Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?!

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 158.247 Cevap: 96
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #1
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
Bunlar da Kötü Yanlarımız mış Msn Lipssealed

Sponsorlu Bağlantılar
KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı di mi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez...Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA
- Sen ayrı bi panel konususun...kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dunyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı... komunistsin sen yaa!!!
İKİZLER
- Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun, ama insanlar seni bunun için diil biseksüel olduğun için seviyolar..kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun yani salaksın... ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ
- Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir gorünmeye çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz... Buu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor! Haberin olsun!
ASLAN
- Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyor haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini begenmiş zavallı aslan parçası, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....
BAŞAK
- Sen pek aklıbaşında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen, senin gibi birinden başka ne beklenir ki?
TERAZİ
- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşiyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi 'kimse beni anlamadı' diye çıldırırsın yarım aklın da gider
AKREP
- Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfir! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY
- Sen herşeyin iyi tarafını gören şenşakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çogu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...
OĞLAK
- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafina bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA
- Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun çünkü kafasızsın. Niye sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi...
BALIK
- Senin maşallah hayalgücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle başbaşa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte...
Smiley9
Son düzenleyen nötrino; 1 Mayıs 2014 14:10 Sebep: Mesaj düzeni!
mrgogo - avatarı
mrgogo
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #2
mrgogo - avatarı
Ziyaretçi
Burca göre saç modeli

Sponsorlu Bağlantılar
Koç: Aktif, cesur ve bilinçlisiniz. Duygularınızı olduğu gibi belli ediyor, kısıtlamalara gelemiyorsunuz. Saç modelinizin ise sizi engellemesine tahammülünüz yok. Pratik, kısa saç kesimi tam size göre. Uzun saçlı Koç kadınları, saçlarını mutlaka geriye tarar ve at kuyruğu şeklinde bağlar. Düzgün görünümlü bir at kuyruğu için saçınız nemli iken pürüzsüzleştirici saç kremi uygulayınız.
Boğa: İnatçı, güvenilir ve sabırlı kişiliğiniz var. Güzelliğiniz, cazibeniz ve tüm kadınsı özelliklerinize karşı ayaklarını yere sıkı sıkı basan bir yapıya sahipsiniz. Bu nedenle, fazla abartılı saç modellerini kendinize asla yakıştıramazsınız. Doğal görünümlü saçlar daha çok hoşunuza gider.
İkizler: Çevrenizle son derece kolay ilişki kuruyorsunuz. Can sıkıntısı size çok yabancı. Aşırı düzene yatkın olmamanız, komplike saç modellerinden hoşlanmamanıza neden oluyor. Sürekli kontrol edilmesi gerekmeyen, doğal haline bırakılmış saçlar size daha uygun.
Yengeç: Son derece duygusal ve idealist bir yapıya sahipsiniz. Ayrıca mesafeli bir insan olduğunuzdan herkesin size kolayca yaklaşmasına izin vermezsiniz. Bu yüzden, yerine göre gözlerinizdeki anlamı çevrenizden gizleyebilmeniz için uzun saçlarınız olmalı.
Aslan: Herkesin sevgilisi olarak, yaşamı dolu dizgin yaşıyorsunuz. Dişi aslanın asaletine sahip olmanıza rağmen yine de kibar bir saç modeli size uygun değil. Burçların kraliçesi olarak herkesin size hayranlık duyması şart. bu yüzden, gösterişli saçlardan ve çarpıcı, cesaret isteyen son moda değişik renklerden korkmayın.
Başak: Dakik bir insansınız. Hatta size mükemmeliyetçi bile denilebilir. Dağınıklığın hiçbir türüne dayanamazsınız. Bu yüzden saçlarınızın özenle taranmış olması şart. Saçlarınıza düzenli bir görünüm vermek için saç spreyi ve briyantin kullanın.
Terazi: Cazibeli ve esprili olmak sizin en temel özelliğiniz. Ayrıca uyum ve estetik konusunda da son derece duyarlısınız. Tıpkı aslan kadını gibi, sizde lüksten çok hoşlanıyorsunuz. Yeter ki fazla dikkat çekici olmasın. Bu nedenle size sade ve şık saç modellerini tavsiye ederiz.
Akrep: Burçlar arasında akrep kadını kadar ne istediğini bilen ve hedefe kilitlenen bir burç daha yoktur. Dışarıdan bakıldığında sakin ve soğuk görünürsünüz. Buna bağlı olarak mükemmel şekillendirilmiş saçlar ve her zaman bakımlı olmak tipik özelliklerinizdir. Saç modellerinizin daha yumuşak ve feminen olmasını sağlayın. Bu tür saçlar size daha çok yakışacaktır.
Yay: Bağımsız karakteriniz sizin tipik özelliğiniz. Ani kararlar alabiliyor, maceradan hoşlanıyorsunuz. Jöle, sprey türü saç şekillenme ürünlerinden pek hoşlanmadığınız için yumuşakça dökülen saç modeli kullanmanızdan ve saçınıza pürüzsüzleştirici saç kremi gibi daha yumuşak formüllü ve doğal görünüm veren şekillendiricilerle şekil vermenizde fayda var.
Oğlak: Kıvrak espri anlayışınız ve ortama uyumunuz sayesinde en zor durumlardan bile yüzünüzün akıyla sıyrılabilirsiniz. her konuda olduğu gibi saç konusunda da sağlamcısınız. Bu yüzden saçınızın bozulmasını önleyen ve her telin yerli yerinde durmasını sağlayan sprey ve jöle gibi şekillendiriciler kullanın.
Kova: Etrafınızda olup biten her şeyle ilgili ve son derece ateşlisiniz. Sürekli yeni fikirler peşindesiniz. Bu durumda, karmaşık saç modellerine ayıracak zamanınız da yok. Ancak, o doğal ışıltınızı yitirmemeniz için saç bakımınıza da özen gösterin. Kişisel saç bakımınıza uygun ürünleri kullanmayı ihmal etmeyin.
Balık: Romantik ve güçlü sezgilere sahip bir insansınız. Yaşamda duyarlı ve duygulu hareketlerle ilerliyorsunuz. Saçlarınız da sizin gibi duyarlı olduğundan boya ve perma gibi kimyasal uygulamalardan uzak durun. Bitkisel boyalar ve alkol oranı düşük şekillendiriciler kullanmaya özen gösterin."
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2005       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Horoskop..
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: pps Horoskop.pps (126.0 KB, 379 gösterim)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2005       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SİZ HANGİ AĞAÇTAN DÜŞTÜNÜZ..?!

CELTIC Astrolojisi ağaçlara dayanıyormuş. Ona göre doğduğunuz gün, hangi ağaçtan geldiğinizi ortaya çıkartıyor.

DOĞUM ARALIĞI AĞAÇ CİNSİ

Ad:  agac.JPG
Gösterim: 4398
Boyut:  69.4 KB


VE AÇIKLAMALARI ;

ELMA : ( AŞK ) Cazibeli, Fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici' Hoş bir auraya sahip. Flörtöz ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık bir tip. Sevmeye ve Sevilmeye meraklı. Sadık ve hassas bir eş. Cömert. Bilimsel konulara yeteneği var. Bugün için yaşar. Hayal gücü yüksek.
DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.
KAYIN : ( YARATICILIK ) İyi bir zevki vardır. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Meteryalist sayılır. Hayatı ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fiziğine dikkat eder.
HUS : ( ESİNLENME ) Hayat dolu, etkileyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazi, aşırılıktan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yaşamı tercih eder. Fazla tutkulu değildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve Uygun ortamlar yaratır.
SEDİR : ( GÜVEN ) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir. Kararlı, Sabırsız ve Başkalarını etkilemeyi sever. İyimserdir ve beceriklidir. Tek ve Gerçek Aşkını bekler. Çabuk karar verir.
KESTANE : ( DÜRÜSTLÜK ) Alışılmadık bir güzelliği vardır ve insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan Diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisin de hassastır. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker.
SELVİ : ( SADAKAT ) Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır. Yalnızlıktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir.
KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.
İNCİR : ( HASSASİYET ) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvanseverdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.
KÖKNAR : ( GİZEM ) Sıradışı bir zevki vardır. Sofistike ve kadirsinastır. Güzel olan her şeyi sever. Dikbaşlı, çabuk mod değiştiren, bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazi olduğu söylenemez. Hırslıdır ve memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardır ve ona güvenebilirsiniz.
FINDIK : ( OLAĞANÜSTÜ ) Çekici, anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir. Popülerdir. Psikolojik durumu çabuk değişir. Kaprisli bir aşıktır. Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır.
GÜRGEN : ( ZEVK SAHİBİ ) Cool bir güzel. Dış görüntüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez ve kararlarından asla emin olmaz.
IHLAMUR : ( ŞÜPHE ) Hayatın ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır. Tembelliği ve bencilliği hiç sevmez. Streslidir. Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır, kıskanç ama vefalıdır.
AKÇAAĞAÇ : ( ÖZGÜR ZEKA ) Hayal gücü ve orijinallikle dolu hiç de sıradan olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayatı biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever.
MEŞE : ( CESARET ) Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini şansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir.
ZEYTİN : ( ERDEM ) Makul biridir. Güneşi ve sıcak havaları sever. Kibar duyguları vardır. Agresyon ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir. Hassas kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.
ÇAM : ( TİTİZ ) Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner. Her şeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
KAVAK : ( TATMİNSİZ ) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. İlişkilerini de çok önemser.
ÜVEZ : ( HASSASİYET ) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak, dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem de bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir eş olur ama çok zor affeder.
CEVİZ : ( TUTKU ) Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontandır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir eştir. Çok zor beğenir. Çok kıskanç ve tutkuludur. Sadece takdir eder. Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretmeyi sever.
SALKIMSÖĞÜT : ( MELANKOLİ ) Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir. Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zor biridir. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 19:57
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
7 Aralık 2005       Mesaj #5
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi
Bir ampulü degistirmek için kaç KOÇ gerekir?
Bir tane yeter. Isi ciddiye alirlar.
Hiç gerekmez, "Koç"lar karanliktan korkmaz.
Bir tane yeter. Is ki elinizde bol yedek ampul bulunsun (hafif sakarlik).


