Arama

Başak Burcu Çocuğu

Güncelleme: 31 Mayıs 2011 Gösterim: 5.908 Cevap: 1
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
12 Mayıs 2011       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Başak Burcu Çocuğu
basak

Sponsorlu Bağlantılar
Başak burcunda doğan çocuk, daha çok küçük yaşlarda zekasını ortaya koyar. O her şeyi merak edip sorarak sizi bezdirir. Fakat küçüğün her sorusuna cevap vermek ve doyduğu ilgiyi sarsmamak lazımdır. Okulda da merakı ve zekası sayesinde başarılıdır. Üstelik fazla çalışmadan başarı gösterir.

Yalnız o sabırsız, çabuk bıkan huzursuz bir tiptir. Duyduğu ilgi çabuk söner. Çocuğun parlak zekası bu duruma yol açmaktadır. Onun içinde anne ve baba, çocuğun kafasını oyalıyacak konular bulmalı, onun derslerini sevmesi için çareler düşünmelidir. Başarılı olduğu zaman da onu mükafatlandırmalıdır. Daha küçük yaşta paranın değerini anlayan çocuk böylece kendisini şevkle derslerine verecektir. Dersleri dışında da yine onu oyalıyacak şeyler bulmak şarttır. Çocuk, doğayı çok sever. Bu arada bakıp besleyeceği bir kedi, köpek, kuş gibi bir hayvan alın. Başaklar ev hayvanlarını severler. Böylece onun duygularını da geliştirirsiniz. Başak burcunda doğan çocuk, küçük yaşta sevgiyi öğrenirse uygun şekilde gelişir. İleride sevgiden de korkmaz.

Kaynak

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Bessonnitsa - avatarı
Bessonnitsa
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2011       Mesaj #2
Bessonnitsa - avatarı
VIP VIP Üye
Valeria öncelikle paylaşım için teşekkürler. Resmen benim küçüklüğümü özetleyen bir yazı. Okul hayatım, ailem, duygularım vs... baştan sona aynı. Tekrar teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
12 Mayıs 2011 / Efulim Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular