| | #51 (mesaj-linki) | |
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Alıntı:
Gerekli linkler veya driverlar özel mesaj olarak gönderildi. | ||
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek
merhabalar arkadaşlar benimde bir isteğim olacak bende dell latıtude d600 leptop var geçenlerde format attım ama ethernet denetleyicisini bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Alıntı:
Dell Latitude d600 Ethernet Wireless Card Driver Ayrıca bu söyleyeceğim sadece sizin için değil, bu yazıyı okuyan her kişiye öneri niteliğindedir. Aradığınız driver için öncelikle size gerekli olan şey; ilgili donanımın ismidir. Bazı veya çoğu bilgisayar markalarının ve parça üreticilerinin kendi sitesinde her türlü indirme desteği sağlanmaktadır (Dell, HP, ASUS vb.). Yine aranılan donanımın ismini bildiğinizi varsayarak size gerekecek sonraki şey model numarasıdır. Örneğin, ASUS DVD-RW için firmware aramak için şunları google'a yazarsak karşımıza istenilen tarzda sonuç gelecektir; ASUS DRW 1814BLT+driver veya ASUS DRW 1814BLT+firmware diye yazarsak en popüler olan ve indirmeyi sağlayan siteyi karşımıza çıkaracaktır. Ancak şuna dikkat etmelisiniz, driver veya firmware indirileceğinde her zaman önceliği üreticinin kendi sitesinden indirmeye göre ayarlayın. Çünkü başka siteden indirelecek driver / firmware üreticiden başkasının dahilinde yapılmış olabilir (mesela bazı donanımların kimi işletim sistemlerine destekleri olmadıklarında kişiler buna uyumlu olacak driver çıkarırlar). Önemli olan şey; aramak istenilen şeyi, google gibi bulunmaz bir nimet'te doğru şekilde arandığında her türlü sonucu doğru bir şekilde bulabiliriz. | ||
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Program İstekleri slm ben bu konularda pek acemiyim ama bana bi Quattro VC2P drivere lazim eger mümkünse tesekkürler | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Program İstekleri Umarım işe yarar.
| |
|
![]() |
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Trafik İşlemleri | P.u.S.u | Otomobiller - Arabalar | 1 | 02-09-2008 15:03 |
| Minnie Driver (Minnie Driver Kimdir? - Minnie Driver Hakkında) | NoRanynn | Sinema ww | 2 | 14-07-2008 09:45 |
| Sürücü Adayları için Ehliyet Dersleri ve Bilgileri | RuffRyders | Otomobiller - Arabalar | 10 | 09-04-2008 00:47 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||