Bir ampulü degistirmek için kaç BOGA gerekir?
Bir. Sadece kendisine mükafat vereceginize söz verin.
Hiç, "Boga"lar hiçbirsey degissin istemez.
Bir. Ancak, yanmis ampulün gerçekten hiçbir ise yaramayacagina ikna etmeniz gerekir.


Bir ampulü degistirmek için kaç IKIZLER gerekir?
Iki. Ayrica elinde cep telefonu, danisacagi bir arkadasi ve "Ampül Degistirme El Kitabi" sarttir.
Iki. Ancak ampül degistirmeleri bir hafta sürer, ama ampulü degistirdikten sonra size Fransizca dersi verirler ve paranizi nereye yatirmaniz gerektigini anlatirlar.
Iki. Ancak kimin ampulü degistirecegi tartismasi o kadar uzun sürer ki, ampul asla degismez.


Bir ampulü degistirmek için kaç YENGEÇ gerekir?
Sadece bir. Ve lakin degistirmekle iyi yapip yapmadigini anlamak için bir hafta terapiye gider.
Bir. Ama degistirirken sinirden lambayi kirar.
Hiç. Bunu bir problem olarak görür ve yataga düser.


Bir ampulü degistirmek için kaç ASLAN gerekir?
Hiç. Aslan, danismanlarini arar ve "Ampul degissin" emrini verir.
Bir. Ampulü tutar ve dünya etrafinda döner.
Hiç. Aslan kendi isigini yeterli bulur.


Bir ampulü degistirmek için kaç BASAK gerekir?
Sürekli baskasinin ampullerini degistirdiklerinden kendi ampullerini degistiremezler.
1.000.000.000 kadar, bunun hata payi 0.000.0000.001 olabilir.
Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanim tarihi neydi bakalim. Ben niye bu markayi almistim ki? Yoksa tasinsak mi?


Bir ampulü degistirmek için kaç TERAZI gerekir?
Bir, belki de iki. Tam çikaramadim. Sen ne dersin?
Niye degistirelim ki, karanlik romantik oluyor.
Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazim. Ayrica normal bir ampul ise tek basima degistirebilirim de, özel bir ampul ise iki olmakta fayda var.


Bir ampulü degistirmek için kaç AKREP gerekir?
Hiç, karanlikta yasarlar.
Ne soruyorsun, sen polis misin?
Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri içinde aktarilir.


Bir ampulü degistirmek için kaç YAY gerekir?
Simdi biz Kas'ta bir tatil geçirmistik, tamam mi...
Hayat güzel, günes piril piril, karnim aç. Ne ampulü yahu?
Takmayacaksin, takarsan yanmaz. Bak takma, yanacak.


Bir ampulü degistirmek için kaç OGLAK gerekir?
Hiç. Oglaklarin yeni ampul alacak parasi olmaz, masraf gösterirlerse o baska.
Çocukca islerle ugrasmiyorum.
Simdi degistiririz, yarin yanmayacagi ne malum?


Bir ampulü degistirmek için kaç BALIK gerekir?
Ne ampulü?
Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu?
Benim için aydinlik sekerim...
muhlise - avatarı
muhlise
Ziyaretçi
8 Aralık 2005       Mesaj #6
muhlise - avatarı
Ziyaretçi
Doğum Tarihinize Göre Hangi Otsunuz ?

Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
Ocak 10 - 24 --- Ebemgümeci
Ocak 25 - 31 ---Dereotu
Şubat 1 - 5 --- Bildiğimiz ot
Şubat 6 - 14 ---Çimen
Şubat 5 - 21 --- Maydanoz
Şubat 22 - 28 --- Kıvırcık
Mart 1 - 12 --- Sarmaşık
Mart 13 - 15 ---Dereotu
Mart 16 - 23 ---Ebemgümeci
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot
Nisan 1 - 3 --- Isırgan otu
Nisan 4 - 14 ---Kıvırcık
Nisan 15 - 26 ---Ebemgümeci
Nisan 27 - 30 --- Maydanoz
Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık
Mayıs 14 - 21 ---Çimen
Mayıs 22 - 31 ---Dereotu
Haziran 1 - 3 --- Ebemgümeci
Haziran 4 - 14 ---Maydanoz
Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu
Haziran 21 -24 ---Sarmaşık
Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot
Temmuz 1 - 9 ---Ebemgümeci
Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu
Temmuz 16 - 26 ---Çimen
Temmuz 27 - 31 --- Bildiğimiz ot
Agustos 1! - 15 --- Sarmaşık
Agustos 16 - 25 ---Ebemgümeci
Agustos 26 - 31 --- Maydanoz
Eylul 1 - 14 ---Çimen
Eylul 15 - 27--- Bildiğimiz ot
Eylul 28 - 30--- Isırgan otu
Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık
Ekim 16 - 27 --- Maydanoz
Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık
Kasim 1 - 16 --- Dereotu
Kasim 17 -30 ---Bildiğimiz ot
Aralik 1 - 16 ---Isırgan otu
Aralik 17 - 25 --- Sarmaşık
Aralik 26 - 31 ---Çimen



Isırgan otu

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...

Bildiğimiz ot

Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini duşünüyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

Kıvırcık

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi görüyorsunuz.

Ebemgümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz

Dereotu

Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlar! da sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten, dediğini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz
cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.

Çimen

Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz.
CimbomLu_Dj_EseN - avatarı
CimbomLu_Dj_EseN
Ziyaretçi
21 Ocak 2006       Mesaj #7
CimbomLu_Dj_EseN - avatarı
Ziyaretçi
DOĞDUĞUNUZ GÜNÜN RENGİ ve KİŞİLİĞİNİZ...


DOĞDUĞUN GÜN / RENGİN

23 Aralık – 01 Ocak KIRMIZI

25 Haziran – 04 Temmuz KIRMIZI

02 Ocak – 11 Ocak TURUNCU

5 Temmuz – 14 Temmuz TURUNCU

12 Ocak – 24 Ocak SARI

15 Temmuz – 25 Temmuz SARI

25 Ocak - 03 Şubat PEMBE

26 Temmuz – 04 Ağustos PEMBE

4 Şubat – 08 Şubat MAVİ

05 Ağustos – 13 Ağustos MAVİ

09 Şubat – 18 Şubat YEŞİL

14 Ağustos – 23 Ağustos YEŞİL

19 Şubat – 28 Şubat KAHVE

24 Ağustos – 02 Eylül KAHVE

01 Mart – 10 Mart TURKUAZ

03 Eylül – 12 Eylül TURKUAZ

11 Mart – 20 Mart BEJ

13 Eylül – 22 Eylül BEJ

21 Mart SİYAH

23 Eylül ZEYTİN YEŞİLİ

22 Mart – 31 Mart MOR

24 Eylül – 03 Ekim MOR

01 Nisan – 10 Nisan LACİVERT

04 Ekim – 13 Ekim LACİVERT

11 Nisan – 20 Nisan GÜMÜŞ

14 Ekim – 23 Ekim GÜMÜŞ

21 Nisan – 30 Nisan BEYAZ

24 Ekim – 11 Kasım BEYAZ

01 Mayıs – 14 Mayıs MAVİ

12 Kasım – 21 Kasım ALTIN

15 Mayıs – 24 Mayıs ALTIN

22 Kasım – 01 Aralık KREM

25 Mayıs – 3 Haziran KREM

02 Aralık – 11 Aralık GRİ

04 Haziran – 13 Haziran GRİ

12 Aralık – 21 Aralık KESTANE

14 Haziran – 23 Haziran KESTANE

22 Aralık NEFTİ

24 Haziran GRİ

KIRMIZI
Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir, ama arada mutsuz olduğu anlar da yok değildir.İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.
KREM
Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.
NEFTİ
Zevklidir , görünüşüne çok önem verir, materyalist de denebilir Hayatı ve kariyeri için çok düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez.Liderlik , ruhunda vardır. Arkadaş edinmekte üstüne yoktur.
GRİ
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler
YEŞİL
Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler.
ALTIN
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür.İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.
PEMBE
Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır. Diğer insanları korumayı ve anlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister
SARI
Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.
KESTANE
Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.
TURUNCU
Soromluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.
MOR
Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir
BEJ
Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
GÜMÜŞ
Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay öğrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 21:22
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
27 Ocak 2006       Mesaj #8
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi
ASTROLOJİK UYUMLULUK TABLOSU
Burçlar Arasındaki Aşk
Bazı burçlar kendi burçlarından bir partnerle mükemmel bir ilişki oluştururken, bazı burçlar kendilerine benzeyen partnerleriyle hiç anlaşamazlar. Aslında burçlar arasındaki uyumluluk tablosu sadece Güneşlerin birbirleriyle etkileşiminden öteye geçmeyen bilgiler içeriyor. Ne var ki, Güneş'inizin bulunduğu burç sizin içine doğduğunuz burç olduğu için partnerinizin hangi burçtan olduğu önem taşıyor. Tabii ki doğum anınızda Güneş'ten başka Ay, Venüs ve Mars'ınızın hangi burçta durduğu hatta yükselen burcunuzun ne olduğu çok önemli.Birbiriyle anlaşması mümkün olmayan farklı burca sahip iki kişinin doğum anında Venüs-Mars, Ay-Güneş veya yükselenler
arasında uyumlu ilişkiler olabilir ve bu iki kişi birbirine aşık olabilirler. Daima doğum anındaki gökyüzünün uyumluluğu daha önemlidir. Ancak pratik açıdan burçlar arasındaki uyumlulukların son derece tutarlı olduğu da gözlemlenmiştir.

