Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Astroloji/Fallar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-11-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Yemek Falı

kokoreçmiyim ben yaa
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-01-2008   #7 (mesaj-linki)

Kokoreç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

evet utangacım sevimliyim,paylaşımcıyım,dikkatliyim
Eski 04-01-2008   #8 (mesaj-linki)

Köfte
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz.Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.

böyle şeylere inanmam ama sanki bana biraz benziyor
Eski 04-01-2008   #9 (mesaj-linki)

Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.

aynen ben ben ben
Eski 20-04-2008   #10 (mesaj-linki)

Kokoreç
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

bu kadar tutabilirdi ancak
Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11089993 saniyede (54.49% PHP - 45.51% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR