Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 171

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.932 Cevap: 1.933
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1701
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü içinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın spor yapın deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke kızgınlık ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz tembellik yapmanın zamanı değil. Kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın. Aşk hayatınızda ki belirsizlik ortadan kalkmaya başlıyor her şey netleşecek ve daha kolay karar verebileceksiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1702
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Yaşamınızda bugüne kadar yüzünüze kapanan kapılar ardı ardına açılmaya başlayacak ve yaşamınızda bir çok güzel etkiyi kısa sürede hissedilir biçimde yaşamaya başlayacaksınız. Beraberliği olmayan Balık’lar Aşk her an kapınızı çalabilir. Sorunlu bir ilişkinin çıkmazındaysanız sizin müdaheleniz olmadan bitebilir ve rahat bir nefes alarak yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz. İş hayatınızda ise uzun soluklu işler yapabilir oldukça iyi getirilerle kariyerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal enerjiniz öylesine güçlü ve pozitif ki yaşama bakış açınız değerlendirmeleriniz farklılaşacak. Yaşamınızla ilgili radikal kararla alacak ve uygulayacaksınız.

Günün Olumlaması: Yüreğimden geçen tüm güzel dileklerimin kabul olduğu gündeyim. Diliyor, istiyor, inanıyor gerçekliğine şahitlik ediyorum. Şükürler olsun gelen her günle, doğan güneşe, aldığım nefese, sağlıkla geçen her ana.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
14 Nisan 2014       Mesaj #1703
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
14 Nisan 2014

Gökyüzü ruhsal ve bedensel yorgunluğunuzu üzerinizden atmanız için sizleri destekliyor fakat bugün elinizde olmayan sakarlıklarınız ev kazalarına sebep olabilir. Dikkatli davranın. Yakınlarınızın birlikte vakit geçireceğiniz insanların duygu ve düşünceleri yaklaşımları için sezgilerinizin rehberliğine güvenmelisiniz. Diyete başlamayı düşünüyorsanız bugün sizin için idealdir. Metabolizmanızın hızla size yardımcı olacağını göreceksiniz. Yaratıcılığınızı göstermeniz gereken alanlarda yapacaklarınız için planlamalarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın sürpriz bir aktivesi ile oldukça mutlu olabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014       Mesaj #1704
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014 Cuma BALIK Burcu Yorumu
İş yaşantınızda kendinizi ispat edecek bir çalışmanın altına imza atacaksınız. Gücünüze güç katacak kişilerle çalışmaktan yanasınız. Bugün, kişisel egolarınızı yumuşatarak sunmayı başarıyorsunuz. Olumsuz bir kişi olarak anılmak tarzınız değil ve toplumsal değerleriniz koruyarak, adımlarını dikkatli atmayı yeğliyorsunuz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Nisan 2014       Mesaj #1705
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
19 Nisan 2014

Bugün İçe kapanma duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bu güne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır..

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum ve kendimi var gücümle eğitiyor disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor kazanıyor huzur buluyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Nisan 2014       Mesaj #1706
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
20 Nisan 2014 Pazar

Günlük Burç Balık Burcu Balık Burcunun Genel Özellikleri


Burçlar kuşağında Balık Burcu insanı hayalgücü yüksek olmaları ile tanınır. Romantizmi çok severler. Balık burcu insanı doğanın güzelliklerinden de hoşlanır. Dürüsttürler. Yalan ve sahtekarlıktan hiç hoşlanmazlar. Balık burcu insanı cömerttir. Cömertlikleri yüzünden başkalarına yardım ederken gereğinden fazla şey verebilirler. Balık burcu insanı takdir edilmeyi beklemez. Azimli ve kararlı olurlar. Hedeflerine ulaşmak konusunda oldukça başarılıdırlar. Romantik olduklarından dolayı aşık olmayı ve bağlanmayı severler. Konu aşk olduğunda ise mükemmelliyetçidirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde hayalgüçlerinin güçlü olması sebebiyle oldukça başarılı olabilirler. Balık burcu insanı mütevazidir.

Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği uyumlu ve uysaldır. Kadınlar ile ilişkilerinde nadir bulunan ve mutlu eden erkek balık burcu erkeğidir. Bazı durumlarda sadakatsiz olabilirler. Başkalarını rahatsız eden durumlar balık burcu erkeğini pek etkilemez. Hayallerinin peşinden gitmeyi severler. Balık burcu erkeği bir şairin yada sanatçının duyarlılığını taşır. Balık burcu erkeği sanatkar ruhlu olduğundan doğaya ve güzelliklere düşkündür. Balık burcu erkeğinin olumsuz özelliklerinden biri ise ihmalkal olmalarıdır.

Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadını sempatik ve hassastır. Balık burcu kadınının güçlü idealleri vardır. Balık burcu kadını genellikle hoşgörülüdür. Balık burcu kadınından çok iyi bir arkadaş olur. Her zaman memnun edici ve sevecendirler. Balık burcu kadınında romantizim doruk noktasındadır. Sevgililerine düşkün ve sadık olurlar. Sanatsal güzelliklerden ve doğadan hoşlanırlar. Olaylardan çok çabuk etkilenmeleri balık burcu kadınının olumsuz özelliklerinden biri olarak görülebilir. Sezgileri güçlü olsa da her zaman mantıklı davranamaya bilirler. Bu yüzden bazı durumlarda ısrarcı olabilmektedirler. Balık burcu kadını şevkatlidir.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Nisan 2014       Mesaj #1707
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
21 Nisan 2014 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel ve yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, partnerinizle birlikte ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Kendi duygularınızdan çok onun hissettikleri sizin için önemli olacak. Enerjinizi daha rahat kullanacağınız ortamları seçmeniz, çevrenizde yanlış yorumlara neden olabiliyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014       Mesaj #1708
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu

Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz. Haksızlıklar karşısında kişisel tavırlarınız çok önemli olacak. Detayların ön plana çıkmasıyla, kendinizi yenilemek istiyor ve kazançlarınızı arttırma konusunda, taviz vermek istemiyorsunuz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
23 Nisan 2014       Mesaj #1709
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
23 Nisan 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde sizi işin daha farklı boyutları ilgilendiriyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine, daha inatçı bir davranış sergilemelisiniz. Çekimserliğinizi bir kenara bırakarak bir an önce yapacaklarınızı yaşama geçirin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014       Mesaj #1710
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu
İdeallerinizi yeniden gözden geçirecek ve belki de adres değişiklikleri yaşayacaksınız. Uzun süredir planladığınız yolculuklar gündeme gelecektir. Almayı düşlediğinizi bir eve sahip olabilir veya mülkünüzü arttırma yoluna gidebilirsiniz. Kardeşlerin arasında yapıcı işbirlikleri ortaya çıkacaktır. Güven duygunuz olumlu gelişiyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar