Arama

Pınar Toker

Güncelleme: 19 Mart 2009 Gösterim: 5.550 Cevap: 0
BlueMoon - avatarı
BlueMoon
Ziyaretçi
19 Mart 2009       Mesaj #1
BlueMoon - avatarı
Ziyaretçi
Pınar TOKER
Psikolojik Danışman
Sponsorlu Bağlantılar

Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü'nden mezun olduktan sonra özel okullarda Psikolojik Danışman olarak çalışmaya başladı. 1999-2000 yılları arasında TRT Antalya Radyosu'nda "Çocuk ve Aile" programını hazırlayıp sundu. Hürriyet Akdeniz Gazetesi'nin "Eğitim" sayfasında başlayan psikoloji alanındaki yazılarına çeşitli dergi ve gazetelerde devam ediyor, televizyon programlarına uzman görüşü olarak katılıyor.
2004 yılında Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) dil eğitimi aldı.
2005 yılında eğitim amacıyla gittiği Kanada Toronto Üniversitesi'nde çeşitli sanat atölyelerine katıldı.
2006 yılında Londra Üniversitesi'nde Sanat Terapisi üzerine workshoplara katıldı. Aynı yıl, Londra Roehampton Üniversitesi'nde Drama Terapi sertifika programını bitirdi. Şu anda psikoloji alanındaki bilgilerini sanatla birleştirmek amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programına devam ediyor. Oyunculuk Bilim Uzmanlığı üzerine tezli yüksek lisans yapıyor.

2.Uluslararası Çocuk ve İletişim Kongresi'nde; 8. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'nde ve 8. Rehberlik Sempozyumu'nda Art Terapi tekniklerinin psikolojik danışma ve grup çalışmalarında kullanılması konusunda konuşmacı olarak yer alarak akademik bildiriler sundu.
Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde(BÜMED) Ocak-Şubat 2006 tarihlerinde art terapi teknikleriyle hazırladığı " Duygusal Farkındalık Programı" grup çalışması; Uluslar arası Çocuk ve İletişim Kongresi'nde gerçekleştirdiği "Sanat Atölyesi"; 2006 Ağustos ayında Bodrum-Ortakent Belediyesi öncülüğüyle organize edilen "Art terapi teknikleri" grup çalışması gerçekleştirdiği etkinliklerin bazılarıdır.
Halen Galatasaray Üniversitesi İlköğretim Okulu'nda Psikolojik Danışman olarak görev yapmaktadır.


pinar toker


Biyografi Konusu: Pınar Toker nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

17 Haziran 2012 / recruit87 Müzik tr
24 Eylül 2013 / Jumong Sinema tr
25 Kasım 2012 / Jumong Sinema tr
18 Ağustos 2015 / Safi Basın/Magazin tr
18 Ağustos 2015 / Safi Bilim tr