Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Sayfa 9

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 158.264 Cevap: 96
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #81
nünü - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ

Koçlar gittiği her yerde, her zaman ilgi odağı olmak isterler ve bunun için ellerinden geleni yaparlar. Bu sebeple pek çok arkadaşı vardır ve arkadaşları arasında oldukça popülerlerdir. Kararlı kişilikleri olmasının yanında, kendilerine oldukça güvenirler. Koçları bakışlarından ve kendilerinden emin duruşlarıyla anlayabilmek mümkündür. Çoğu Koç’un kaşları kalın yapıdadır.

Sponsorlu Bağlantılar
BOĞA

Rahatlarına oldukça düşkündürler, eğlenceyi, gece gezmelerini çok severler. Her şeyin en iyisine sahip olmak istedikleri için iş hayatlarında çok çalışırlar. Ev yaşamından çok hoşlanırlar. Dostları ve güvendiği arkadaşları için yapamayacağı fedakârlık yoktur. Boğaların ayırt edilecek en önemli özelliği de dediğim dedik ve inatçı olmalarıdır. Dalgalı saçları ve kalın boyunları vardır.

İKİZLER

İnsanlarla bir araya gelerek uzun sohbetler yapmayı, dostlarıyla birlikte vakit geçirmeyi çok severler. İlgi alanları çok geniştir ve pek çok şeyle aynı zamanda uğraştıklarından kimi zaman arkadaşlarına vakit ayıramazlar. Ne zaman ne yapacaklarını önceden kestirmek oldukça zordur. Bir an ağzından bal damlayarak sizinle sohbet ederken, beklenmedik bir anda sinirden köpürebilirler. İkizler çoğunlukla ince ve uzun tiplerdir.

YENGEÇ

Yengeçler tamamen sürprizlerle doludur. Bir an çekingen; bir an oldukça haylaz olabilirler. İlk tanıştığınızda size hemen ısınamasalar da kısa bir süre sonra kaç yıllık dostunuzmuş gibi sizinle vakit geçirebilirler. Yengeçleri çözmek hiç de kolay değildir, en yakınındaki bile onların içinde saklı kalanları anlayamaz. Yengeçlerin en güzel özelliklerinden biri de çok ince düşünceli olmalarıdır, minik hediyelerle sürprizler yapmayı severler. Arkadaşlarına çok bağlıdırlar ve her şeylerini onlarla paylaşmaya hazırdırlar. Dışarıda gece gezmelerinden ziyade evde kanepesinde oturmayı tercih eder.

ASLAN

Tüm Aslanlar için ortak olan bir nokta; kafalarını koyduklarını gerçeğe dönüştürmek için ölesiye mücadele edebilecek olmalarıdır. Bunun yanında spot ışıklarının kendi üzerinde olmalarından hoşlanırlar. Aslanlar çevresindekilerden her zaman daha fazla ilgi görmek istedikleri için kıyafetleri, hareketleri ve konuşmalarıyla ilgiyi üzerlerine toplamayı başarırlar. Yönetmeyi ve lider olmayı sevdiklerinden genelde yüksek konumlarda çalışırlar. Gür saçları ve insanlara tepeden bakışlarıyla kendilerini hemen belli ederler.

BAŞAK

Koyu renk derin bakışları ve beyaz tenleriyle hemen dikkat çekerler. Her zaman şık ve tarz sahibidirler. Bir arkadaş topluluğunda Başakları sürekli etrafını gözlerken bulabilirsiniz. Başakların içgüdüleri ve insanları çözümleyebilme yetenekleri oldukça fazladır. Başakların diğer bir özelliğiyse başkalarını sürekli eleştirirken kendilerine gelen eleştirilere karşı hoş görülü olmamalarıdır. Başaklar kolay kolay kimseye inanmazlar ve bu yüzden genelde yalnızdırlar.

TERAZİ

Teraziler lüks kavramıyla ilgili her şeyden çok hoşlanırlar. Bu burcun kadınları ve erkekleri cazibeleri ve karizmalarıyla çevresindekileri hemen etkilerler. Terazi erkekleri kadınlara nasıl davranılması gerektiğini oldukça iyi bilirlerken kadınlarıysa çekici görüntüleri ve cazibeleriyle erkeklerin başını döndürürler. Anlayışlı ve uyumlu yapıları sayesinde insanlarla olumlu ilişkiler kurarlar.

