kisimlari rahatsiz olabilir.
Bilek burkulmalari olur. Dislerde sorunlar cikabilir.

Aslan burcundan aldiklari zit etki ile
kalpleri ve omurgalari hassas olur.

Kovalar genellikle kendilerine iyi bakarlar.
Sagli k konularina akillica yaklasir,
tibbi gelismeyi takip ederek saglikli kalmayi basarabilirler.

idealleri, umut ve hedefleri dus kirikligina ugrarlarsa
sagliklari bozulabilir.
Ama akilci yoldan kendilerine yeni bir yon cizerek cabuk toparlanirlar.

BALİK BURCU
Ayaklari ve sinir sistemleri oldukca hassastir.
Psikomatik rahatsizliklara istidatlari coktur.
Karamsar ve agresif olduklari zamanlarda icki, ilac, uyusturucu gibi
maddelere meyl ederler.
Fazla yemek yuzunden kilo sorunlari olur.

Ayaklarini iyi korumali, dar ayakkabilar giymemeli ve
usutmemelidirler.
Gut, nasir, tirnak iltihaplari, taban, ayak defarmasyonu gibi
sorunlari olabilir.

Vucutlari su tutmaga cok musaittir.
Sulu seylerden zehirlenme gorulebilir.
Mikrobik haastaliklara direncleri azdir.
Cabuk usutebilir, mikrop kapabilirler.
Lenf sistemleri de zayiftir.

Basak burcundan gelen zit etki ile bagirsaklari ve
sindirim sistemleri de hassas olur.

Hasta olunca guvenlerini kaybeder, evhamli olurlar.
Bu yuzden gecimsiz davranabilirler. Her seyden bir mâna cikarir,
hayal guclerini olumsuz yonde calistirarak kendilerini mutsuz ederler
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #67
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Burçların Eğlence Zevki

Koç

Katıldığınız her partiyi bir ışık çemberi haline getiriyorsunuz. Kapıdan göründüğünüz anda, çevrenizdeki kişilerin derinden bir OH çekmelerine neden oluyor, partinin havasını bir anda değiştiriyorsunuz. Sizin enerjiniz sayesinde bulunduğunuz ortam aydınlanıyor. Dantelli mini eteğiniz, üzerinizde kışkırtıcı ipek bluzunuz, ve yüksek topuklu ayakkabılarınızla bir çok erkeğin yüreklerini hoplatırken, hemcinslerinizin de gizli kıskançlıklarına hedef oluyorsunuz. Öylesine fütursuz ve kendinizden eminsiniz ki, ortamın en yakışıklı delikanlısı hemen size yaklaşıyor. Baharat kokulu parfümünüz bir anda onun başını döndürüyor.Bir Aslan, Yay ve Kova duygusal anlamada sizden etkilenirken, İkizlerle hararetli bir tartışma ve konuşma alanı yaratabilirsiniz. Yeni bir dostluğun filizlerini atabilir, gecenin karlı bayanı siz Koçlar olabilirsiniz.


Boğa

Parti havanızdaysanız, gecenin mükemmel bir ev sahibi olabilirsiniz. Öz güvenli rahat ve dost canlısı. Yüzünüzde kendinden emin bir gülümseme ve sade bir çekicilik. Romantik çiçekli uzun ipek elbise sizi olduğunuzdan daha da romantik gösterebilir. İnsanlar size yaklaşmak için fırsat kollarlar. Onları tüm anlayışınızla yargılamadan dinlerken, gülümseyen çehreniz her dem tazedir. Gecenin ilerleyen saatlerinde bile, siz hala diri ve güzelsinizdir. Çiçek kokulu parfümünüzle çevrenize ılımlı bir hava estirir, bir Yengeç’le güzel bir sofra muhabbeti yapabilir, Başak ve Oğlak’la finans konularını tartışabilir, Bir Akrep’in cinsel dürtülerini atağa kaldırabilirsiniz.Gece boyunca gözleri ile sizi takip eden Aslana yaklaşmamanızı tavsiye edebiliriz. Sizi ormanına çekmek için tüm cazibesini kullanacaktır.