KOÇLARIN AŞK TABLOSU
KOÇ-KOÇ
Coşkulu bir ilişki ***
KOÇ-BOĞA
Sıkıntı verici, sıradan bir ilişki *
KOÇ-İKİZLER
Sürprizler ve heyecan verici bir ilişki ***
KOÇ-YENGEÇ
Fazla duygusal bir ilişki **
KOÇ-ASLAN
İddialı ve zorlayıcı ****
KOÇ-BAŞAK
Anlaşılmaz ve sıradan *
KOÇ-TERAZİ
Çekişmeli ve yararlı bir ilişki ****
KOÇ-AKREP
Duygusal Heyecanlar ***
KOÇ-YAY
Muhteşem bir ikili *****
KOÇ-OĞLAK
Sıkıntılı gerilimler **
KOÇ-KOVA
Heyecan verici fanteziler ****
KOÇ-BALIK
Heyecanlı başlayıp ayrıntılarda kaybolan bir ilişki **
BOĞALAR'IN AŞK TABLOSU
BOĞA-KOÇ
Ateşi yakıcı gelen bir ilişki **
BOĞA-BOĞA
Çok Uyumlu *****
BOĞA-İKİZLER
Olmasa daha iyi *
BOĞA-YENGEÇ
Keyifli bir ilişki ****
BOĞA-ASLAN
Zorlayıcı bir ilişki ***
BOĞA-BAŞAK
Zevkli ve ahenkli bir ilişki *****
BOĞA-TERAZİ
Sıradan bir uyum ***
BOĞA-AKREP
Çekici ve heyecan verici ****
BOĞA-YAY
Geliştirici bir ilişki ****
BOĞA-OĞLAK
Sakin ve heyecansız bir ilişki ****
BOĞA-KOVA
İddiacı bir gerilim **
BOĞA-BALIK
Sempatik ve duygusal **
İKİZLER'İN AŞK TABLOSU
İKİZLER-KOÇ
İhtiraslı ve heyecanlı bir ilişki ****
İKİZLER-BOĞA
Yürüyecek gibi görünmüyor **
İKİZLER-İKİZLER
İnanılmaz hareketli ****
İKİZLER-YENGEÇ
Olabilir **
İKİZLER-ASLAN
Heyecan verici bir ilişki ****
İKİZLER-BAŞAK
Zorlayıcı ve iddialı ****
İKİZLER-TERAZİ
Hareketli duyguların peşinde ****
İKİZLER-AKREP
Fazla kısıtlanmaya gelmez *
İKİZLER-YAY
Heyecanlı gerilimler ****
İKİZLER-OĞLAK
Belirsizliğin yarattığı sıkıntı **
İKİZLER-KOVA
Bulutların üzerinde dolaşabilirsiniz *****
İKİZLER-BALIK
Hayaller gerçek olsa! **
YENGEÇLER'İN AŞK TABLOSU
YENGEÇ-KOÇ
Zorlayıcı bir ilişki **
YENGEÇ-BOĞA
Son derece kazançlı bir ilişki ****
YENGEÇ-İKİZLER
Pek akıllıca değil **
YENGEÇ-YENGEÇ
Duygusal bir aşk *****
YENGEÇ-ASLAN
Her halükarda olabilir ***
YENGEÇ-BAŞAK
Güçlü ve kararlı bir ilişki *****
YENGEÇ-TERAZİ
İlginç bir aşk macerası ***
YENGEÇ-AKREP
Duygusal heyecanlar ****
YENGEÇ-YAY
Gelişmesi zor bir ilişki **
YENGEÇ-OĞLAK
Heyecan verici gelişmelerle ilerleyen bir ilişki *****
YENGEÇ-KOVA
Olabilecek gibi görünmüyor *
YENGEÇ-BALIK
Romantik bir aşk *****
ASLANLAR'IN AŞK TABLOSU
ASLAN-KOÇ
Ateşli bir aşk macerası *****
ASLAN-BOĞA
Olabilir **
ASLAN-İKİZLER
İmrenilecek bir ilişki *****
ASLAN-YENGEÇ
Harekete geçirici bir ilişki ***
ASLAN-ASLAN
Ateşli ve şehvetli bir ilişki *****
ASLAN-BAŞAK
Olmasa da olur *
ASLAN-TERAZİ
Gösterişli ve romantik bir aşk *****
ASLAN-AKREP
Çekişmeli bir ilişki ***
ASLAN-YAY
Heyecan verici maceralar *****
ASLAN-OĞLAK
İhtimal dahilinde ***
ASLAN-KOVA
İhtiraslı bir gerilim ****
ASLAN-BALIK
Zor bir ilişki **
BAŞAKLAR'IN AŞK TABLOSU
BAŞAK-KOÇ
Pek mantıklı bir ilişki değil **
BAŞAK-BOĞA
Eğlenceli bir aşk *****
BAŞAK-İKİZLER
İlginç bir başarı ***
BAŞAK-YENGEÇ
Kontrollü bir ilişki ****
BAŞAK-ASLAN
Olmamasında yarar var! *
BAŞAK-BAŞAK
Aynı dili konuşurlar *****
BAŞAK-TERAZİ
Akılcı ve pratik bir ilişki ***
BAŞAK-AKREP
Geliştirici bir ilişki ***
BAŞAK-YAY
Çok zor ve gerilimli **
BAŞAK-OĞLAK
Mükemmel anlaşırlar *****
BAŞAK-KOVA
Dikkatli olmak gerek *
BAŞAK-BALIK
Neşeli ve keyifli bir ilişki ***
TERAZİLER'İN AŞK TABLOSU
TERAZİ-KOÇ
Zorlayıcı ama ilginç bir ilişki ****
TERAZİ-BOĞA
Farklı anlayışların dengesi ***
TERAZİ-İKİZLER
Çok eğlenceli bir ilişki *****
TERAZİ-YENGEÇ
Karmaşık bir ilişki **
TERAZİ-ASLAN
Heyecan verici ihtiraslar ****
TERAZİ-BAŞAK
Kolay ve pratik bir ilişki ***
TERAZİ-TERAZİ
Dengeyi korumak mümkün ***
TERAZİ-AKREP
Fazla zorlayıcı **
TERAZİ-YAY
Mükemmel olabilir *****
TERAZİ-OĞLAK
Olmasa daha iyi *
TERAZİ-KOVA
Uçuşa geçiren bir aşk *****
TERAZİ-BALIK
Mümkün olabilir ***
AKREPLER'İN AŞK TABLOSU
AKREP-KOÇ
İhtiraslı bir aşk ****
AKREP-BOĞA
Son derece çekici ve kazançlı ****
AKREP-İKİZLER
Başlanmasa iyi olur *
AKREP-YENGEÇ
Son derece uyumlu *****
AKREP-ASLAN
Aşırı uçlarda dolaşılır ***
AKREP-BAŞAK
Başarılı bir ilişki ***
AKREP-TERAZİ
Olabilir de olmayabilir de **
AKREP-AKREP
Heyecan verici bir macera *****
AKREP-YAY
İlginç bir ilişki ***
AKREP-OĞLAK
Romantik ve heyecanlı ****
AKREP-KOVA
Gerilimli bir zorlama ***
AKREP-BALIK
Derin duygular ****
YAYLARIN AŞK TABLOSU
YAY-KOÇ
Heyecan verici maceralar *****
YAY-BOĞA
Olmaması hayırlı *
YAY-İKİZLER
İlginç maceralara birlikte atılmak ****
YAY-YENGEÇ
Yürümesi zor bir ilişki **
YAY-ASLAN
Ateşleyici bir ilişki *****
YAY-BAŞAK
Gergin bir ilişki **
YAY-TERAZİ
Eğlenceli ve hareketli bir ilişki ****
YAY-AKREP
Fazla sürmez **
YAY-YAY
Hızlı ve hareketli ****
YAY-OĞLAK
Anlaşılmaz *
YAY-KOVA
Müthiş bir ikili *****
YAY-BALIK
Dalgalı bir ilişki ***
OĞLAKLAR'IN AŞK TABLOSU
OĞLAK-KOÇ
Geçici heyecanlar ve gerilimli bir ilişki **
OĞLAK-BOĞA
Uyumlu ve kazançlı bir ilişki *****
OĞLAK-İKİZLER
Aceleci kararlar *
OĞLAK-YENGEÇ
Tek kelimeyle mükemmel *****
OĞLAK-ASLAN
Neden olmasın? ***
OĞLAK-BAŞAK
Büyük aşk *****
OĞLAK-TERAZİ
Düşünmeyin bile! *
OĞLAK-AKREP
Geliştirici bir ilişki ***
OĞLAK-YAY
Macera uzun sürmez *
OĞLAK-OĞLAK
Sıkıcı bir benzerlik ***
OĞLAK-KOVA
Etkileyici olabilir ***
OĞLAK-BALIK
Romantik ve heyecanlı ****
KOVALAR'IN AŞK TABLOSU
KOVA-KOÇ
Heyecanlı ve hareketli bir ilişki *****
KOVA-BOĞA
Gerilimli ama olabilir ***
KOVA-İKİZLER
Sürprizlerin heyecanı uçurabilir *****
KOVA-YENGEÇ
İstenmeyen bir durum *
KOVA-ASLAN
Gerilimli bir inatçılık ***
KOVA-BAŞAK
İmkansız bir ilişki *
KOVA-TERAZİ
Çok eğlenceli ve hareketli *****
KOVA-AKREP
Zorlayıcı bir aşk ***
KOVA-YAY
Maceraya davet eden bir ilişki ****
KOVA-OĞLAK
İhtiraslı ve çekici bir ilişki *****
KOVA-BALIK
İlginç bir çekim ****
BALIKLAR'IN AŞK TABLOSU
BALIK-KOÇ
Zorlayıcı bir çekim ***
BALIK-BOĞA
Ilımlı ve güvenli bir ilişki ****
BALIK-İKİZLER
Derinleşmeyen bir ilişki *
BALIK-YENGEÇ
Çok duygusal ve romantik *****
BALIK-ASLAN
Fazla sıcak **
BALIK-BAŞAK
Fazla pratik ve gerçekçi ***
BALIK-TERAZİ
Fazla sürmeyecek bir ilişki **
BALIK-AKREP
Heyecan verici *****
BALIK-YAY
Endişeli bir ilişki **
BALIK-OĞLAK
Gerçek bir aşk *****
BALIK-BALIK
Birlikte yüzebilirler ***
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 21:17
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #9
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
AŞKIN DOĞUŞU