AKREP
Akrep burçları cesur hareketleri ve herkese meydan okuyan bakışlarıyla kendinden emin bir görüntü sergilerler. Kafalarına koyduğu her şeye ne olursa olsun ulaşırlar ve mücadeleci kişilikleriyle bazen çok kalp kırabilirler. Ancak akrepler çoğunlukla temiz kalpli ve dürüsttürler. Sevdiklerine aşırı bağlı olmalarının yanında onlar için her türlü fedakârlığı yaparlar. Konuşma ve kendilerini ifade edebilme yetenekleri sayesinde çevresinde pek çok insan vardır.

YAY

Özgürlüklerine düşkün ve maceracı ruhludurlar; bu yüzden bir Yayla karşılaştığınızda onu başından geçen ilginç maceraları ve tatil hikâyelerini birilerine anlatırken görebilirsiniz. Spor aktivitelerinden büyük zevk alırlar ve enerjileri hiç bitmez, sürekli bir yerden baka bir yere koştururlar, yeniliklere açıktırlar. İşlerine bağlı ve azimli olmaları sayesinde iş hayatlarında iyi konumda olurlar. Yaylar uzun ve atletik bir yapıya sahiptirler.

OĞLAK

Bir Oğlakla tanıştığınızda ilk izleniminiz onun ne kadar ciddi olduğu olabilir; ancak Oğlaklar aslında oldukça ince bir mizah duygusuna sahiptirler ve bu yetenekleri sayesinde insanları etkilemeyi başarırlar. Her zaman sakin ve kontrollüdürler, bir Oğlak’ı kızdırmak zordur ama kızdığı zaman yeri göğü ayağa kaldırır ve öfkesi kendiliğinden dininceye kadar da onu sakinleştirmek çok zordur. Adil ve kararlı oldukları için başarılı bir lider figürü çizerler. Oğlaklar çoğunlukla ince yapıya sahip olurlar.

KOVA

Kovalarla ilgili ilk izleniminiz onların ne kadar kendini beğenmiş ve ulaşılmaz olduğudur. Ancak onlar tanıdıktan sonra hiç de göründükleri gibi olmadığını anlarsınız. Kovalar aslında yumuşak tabiatlı ve arkadaş canlısıdır. Bağımsızlıklarına fazlasıyla düşkündürler ve ona limitler koyulacak olunursa karşısındakinden uzaklaşırlar. İçlerinden geldiği gibi yaşamaktan hoşlandıkları gibi mantıklarından çok kalplerinin sesini dinlemeyi tercih ederler.

BALIK

Bir balıkla konuştuğunuzda onun aslında sizin yanınızda değil de başka bir dünyada olduğunu düşünürsünüz. Balıklar kendi dünyalarında, kendi rüyalarını görürler; başkalarının dediğini önemsemezler, sadece kendi doğruları ona hayatında yön verir. Bu yüzden bir Balık’ı sözlerinizle yönlendirmek imkânsızdır. Balıklar bulundukları ortama çok kolay uyum sağlarlar, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilirler.

gökkuşağı - avatarı
gökkuşağı
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #82
gökkuşağı - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz. Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey güç olabilir. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.
BOĞA
Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın

İKİZLER
Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.
YENGEÇ
Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
ASLAN
Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
BAŞAK

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin. Sağlık yönünden hiçbir sorun görünmüyor.
TERAZİ
Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın
AKREP
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.
YAY

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.
OĞLAK

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz
KOVA
Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin
BALIK
Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #83
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Koc burcu: Toplumda hemen dikkati ceken ve ilgi uyandiran bir kisidir.

Boga burcu: Amaci bellidir ve yolunda guvenle ilerleyebilecek bir kisidir


Ikizler burcu: Neseli, candan, sirin ve sayisiz yeteneklere sahip bir insandir.


Yengec burcu: Yuva, vatan ve cevresine cok onem veren bir insandir.


Aslan burcu: Cok comert ve sozunden asla donmeyen bir insandir. Planlama gucu yuksektir


Basak burcu: Her seyi kolay kavrar. Ihtiyaci olan herkese yardim elini uzatmaktan cekinmez.


Terazi burcu: Hareketleri zarif, uyumlu ve cekici bir kisidir.


Akrep burcu: Ilginc ve zaman zaman da cok etkileyici bir kisilige sahiptir, cesurdur.


Yay burcu: Cok yonlu, ozelliklere sahip bir kisidir. Onu ilgilendiren akil, bilim ve derin dusuncelerdir.


Oglak burcu: Son derece guvenilir, sadik, durust, caliskan ve pratik bir insandir.


Kova burcu: Her seyden once bagimsizliga ve ozgurluge buyuk saygi duyan biridir.


Balik burcu: Cana yakin, merhametli, sevecen, sefkatli ve uyumlu bir kisidir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #84
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji ve Bilinç

Astroloji icindeki gostergeler gezegenler olsa bile, aslinda bilincin yansimasidir.
Anahtar kelime bilinctir ve bilincimiz nesne ve olaylara bir anlam etiketi yapistirmadan edemez.

Astroloji bize evrende her seyin birbiriyle baglantili oldugunu ve bu baglantiyi kuranin bilincimizde yattigini anlatir.

Diger taraftan Astroloji Hermetik bilgilerin bir koludur ve bu bilgiler kadim Misir ve Mezopotamya kokenli uygarliklardan gunumuze gelmistir.

Mesela yukarida ne varsa asagida da o vardir, Bu hermetik bir ilkedir.

Yukarisi bir ust sistem (makro), asagisi ise ust sistemin icinde yer alan parcalardir. Tipki molekul-atom, Gunes Sistemi ve gezegenler gibi.
Ust ve alt birbirilerinin yansimasini olusturur.
Aslinda her ikisi de farkli dizgeler olsa bile, bu paralellik sembolik boyuttadir.
Ornegin Gunes Sistemi'nin merkezinde Gunes vardir. Gunes, sistemin enerjisini saglayan ve duzenini bir arada tutan guctur.

Tum sisteme enerji ve dinamizm getirir.
İnsan vucudunda bunun sembolik karsiligi kalptir.
Kalp yasamsaldir, o durursa vucuda kan pompalanamaz ve tum organlar olmeye baslar.

İste astrolojinin sembolik duzeyde iki sistemde
karsilikli baglar ve anlamlar kurmasi bu basit ama kapsayici hermetik ilke icinde gerceklesir.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #85
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
İsim Falı..!!

Son günlerde oldukça popülerleşmeye başlayan isim falına bakarak karşınızdaki kişi hakkında
fikir sahibi olunabilirmiş.. Astrologlara göre durum bu kadar basit..


NASIL BAKILIR?

Fal için sözkonusu isimdeki fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal enerji sembollerinin açıklamalarına
bakmak gerek. İsimdeki harflerin anlamlarını biraraya getirerek anlamlı sonuç çıkarıyorsunuz.

Örnek-1 : Aranan ad "TUĞBA" olsun, harf tablosundan T-U-Ğ-B-A harflerinin karşılığını bulup alt alta
getiriyoruz ve isim falına bakılmış oluyor.

T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.
G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.
B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen
kişiliktir, aynı zamanda.
A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.


HARFLER & ANLAMLARI

A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.
B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen
kişiliktir, aynı zamanda.
C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder.
Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder.
D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder.
E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri
olan kişiliği ifade eder.
F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir.
G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.
H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.
I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.
J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir.
K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder.
L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.
M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği ifade eder.
N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.
O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.
P : Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekerler.
R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar.
S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik.
T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.
V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder, bana dokunmayan yılan bin yaşasın
felsefesiyle hareket eden kişilik örneği.
Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar ve
güçlü bir kişilik yapısı gösterirler.
Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #86
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
BURCLARDAN OVGU DOLU SOZLER

KOÇ

Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mütevazi, ince, anlayis
yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu
kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu
koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur. Dost insan,
güzel insan. Insan gibi insan. Allah seni basimizdan, yanimizdan eksik
etmesin. Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi dostlar nasip etsin insallah.
Bitanem benim, canim canim...

BOGA

Ayy benim güzeller güzelim. Bu bogalar var ya dünya tatlisi, yer
gök harikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine
doyum olmaz. Iyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say say bitmez
bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de
paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir koç bir dünyaya
bedeldir"... Onlar sanli burç aleminin, yere göge sigmaz, harikulade burç
gurubudur.

IKIZLER

Halt etmis sana iki yüzlü diyenler. Onlar seni çekemiyorlar.
Rahatligin,her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar
seni sekerim. Kim senin gibi kadar özgüven sahibi olmayi istemez ki. Sen
hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen
hiç takma o güzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adın
ikizler ama, sen bitanesin.


YENGEÇ

Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti. Ya kardesim nedir bu
zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu
kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden.
Yoksa sen mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun,
esi bir yengeç burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacısın.


ASLAN

Heyt bee.. gözümüzün senligi, gönlümüzün nuru. Afet-i devran,
mükemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su
dünyada. Sen ki güzelligin simgesi, yer yüzünün günesi. Senin
bütün fallarinda nazar çikacaktir. Mümkündür. Baska mümkünati da
yoktur. Allah seni kem gözlerden korusun insallah, emi?

BASAK

Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu,
güzel basagim benim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni varya anlatacak
kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin
iyiligini düsünen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil,
barisin,temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi. Neyse canim üzülme.
Biz biliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim.

TERAZI

Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim bilmiyorum ki!
Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim
olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa kral sensin. Sen susarsan bir
neden, konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli, kabiliyetli, en artili
burç sensin. Senin üstüne burç taniyan, megalomandir. Söylesene senin
üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam,
görmem.


AKREP

Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin,
gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar
yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah senin soyunu
eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için
Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye,
onlarin hepsi............... Neyse, yine açtıracaklar agzımı. Senin
güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel o fesatlari.

YAY

Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar, vefakar, dogru
dürüst insan dedikleri sen olsan gerek. İçinde bir tek yay olmayan bir
arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan
budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren
enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. Senin havan
bile yeter güzelim. Çatlasin çekemeyenlerin.

OGLAK

Sana inatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla
bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde
var. Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile,
tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler
için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir.
Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.

KOVA

Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis,
sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu
ne genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin
bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah
keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi?

BALIK

Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü
duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen
paranoyak degilsin canim, ince fikirlisin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa
bazilarinda. Ben senin o yanagina düsen göz yasini seviyorum, o
hüzün dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum. Sana
sıkıcı diyenler bogum bogum sikila insallah. Sen ferah tut kendini. Rahat ol,
bosver, takma o çan çan çeneleri kafana.
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #87
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
BURÇLAR

Daha önce de belirttiğimiz gi­bi kişinin burcu Güneş'in yer aldı­ğı burçtur. Doğduğumuz anda Güneş hangi burç'ta bulunuyorsa siz o burcun insanısınız. O zaman da Güneş-Koç burcunda veya Güneş Yay burcunda denmez, kısaca Koç Burcu, Yay Burcu denir.

Astroloji dilinde Güneş kuru­dur, erkektir ve hayat veridedir. Sistemimizin yıldızı, sizin bireyselliğinizi, kendine özgü karakterini­zi yönetir. Güneşin horoskopunuz­daki pozisyonu aynı zamanda fer­di başarıları ve sosyal ilerlemeleri de belirler, yani hayattaki mevkinizi o tayin eder.
Güneşin her burca giriş tarih­leri burada verilmiştir. Ne var ki, bazı yıllarda bu iş verilen tarihten bir gün önce, ya da bir gün sonra olabilir. Eğer o burcun başlayış ve bitiş tarihleri arasında, güvenli sa­yılacak kadar ortalarda bir günde doğmuşsanız, o burçta olduğu­nuzdan emin olabilirsiniz.Tam bur­cun değişme tarihinde olduğu yerler­de doğmuşsanız, o zaman iki bur­cun bir bileşimisiniz demektir ve her ikisini de okumanız gerekir.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #88
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Burçlar ve Grupları

Ne Diyor Bu Burçlar?!

Su grubu hassas ve duygusal, hava grubu sıkılgan, toprak grubu sabit fikirli... Her burcun kendi grubuna has bir özelliği olduğunu biliyor musunuz?


SU GRUBU
Ortak özellikleri içinde en önemlisi duygusallıktır. Hassas, çabuk değişen, içe dönük kimselerdir.

YENGEÇ - AKREP -BALIK
Bir de, doğal ihtiyaçları ağır basar. Yani yemeye, içmeye, rahat etmeye, sekse düşkündürler. Susmayı da pek başaramazlar.
Duygularını kontrol edememe ve haksızlığa uğradıklarını düşünmeleri yüzünden öfkeli ve kırıcı olurlar. Küsme, somurtma ve kıskançlıkları vardır.
Merhametli ve yardımsever olurlar. Başkalarının ihtiyaçlarını hisseder ve yardım ederler. Sezgi yönleri çok kuvvetlidir. Mistik, felsefi, dini konulara yatkındırlar. Akıl ve mantıktan ziyade hayal dünyalarının zenginliği, sezgileri ve hissettikleri doğrultusunda yaşarlar.

HAVA GRUBU
Burçlarının ortak özelliği havai olmalarıdır. Bir konuya çabuk adapte olur ama çabuk bıkar ve bırakırlar

İKİZLER - TERAZİ -KOVA
Sabır gösteremezler, sahiplenmeye niyetli değilseler anlamaya bile zahmet etmezler. İstikrarsızdırlar, çok sık karar değiştirirler. Bu özellikleri yüzünden, yalancı olduklarını düşünenler olabilir.
Her şeye, her konuya açıktırlar ama çabuk bıkarlar. Bu yüzden hedefe ulaşmaları zor olur.
Çok yönlüdürler, parlak ve pratik bir zekaya sahiptirler. Çok hareketlidirler. Ne zaman, nerede, ne yapacaklarını takip etmek çok zordur. Asla bıraktığınız yerde durmazlar. Orijinallik ve yaratıcılıkta çok başarılıdırlar. Dışa dönüktürler. Bencil olmayıp, etraflarını düşünen ve onlara faydalı olabilen kimselerdir.

TOPRAK GRUBU
Şartlanmalar alışkanlıklar ve maddecilik birinci planda gelir. Son derece sabit fikirli olup, yeniliklere kapalıdırlar. Riskler ve ani değişikliklerden hoşlanmazlar.

BOĞA - BAŞAK - OĞLAK
Paraya bağlı, çok hesaplıdırlar. Hareketleri, düşünmeleri, karar vermeleri, konuşmaları ağırdır.
İyice emin olmadan harekete geçmezler. Mantıklı, disiplinli ve düzenli davranırlar. Son derece mütevazidirler, gösteriş yapmazlar, Pratik ve güvenli hareket ederler. Yalandan, sululuk ve iki yüzlülükten hoşlanmazlar. Arzu ve istekleri genellikle maddi plandadır.
Çok konuşmazlar, laubalilik istemezler. Yeni bir şeye adapte olmada, yapmada zorlanırlar; ama bir kere akıllarına yatıp bağlanırlarsa da artık ondan kolay kolay sapmaz, geri dönmezler.

ATEŞ GRUBU
Ateş yapısının en önemli özelliği benlik duygusunun çok kuvvetli olmasıdır. Kendileri daima birinci plandadır.

KOÇ - ASLAN - YAY
Canlarının istediğine sahip olmak, akıllarına esen her şeyi hemen yapmak isterler. Beklemeye tahammülleri yoktur. Kendilerini çok beğenirler, özgüvenleri fazladır ve daima çevrelerine hükmetmek isterler.
Dünyanın kendi eksenleri etrafında döndüğüne inanırlar. Başkalarının onlara gıpta ettiğini düşünürler. Daima zirveye taliptirler ikinci adam olmak istemezler. Yaratıcı, cömert, sıcak ve çekicidirler. Hayat enerjileri, yaşama sevincim çoktur. Devamlı aktif olmak, hayatı dolu dolu yaşamak, sevgiyi hissetmek isterler. Yalnız kalırlar ve terk edilirlerse dünyaları başlarına yıkılır, çok mutsuz olurlar.
Sivaslıcandy - avatarı
Sivaslıcandy
Ziyaretçi
26 Ağustos 2009       Mesaj #89
Sivaslıcandy - avatarı
Ziyaretçi
Koc burcu: istiyorum

Boga burcu: sahibim

İkizler burcu: dusunuyorum

Yengec burcu: hissediyorum

Aslan burcu:fethederim

Basak burcu: incelerim

Terazi burcu: dengelerim

Akrep burcu: arzularim

Yay burcu: inaniyorum

Oglak burcu: yaparim

Kova burcu: biliyorum

Balik burcu: seviyorum

alıntıdır...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bugunku burclar ne diyor

bugünkü yengeç ve oglakburcunu sorcaktım gelişmeler ne ikisi nasıl bir beraberlik sürcekmi

Benzer Konular

20 Mart 2016 / RuffRyders Forum Oyunları
1 Mart 2015 / Siyah Cin Soru-Cevap
1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
6 Mayıs 2012 / 123456789123456 Soru-Cevap