İkizler

İlginç takılarınız ve farklı bakışlarınızla partinin yaramaz ve muzip çocuğu olmaya adaysınız. Bulunduğunuz ortamda sizi yok saymak gibi şansları yoktur. Çılgın kahkahalarınız ve cin gibi çocuksu bakışlarınızdan hiçbir şey kaçmaz. En sıcak tartışmaları siz başlatır, sonrada hiçbir şey yokmuş gibi arabuluculuk görevini üstlenirsiniz. Tepki almaktan korkmaz fakat hiç kimsenin size kızmasına da izin vermezsiniz. Dar blue jean ve kısa mini bluzunuz size öyle yakışmış ki, bir Terazi sizinle göz göze gelmek için bekliyor görüyorsunuz. Koç her an size sürpriz yapabilir. Yay’la ilginç bir dostluk geliştirebilir. Kovanın aşk teklifine hayır demeyebilirsiniz.


Yengeç

Eğlenmeyi ve misafir ağırlamayı çok seviyor, ancak herkesi memnun etmek adına çok fazla çaba sarf ediyorsunuz. Enerjinizi bu kadar harcamak sizi yorgun düşürecek ve mutsuz edecektir. Oysa öylesine saf ve masum görünüyorsunuz ki.. Dantel beyaz elbiseniz ve gümüş takılarınız ve yasemin kokulu parfümünüz sizi kanatsız bir melek yapıyor. Çevrenizdeki kişiler sizi hayretle süzüyor ve bir Ay kızıyla karşı karşıya olduklarına inanmıyorlar. Sizi korumak adına aldıkları çemberi, esnetmeli ve güçlü yapınızı onlara hissettirmelisiniz. Ayrıntılara önem veren ve aşkı size sunacak olan bir Akrep yavaşça size yaklaşacaktır. Ondan kurtulmanız imkansızdır.Balıkla sanatsal sohbetler yapabilir, Boğayla güven içinde konuşabilirsiniz. Evinize kadar size sadakatle eşlik edecektir. Başak’taki disiplin duygusu sizi mutlu ederken, atak bir Yay’dan ürkebilirsiniz.


Aslan

Güçlü kişiliğiniz ve özgüveniniz sizi partilerin odak noktası haline getiriyor. Dikkat çektiğinizin farkındasınız ve tüm partilerin en çarpıcı kişisi olmaktan kendiniz alıkoyamazsınız. Saçlarınız ve alımlı giysilerinizle bulunduğunuz ortamın kraliçesi olmaya adaysınız. Pırıltılı kıyafetler, gerçek mücevherler, danteller ipekler, ve geniz yakan parfümler. Kim bir Aslana karşı koyabilir. İşte sizi gözünüze kestiren bir Koç, kalbinizi fethetmeye hazırlanırken, sırasını güzel sesli ve etkileyici gülümsemesiyle bir aşk tanrısı olan Teraziye kaptırabilir.. Komik fıkralarıyla sizi güldüren bir Yay’ın dostluğunu kazanırken, İkizlerin seyahat anılarını ilgiyle dinleyebilirsiniz. Sizi etkisi altına almak isteyen Boğadan uzak durmalı ve Kovanın enteresanlığına sığınmalısınız.


Başak

Disiplinli ve sadeliği seven siz Başaklar için, görkemli toplantılar can sıkıcı ve iticidir. Arkadaşlarınızın ısrarına rağmen, terciniz küçük ve samimi dostlukların olduğu ortamlardır. Giyim zevkinizde titiz bir seçicilik örneği sergilerken, klasik fakat şık kıyafetleri tercih edersiniz. Sabun ve fresh kokulardan vazgeçmez, az makyajlı yüzünüzde daima taze bir genç kız havası estirirsiniz.. Kaliteli yemeklerden ve beyaz şaraptan hoşlanır sıcak dost sohbetlerini tercih eder flört tarzı ilişiklerden uzak durursunuz. Boğanın ciddi konuşmaları ilginizi çekerken, Yengeçle rahatlatıcı bir sohbet yapabilirsiniz. Oğlakla gizli bir şekilde çekişmek hoşunuza gidebilir. Bir Akrep’in cazibesinin etkisinde kalmanız fazla zamanınızı almayacak ve duygulu kapılarınızı ona aralayacaksınız.


