| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kobay 5 Adet Beat (Gangsta Stil)
Beatler Genelolarak sert bas ve tizlerle yapılmış yani KObay'ın tarzı diyebiliriz.Gangsta still yapan arkadaşlaın işine yarıyacağını tahmin ediyorum.Bpm'ler dosya içinde. ![]() zSHARE - kobay beat.mp3 zSHARE - kobay beat-2.mp3 Beat by KObay.rar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kobay 5 Adet Bomba Beat!!! (Gangsta Still)
SpeedyShare linkine bpmler eklendi.İsteyen arkadaşlar istediği gibi kullanabilir.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kobay 5 Adet Beat (Gangsta Stil)
Teşekkürler. İhtiyacım vardı
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kobay 5 Adet Beat (Gangsta Stil)
kobay bana şu msnden ulaşabilirmisin kardeşim çk makbul geçr maruf_rap-konya@hotmail.com seninle acil irtibata geçmem lazım ??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| gangsta beat, gangsta beat download, gangsta beat indir, gangsta beatler, gangsta beats, |
Kobay 5 Adet Beat (Gangsta Stil) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Lost Dreamer - Beat Project 4 (Full Beat Albüm) | Ghostlover | Beat (Alt Yapı) | 1 | 4 Hafta Önce 04:01 |
| MsX Labs. HQ Beat Album Vol. #1 + Bonus Album 51 Adet Acapella | BrookLyn | Beat (Alt Yapı) | 3 | 08-09-2009 15:07 |
| Yaqu - Beat Project Volume 1 - Pink (Beat Albüm) | 4trymebaby | Beat (Alt Yapı) | 3 | 05-03-2009 02:54 |
| Kobay - Bana Bırak (Demo) | sirseri | Haberler - Tanıtım | 2 | 11-12-2008 18:29 |
| Âdet - Âdet Nedir - Âdet Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 24-01-2008 20:12 |