MASAL BU YA....
Uzun yıllar önce, dünya oluşmamış, insanlar dünyaya ayak basmamışken, iyi huylar ve
kötü huylar ne yapacaklarını bilemez halde dolaşıyorlarmış.Birgün toplanmışlar
ve herzamankinden daha fazla canları sıkkınken oturuyorlarken; SAFLIK ortaya bir
fikir atmış;
"Neden saklambaç oynamıyoruz?"
Hepsi bu fikri beğenmiş. Heman

ÇILGINLIK bağırmış; "Ben ebe olmak ve saymak istiyorum" Başka hiçkimse ÇILGINLIK'ı
arayacak kadar çıldırmadığı için hemen kabul etmişler.

ÇILGINLIK bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış. "Bir, iki, üç..." ÇILGINLIK saydıkça,
iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar.
"Kırkbir, kırkiki, kırküç..."

ŞEFKAT; Ay'ın boynuzuna asılmış,
İHANET; Çöp yığınının içine girmiş,
SEVGİ; Bulutların arasına girmiş,
HASET; Zaten oyna katılmamış,
YALAN; Bir taşın arkasına saklanacağını söylemiş ancak yalan söylemiş,
Çünkü gölün dibine saklanmış,

TUTKU; Dünyanın merkezine gitmiş,
PARA HIRSI; Bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış.
ÇILGINLIK ; saymaya devam etmiş;
AŞK'ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana
kadar zaten saklanmış
AŞK kararsız olduğu gibi, nereye saklanacağını da bilmiyormuş.
ÇÜNKÜ HEPİMİZ AŞK'I SAKLAMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİRİZ.
Ve
askin gozuÇILGINLIK doksan sekiz, doksan dokuz'dan sonra yüz'e geldiğinde, AŞK, hızla sıçrayıp
güllerin arasına girmiş ve saklanmış.
ÇILGINLIK bağırmış;
ÖNÜM,
ARKAM,
SAĞIM,
SOLUM,
SOBEEEEEEE
Arkasını döndüğünde, ilk önce TEMBELLİĞİ görmüş, o ayaktaymış.<br> Çünkü saklanacak enerjisi yokmuş.
Sonra ŞEFKAT'i ayın boynuzunda görmüş ve İHANET'i çöplerin arasında,
SEVGİ'yi bulutların arsında, YALAN'ı gölün dibinde ve TUTKU'yu da dünyanın merkezinde.
Hepsini birer birer bulmuş,
Ancak o kadar aramasına rağmen birini bulamamış.
Ve ÇILGINLIK umutsuzluğa kapılmış. Bulamadığı AŞK'mış. Derken HASET, AŞK bulunamadığı
için adına yakışır bir şekilde, ÇILGINLIK'ın kulağına fısıldamış; "AŞK, güllerin
hemen arkasına saklanmıştı" ÇILGINLIK, uzun süredir aradığı AŞK'ı bulamama ve
çok zaman kaybetmenin hırsıyla çatal şeklinde tahta bir sopa almış ve güllerin
arasına saplamış, saplamış... ta ki, yürek burkan bir haykırma onu durdurana kadar
saplamayı sürdürmüş. Ve haykırıştan sonra AŞK, elleriyle yüzünü kapayarak ortaya
çıkmış, parmaklarının arasından sicim gibi kan akıyormuş.
ÇILGINLIK, AŞK'ı bulmak isterken o hırsla AŞK'ın gözlerini çatal sopa ile kör
etmiş. Çaresizlik içindeki ÇILGINLIK "Seni kör ettim. Nasıl onarabilirim?" diye
bağırmış.
AŞK cevap vermiş.
"Artık iş işten geçti, gözlerimi geri veremezsin. Ama benim için bir şey yapmak istersen benim rehberim olabilirsin."
İşte o gün bu gündür
AŞK'IN GÖZÜ KÖRDÜR...
ÇILGINLIK'DA ONUN HER ZAMAN REHBERİDİR
Son düzenleyen GusinapsE; 11 Şubat 2006 20:59
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #10
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
BAYANLARA ÖZEL

Koç kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Kova, Aslan, İkizler
Anlaşamadıkları
Başak, Yengeç, Akrep

Boğa kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Başak, Balık, Yay
Anlaşamadıkları
Akrep, Aslan, Koç
İkizler kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Koç, Kova, Terazi
Anlaşamadıkları
Balık, Oğlak, Yengeç
Yengeç kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Akrep, Balık, Aslan
Anlaşamadıkları
Koç, İkizler, Terazi
Aslan kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Yay, Koç, Terazi
Anlaşamadıkları
Kova, Balık, İkizler
Başak kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Akrep, Oğlak, Boğa
Anlaşamadıkları
Koç, Balık, Yay
Terazi kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Yay, Aslan, Kova
Anlaşamadıkları
Yengeç, Oğlak, Başak
Akrep kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Balık, Başak, Yengeç
Anlaşamadıkları
Kova, Terazi Yay
Yay Kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Oğlak, Akrep, Yengeç
Anlaşamadıkları
Başak, Oğlak, Balık

Oğlak kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
AnlaştıklarıBaşak, Boğa, Akrep
Anlaşamadıkları
Aslan, Yengeç, Terazi
Kova kadınının anlaştıkları anlaşamadıkları
Anlaştıkları
İkizler, Yay, Başak
Anlaşamadıkları
Oğlak, Balık, Yengeç
Balık kadınının anlaştıkları ve anlaşamadıkları
Anlaştıkları
Oğlak, Balık, Yengeç
Anlaşamadıkları
Kova, İkizler, Yay
Son düzenleyen GusinapsE; 10 Mayıs 2006 01:13

Benzer Konular

20 Mart 2016 / RuffRyders Forum Oyunları
1 Mart 2015 / Siyah Cin Soru-Cevap
1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
6 Mayıs 2012 / 123456789123456 Soru-Cevap