Terazi

Tarz sahibi ve kendinize has kişiliğinizle, bulunduğunuz alanda herkesi büyüler mıknatıs gibi kendinize çekersiniz. Sanatçı ve artistik yapınızla çevrenizi çok kolay etkiler, bulunduğunuz ortamda flört havası estirirsiniz. Dişi ve kadınsı kıyafetiniz herkesin aklını başından alır. Çiçek ve meyve kokulu parfümünüz size eşlik ederken, herkes gecenin en şanslı erkeğinin kim olabileceği konusunda gizli tartışmaları başlatır hemen. Gecenin sonuna kadar, kaçamak flörtlerinize devam ederken, yüreğiniz bir Kova’ya yeşil ışık yakmıştır bile. Yay’la özgürce muhabbetler, İkizlerle seyahat planları yaparsınız. Hatta bir sonraki toplantıya beraber gitme kararı alırsınız. Aslanın görkemli yapısından etkilenir ve gerçek oyunuzu kendinize saklarsınız.


Akrep

Zodyak’ın gerçek dişi olma sorumluluğunu asla unutmaz ve bulunduğunuz her ortamda, başkalarına da hatırlatırsınız. Nasıl mı?..Katıldığınız partiyi hemen mıknatıs alanınıza alır, büyüleyici bakışlarınızı çevrenize hissettirirsiniz. Kadife bir ceket ve ipek gömlek, inci bir kolye ve vurgulayıcı bir makyaj, en gizemli baharatların karışımı egzotik bir parfüm ve mağrur bir yüzün sizi umursamaz tavırları .hangi erkeğin ilgisini çekmez ki. Üstelik hem kışkırtıcı hem de küstahça ve itici. Ona yaklaşmak herkesin harcı olmayabilir fakat bir Boğa asla pes etmez. Başak ciddi tavırlarıyla size tuzak hazırlayabilir. Oğlakla sıra dışı bir tartışma başlatabilirsiniz. Yengeç dostluk duygularını size sunarken, onu incitmek aklınızdan bile geçmez. Aslan’a ders vermek isteyebilirsiniz.


Yay

Eğlence düşkünü ve popüler kelebek olan siz Yay’ların enerjilerini sınırlamak mümkün değildir. Şehrin en büyük ve gösterişli partileri size göredir.Bütün gece dans edecek gücü nerden buluyorsunuz bilinmez ama, gerçek olan şey, sizinle yarışmak imkansız bir şeydir.En çılgın ve rahat giysiler içinde olmaktan hoşlanırsınız. Gösterişli fakat öğrenci kimliği taşırsınız. Yaşınız kaç olursa olsun içinizdeki coşku hiç bitmez. Dolabınız birbirinden farklı giysilerle doludur. Bol aksesuar ve takılar ve kullanamayacağınız kadar parfüm çeşitleriyle yaramaz bir kız çocuğu gibisiniz. İşte siz, ve sizi elde etmeye çalışan ve başaramayan bir parti dolusu insan. Koç’la yarışır, Aslanla iddialaşır, İkizlerle dolaşır, Kovayla anlaşırsınız. Gerçek sahibinizin kim olduğunu siz bile bilmiyorsunuz.Dikkat edin uzaklarda size kapan kuran bir Boğaya takılmayın.


Oğlak

Siz ciddi ve sistemli Oğlaklar, iyi organize edilmiş partilerden hoşlanıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda her şey mükemmel olmalı. En küçük aksilik bile sizi çileden çıkartabilir. En uygun kişileri bir araya getirme savaşı verirken, olayı abartır ve partiyi bir iş toplantısı haline getirebilirsiniz. Katılacağınız partide önce kalite ararken, abartısız giyinirsiniz. En pahalı bir şeyi bile gösterişsiz ve olağan bir şekilde üzerinizde taşırken, kıyafetin hakkını da verirsiniz. Küçük pırlantalar ve beyaz altın vazgeçemediğiniz takılarınızdır. Spor ceketler ve şık ve sade ayakkabıları tercih edersiniz.Gideceğiniz partide ciddi bir Boğa ile sohbet edebilir, Başakla ciddi planlar yapar, Akrep’in gizemli bakışlarından etkilenebilirsiniz.Balıkla sakinleştirici konuşmalar yaparken, Yengeç’le paylaşacak ortak çok şey bulursunuz.


Kova

Farklı giyiminiz elegan tavırlarınız ve renkli kişiliğinizle bir partide ilk anda dikkati çekmeniz için tüm özelliklere sahipsiniz. Fakat buzlar kraliçesi gibi bir köşede oturmayı tercih edersiniz. Zeki ve akıllıca konuşmalardan hoşlandığınız için çevrenizdeki kişilerle gizlice alay etmeden kendinizi alamazsınız. Bol uzun mistik bir etek veya dar bir blue lean. İpek veya dantel bir bluz ve blazer ceketler parti kıyafetiniz olabilir. Parfümünüz, taze ot kokusu veya tropikal meyve kokusudur. Takılarınız uzak doğunun egzotik havasını çağrıştırır. Saçlarınızın ilginç ve sıra dışı bir kesimi vardır veya olabildiğince uzundur.Gözünden hiçbir şey kaçmaz. İşte bir Yay ve İkizlerle dostluk kurmaya hazırlanırken, size kim engel olabilir ki. Koç erkeğinin tutkulu aşkı tüm taşlarınızı yerinden oynatmaya hazır fakat, Terazi erkeğinin karşı konulmaz çekiciliğine yenik düşebilirsiniz.


Balık

Sakin ve dingin yapınızı bir partide tanımak o kadar zor ki..İşte tüm romantikliğiniz üzerinizde yine. Dalgın ve hülyalı bakışlarınızı makyajla canlandırabilirsiniz. Mavi ve yeşilin her tonunu rahatça kullanır ve kıyafetinizi tüyler, parlak gümüş taşlar ve dantellerle süslersiniz. Yosunu ve denizi anımsatan parfümünüz kişiliğiniz tamamlarken, gecenin ilerleyen saatlerinde sizi tanımak imkansızlaşır. Romantik ve huysuz olan,. içinizdeki hapis olmuş tüm coşkular ortaya çıkarken siz bile durumunuza şaşar kalırsınız. Olağanüstü duygularla bezenmiş halinize eşlik edecek partneriniz işte hazırda bekliyor. Yengeç kıskaçlarıyla size yaklaşırken, bir Balığı yakalamanın zorluğunu ona yaşatmak istemeyeceksiniz. Akrep’in gözlerinden kaçarken, Oğlak’ın güvensizliğini birlikte yenebilirsiniz. Başak bol bol size akıl verecek aynı zamanda eleştirecektir. Terazi ile hoş ve sanatsal sohbetleriniz olacaktır.
yunkie - avatarı
yunkie
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #68
yunkie - avatarı
Ziyaretçi
KO : Hedef bulamama, tartacak kii yada konu bulamama korkusu.


BOA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulmas korkusu.


KZLER : Bilgi verme ve bilgi alma ilevini srdrememek, ellerini ve konuma yeteneini kaybetme korkusu


YENGE :
Bana bela gelme korkusu. Bana herey gelebilme ihtimali korkusu


ASLAN : zleyici bulamama korkusu. Kendini alklamak zorunda kalma korkusu.


BAAK : Belaya bulama, hastala bulama, hastaln bulamas korkusu


TERAZ : Popler bir partner bulamama, popler olamama korkusu. Tartma korkusu.


AKREP : Gsz kalma korkusu, gcn kaybetme korkusu


YAY : Bilgi bulamama, duygu ve dncelerini aktaracak kii bulamama korkusu


OLAK : Bakalar ne der korkusu. Parasz kalma korkusu.


KOVA : Yalnz kalma korkusu. Sradanlama korkusu.


BALIK : Partner olmadan yalnz kalma korkusu, duygusal ifadeyi
aktaramama korkusu.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadını hırslı,tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Duygusal ve romantiktir. Evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır. Kendini evinde huzurlu ve rahat hisseder.

Balık burcu kadınının sezgileri kuvvetlidir. Güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Toplum içinde dikkati çekmek ister ve kendiyle gurur duyar.İnce ruhludur ve sanata düşkündür.

Kıskanç bir yapısı vardır ve her konuda en iyi olmak ister. İstediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli ve hareketli tavırlarıyla dikkati çeker. Giyime ve kuşama , bakımlı olmaya önem verir.

Balık burcu kadını çekici ve hoş mizacıyla beğenilen bir kadın tipi çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve duygusal anlamda derin hislere sahiptir. Daima hayalindeki aşka ulaşmak ister. Sevip,sevildiğine inandığı taktirde sadık ve tutkulu bir aşık olacaktır.aşk onun için her şeydir.İlişkisinde fazlasıyla fedakardır.

Balık burcu kadını sevdiği erkeği fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır.
HAKOBA - avatarı
HAKOBA
Ziyaretçi
5 Aralık 2007       Mesaj #70
HAKOBA - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ

Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür.Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur. Koç burcu kadının messenger iletisinde ''Meşgulum börek yapıyorum'' yazısını sıkça gördüğümüz gibi. Koç burcu erkeğinin ne dinliyorum özelliğinde Çelik- Benimle evlenir misin?Şarkısı sıkca duyulur.


BOĞA

Boğa burcu msnden pek tad almaz bunun yerine internette nefes almaksızın para kazanmanın yollarını arar. Kimi duyumlara göre Venüsün çekimi ile .... sitesi kurma ihtimalleri yüksek olan rivayetlere kurban gitmiş sabıkalı bir burçtur.



İKİZLER

İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.


YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken Spacesnde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.


ASLAN

Tü tü tü maşallah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen bir burçtur.


BAŞAK

Tipik titiz başak virüs programıyla her gün her saniye bilgisayarının içini
dışını temizler. Abartır kasayı açar elektirikli süpürgeyle içini temizler. İletisini temizler listesini temizler elinde vileda sopasıyla chatleşir. İletilerinde genellikle sıkça hemen hemen her zaman ''Temizlik yapıııoooorummm gelljemmmm'' şeklinde tuhaf şeyler yazar.


TERAZİ

En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim
çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el
hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda
enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan
bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir
sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede
yeteneklilerdir.


AKREP

Aman aman evlerden ırak. Bunların işi gücü site çökerteyim msn kırayım şifre çalayım. Hayırlı bişey yapıp msnden zevce bulup nikah kıyayım demezler. Hackerdırlar. Onu bunu önüne gelen ne varsa kırarlar. Sevilmezler kimliklerini gizlerler. İllet bir burçtur.


YAY

Yay burcu kıskançlığı ile tanılan gevşekliği ile terkedilen bir burçtur. Sohbet odalarından çıkmazlar. Yay burcu erkeğinin zaafları ''su_perisi, izmirli_güzel_kız20, '' bu nicklere aşırı zaafları olduğu gibi sanal alemin don juanı olarak bilinir.


OĞLAK

Bir oğlağı sanal alemde tanımak çok kolaydır. MEssengerı durmadan açılıp kapanır. Sebebi ise annesi durmadan ''yatttt artıkkk'' diye bağırdığı için. Burçta tırsma eğilimleri gözlenir. Ve burç kendini resetler. Genelde sanal alemde bulduğu karşı cinsle buluşmaya gider. Dağ tepe bayır çayır dinlemez gider buluşur ve listesinden engeller. Ayran gönüllüdür. İletisine aldanılırsa yazık olabilir.


KOVA

Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler.


BALIK

Balık burcunun en belirgin özelliği sanal alemdeki oynadığı oyunlardır. Zira
Onu chat yaparken nadir görürsünüz. Kendini sanal oyunlara adapte eder.
Durumu sürekli Dışardadır Otomatik msjnda ''Oyun oynuyorumm yazın cevap veriririm''yazar ama cevap verdiğine henüz rastlanmamış ender kozalak burçlardandır.

Benzer Konular

20 Mart 2016 / RuffRyders Forum Oyunları
1 Mart 2015 / Siyah Cin Soru-Cevap
1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
6 Mayıs 2012 / 123456789123456 Soru-Cevap